Işıga Çözüm Olur Mu ?

• Kullanıcı ysolak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ysolak

Kayıtlı Üye
Hepimizin ortak sorunu ışıkların geç yanması. Işık yanana kadar bir çok videomuz defalarca izleniyor paylaşılıyor ve ışık yandıktan sonra izlenme oranları otomatikman düşmüş oluyor.

Bilmiyorum çözüm olur mu ama yüklediğimiz videoları ışık yanana kadar "özel" konumuna getirsek. Işık yandıktan sonra "herkese açık" yapsak daha mı faydalı olur. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda fikirlerini paylaşırlarsa hepimiz yararlanmış oluruz.

Bol Kazançlı Günler Dilerim

ışık yandıktan sonra izlenimlerin düşmesi diye birşey olacağına inanmıyorum tesadüftür ancak

ışık yandıktan sonra izlenimlerin düşmesi diye birşey olacağına inanmıyorum tesadüftür ancak

kanalı takip edenler ve aboneler izlemiş oluyor zaten videoyu düşme sebebi bu bunun dışında bir sebep olamaz zaten

Işıklar yanana kadar video izleniyor, izlenmesi duruyor, telif yiyor, youtube hesabı feshediliyor, adsense banlanıyor

Hepimizin ortak sorunu ışıkların geç yanması. Işık yanana kadar bir çok videomuz defalarca izleniyor paylaşılıyor ve ışık yandıktan sonra izlenme oranları otomatikman düşmüş oluyor.

Bilmiyorum çözüm olur mu ama yüklediğimiz videoları ışık yanana kadar "özel" konumuna getirsek. Işık yandıktan sonra "herkese açık" yapsak daha mı faydalı olur. Tecrübeli arkadaşlar bu konuda fikirlerini paylaşırlarsa hepimiz yararlanmış oluruz.

Bol Kazançlı Günler Dilerim

Video yükledikten sonra ışığın yanmaması kadar kötü birşey olamaz ya hele birde patlayan videolar oluyor binlerce izlenme ama ışık aktif değil :mad:

Youtube'de ışıklar yanmayınca ben :)

r0069.jpg

Youtube'de Işıklar Yanınca BEN :D

Mutluluk olayı bu olsa gerek - YouTube

arkadaşlar hepimizin ortak sorunu ışık.. cevap aradıgım soru ise ışıklar yanmıyorken nasıl en az zararla kapatırız günü.. en azından ışık sönükken bari telif yemeyiz.. yanılıyormuyum bunuda bilmiyorum dogrusu..

[MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] Youtubede ışıklar yanınca ben kısmına acayip güldüm mahalle duydu o derece :D :D :D :D :D

Güncel çalışıyorsan olmaz. Fakat şöyle 100 yılda geçse izlenecek bir şey için işe yarar. (Komedi, Araba kazaları vb.)

bugun aksam 4 de yukledıgım vıdeoların hıc bırı acılmamıs dedıklerınızıde yaptım ama malasef beklemekten baska çare yok heralde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri