Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim 5-6 saat önce yüklediğim videolar yandı şuan
yeni yüklenenler yanmıo olabilir belirli bir saat geçmesi gerekebilir
dünde zaten yarım saat 1 saat sonra yanmıştı kaç video yükledin hepside aktif oldumu yani ?
Buraya yorum attım baktım gene biri yanmıs yeniledikce yanıyor keratalar![]()
dün yüklediklerim full yandı bugün aksam 6 gibi attıkalrımda yanmaya basladı.İçlerinden biri iyi tuttu bu arada nokia lumia 1020 cıktı atın gitsin teknoloji ve kişiler kategorisi zannımca iyi veriyor![]()
Arkadaşlar ben tek seferde 150 video yükledim iki kanala toplam 300 video , benimkilerden hiç biri yanmadı tam 3 gün oldu , tek seferde çok yüklediğim içinmi yanmıyor benimkiler bilgisi olan yardım etsin lütfen![]()
kişiler kategorisine ne tarz videolar atalım ki : )
video yüklemeyi bırakmayın anında yanacak diye birşey yok eninde sonunda yanıyor sonuç olarak emekler boşa gitmiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.