2018 yılı Ağustos ayında 3 arkadaş ortak kararla kanalımızı açtık arkadaşlar. Planımız şöyleydi, ben video çekim, editleme ve yükleme gibi işlemlerden sorumlu olacaktım. Bir arkadaş çekim yapacağımız insanlara ulaşacaktı, öteki arkadaş da iletişim, sosyal medya hesapları vs onlara bakacaktı. Ancak aradan geçen 1,5 yıllık süreçte video sayımız yaklaşık 150 olmasına rağmen bu arkadaşların faydasının dokunduğu en fazla 20 video oldu. Bir tanesi sürekli olarak, "ben dükkanı geç kapatıyorum ben hastayım, benim ayıracak vaktim yok" vs derken öteki de, "benim hazırlanacak raporlarım var onlar bitsin hele, askere gidip geleyim o zaman, yok bu hafta şuyum var, bu hafta buyum var" vs derken illallah ettim, anlatamam yani. Elemanlara diyorum ki, tamam vakit yoksa evde basit şeyler çekin, şunu şunu şunu çekin vs fikir de veriyorum ama ben 10 tane şey dediysem 1 tane çekip yine ortadan kayboluyorlar. Hayır ailecek de görüşüyoruz, ama ben artık aptal yerinde hissediyorum kendimi. Kanaldan şu ana dek 500 TL kadar gelirimiz oldu, ancak artık bu kazanç artacak. Şu an yatan parayı %50 ben, %25 %25 de onlara verilecek şekilde paylaşıyoruz. Sıkıldım artık anlayacağınız. Söylüyorum neredeyse her görüşmemizde, video çektiniz mi diye. Aldığım cevap, "ne çekelim, sen çağır, sen düşün" hakikaten yıldım. Kim olsa sıkılır artık. Ben arkadaşlarımın kalbini kırmadan onları nasıl ortaklıktan çıkartabilirim sizce?