İşe yarayan taktik

izleyemedik hocam video adını uyduruk birşey koyarak tekrar yükleyebilirmisin.

Arkadaşlar merhaba. Baştan söyleyeyim bu konu bilmeyen arkadaşlar içindir. Bilenler herhangibir yorum yapmazlarsa sevinirim. Yeni başlayan arkadaşların şevkini kırmasınlar.Size kanallarım da sıklıkla kullandığım ve gerçekten sonuç aldığım bir taktiği açıklamak istedim. Biliyorsunuz youtube artık telif olayının b..kunu çıkarmaya başladı. Aşağıda size 2 tane video linki verdim. İkisini de ben hazırladım. Normalde bu kategoride çalıştığınız anda videoyu saf haliyle attığınızda dünya engeli gelme itimali % 100. ama benim gösterdiğim şekilde sony vegas pro veya başka bir video düzenleme programında hazırlayıp attığınızda ise dünya engeli gelme ihtimali %2 yada 3..Bu şekilde hazırladığım 10 videodan anca 1 dünya engeli yiyor. Benden söylemesi. Tecrübeyle sabittir bu yöntem şuan gerçekten işe yarıyor.

Video 1 : https://youtu.be/BuPfw-G0RB8

Video 2 : https://youtu.be/8LRO7vyL89c

Videolar Patlamış :)

Bu video FA Premier League adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle engellediği içeriğe sahip.

Bu video FA Premier League adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle engellediği içeriğe sahip.

Gönül penceresinden ansızın bakıp geçtin,
Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin..

Saadet kısa sürmüş sanırım :) bi özet geçeydin iyiydi.

Konuyu açan arkadaşa burdan selamlarımı gönderiyorum :D

adam dünya engeli geçersiniz demiş telif yemezsiniz dememiş ki

Dünya engeli eşleşen felan geçme mesele değilde izlettirme mesele. Dünya engeli veren bir videonun youtube da 100lerce fake videosu var. Siz gerçeğini atınca millet sahte diye tıklamıyo bile.

Dünya engeli eşleşen felan geçme mesele değilde izlettirme mesele. Dünya engeli veren bir videonun youtube da 100lerce fake videosu var. Siz gerçeğini atınca millet sahte diye tıklamıyo bile.
Aynen hocam izlenmeye çözüm yok

samsung galaxy grand prime cihazımdan tapatalk ile yollandı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri