İş tanımını nasıl yapıyorsunu ?

• Kullanıcı t4dream
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bazen sosyal medya bazen e-ticaret diyorum.. Youtube'dan para kazanmayı programcı bir adama bile inandıramadığım beri kimseye söylemiyorum. :)

YT den para kazandığımı ailemden başka kimseye söylemem

Babam hala inanamıyor, hesabına yatan paraları büyük şaşkınlıkla sessizce bana aktarıyor :)

YT den para kazandığımı ailemden başka kimseye söylemem

Babam hala inanamıyor, hesabına yatan paraları büyük şaşkınlıkla sessizce bana aktarıyor :)
Hatırladığım kadar 4 5 haneli kazaniyorsunuz halen inanmiyor mu:) birde neden babanizin hesabina cekim yapiyorsunuz?

Hatırladığım kadar 4 5 haneli kazaniyorsunuz halen inanmiyor mu:) birde neden babanizin hesabina cekim yapiyorsunuz?

Adam hergün işe gidiyor 1 ay çalışıyor öğretmen, ben evde yatarak 1 günde maaşını kazanınca kaldıramıyor galiba benim yaptığım çocuk beni geçti diye, 1 kere taktir ettiğini görmedim sessiz şeytan gibi mübarek :) hayırsız evlat oldum :)

Ailedeki tüm hesap numaralarını kullanıyorum işte hesap no lazım çok o yüzden.

Adam hergün işe gidiyor 1 ay çalışıyor öğretmen, ben evde yatarak 1 günde maaşını kazanınca kaldıramıyor galiba benim yaptığım çocuk beni geçti diye, 1 kere taktir ettiğini görmedim sessiz şeytan gibi mübarek :) hayırsız evlat oldum :)

Ailedeki tüm hesap numaralarını kullanıyorum işte hesap no lazım çok o yüzden.

Aynen hocam, peder memur 2 senedir tasarım grafik işindeyim, yerim var bana hala işsiz gözüyle bakıyor, çevirdiğim meblaları görünce uyuşturucu işine mi girdin diye abes bir soruyla bana dönüş yaptı :eek::eek:

Aynen hocam, peder memur 2 senedir tasarım grafik işindeyim, yerim var bana hala işsiz gözüyle bakıyor, çevirdiğim meblaları görünce uyuşturucu işine mi girdin diye abes bir soruyla bana dönüş yaptı :eek::eek:

Babalar taktir edemiyor galiba açıkca :) Biz başarıyı arttırmaya devam edelim boşver :)

İnternetten kazanç diyorum daha kurcalarlarsa bir iki ufak sitemin adresini veriyorum :)

en son pederle muhabbetimizde evi taşıyacağımı ama 3-4 bin para lazım olduğunu söylediğimde bana hiç bakma dedi...bende yok senden hayır beklemiyorum zaten ödeme günü gelsin taşırım ben deyince o kadar kazanıyor musun dedi:D neyse fazla deşme şimdi borç da istersin sen dedim :D

güzel konu, aslına bakarsanız evden çıkmadan internetten çalışan herkesin başında bu sorun var, bir çeşit devrim yaşadığımız için bu sıkıntılar oluşuyor, yıllar geçtikçe insanlar durumu kanıksayacaktır..

aktif öğrenci olduğumdan iş miş soran yok ailemde sadece abim bilir 2-3 tanede yakın arkadaşım bilir onların gereksiz tavırları yüzündende artık kimseye bahsetmiyorum

söylüyorum millete youtube ile uğraşıyorum para geliyor diyorum herşeyini kurcalıyorlar.Birçoğu da inanmıyor para vermezler falan olur mu öyle şey diyorlar.Ben de artık demeyecem çünkü uğraşılmıyor dediğiniz gibi bir zaman sonra soğuyorsunuz anlatmaktan.

işsizim ama senin kazandığının 2-3 katını kazanıyorum diyorum. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri