Işıklar tekrar yanmaya başladı : ))

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
benim 5-6 saat önce yüklediğim videolar yandı şuan

yeni yüklenenler yanmıo olabilir belirli bir saat geçmesi gerekebilir

başka bir kanalıma daha baktım şimdi onlar da yanmış beyler

yanlış alarm değil

---------- Mesaj saat 00:54:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:53:23 civarında gönderildi. ----------

dünde zaten yarım saat 1 saat sonra yanmıştı kaç video yükledin hepside aktif oldumu yani ?

evet full aktif oldu, full dediğim 10 video yüklemiştim zaten ama hepsi yandı şimdi

dün yüklediklerim full yandı bugün aksam 6 gibi attıkalrımda yanmaya basladı.İçlerinden biri iyi tuttu bu arada nokia lumia 1020 cıktı atın gitsin teknoloji ve kişiler kategorisi zannımca iyi veriyor :)

Arkadaşlar ben tek seferde 150 video yükledim iki kanala toplam 300 video , benimkilerden hiç biri yanmadı tam 3 gün oldu , tek seferde çok yüklediğim içinmi yanmıyor benimkiler bilgisi olan yardım etsin lütfen :(

dün yüklediklerim full yandı bugün aksam 6 gibi attıkalrımda yanmaya basladı.İçlerinden biri iyi tuttu bu arada nokia lumia 1020 cıktı atın gitsin teknoloji ve kişiler kategorisi zannımca iyi veriyor :)

kişiler kategorisine ne tarz videolar atalım ki : )

Benim yeni yüklediklerim nedense yanmıyor ya deli olacağım. Yanmayınca da hiç uğraşası gelmiyor insanın. Saat 10 da yüklediğim videonunki yanmamış. Yeni açtığım kanalda hiç biri yanmıyor. Sapıttılar iyice

video yüklemeyi bırakmayın anında yanacak diye birşey yok eninde sonunda yanıyor sonuç olarak emekler boşa gitmiyor

Arkadaşlar ben tek seferde 150 video yükledim iki kanala toplam 300 video , benimkilerden hiç biri yanmadı tam 3 gün oldu , tek seferde çok yüklediğim içinmi yanmıyor benimkiler bilgisi olan yardım etsin lütfen :(

hiç ilgisi olduğunu sanmıyorum.düzenli olarak günde 3-5 video yüklüyorum benim kilerde yanmıyor.3 gündür sadece 4 tane yandı.

video yüklemeyi bırakmayın anında yanacak diye birşey yok eninde sonunda yanıyor sonuç olarak emekler boşa gitmiyor

Hocam orası öyle de ilk gün izleniyor sonraki günler izlenimi duruyor. Yani sonraki günlerde bana kazanç sağlamadıktan sonra ne anladık bu işten :S insan ister istemez stres yapıyor :S

birtek benimki mi yanmıyor :( bir tane bile yanmdı dün 8 den sonra yüklediklerim

Saat 6 da ikindi vaki attığım ilk sayfadaki 30 video yu açmıştım kazanmaya şimdi baktım beyaza dönmüş diğerlerinide açıcam artık ne zaman olursa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri