Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 tek bendemi yanıyor bu reklamlar:d
daha yeni parça dizi attım yanıyor.
valla bende 2-3 gün önce yanmıyordu bu topic acılınca kapat ac yapıp hepsini yaktım az öncede video yükledim 3 tane hepsi yanıyor reklamlarda aktif.
Yeni video yükleyecekler için söylüyorum. Ülke seçimini amerika harici yerler yapın. ben birkaç ülke değiştirdim ve tüm ışıklar full açık. youtube neon ışık taktırmış ondan bu kadar uzun sürdü![]()
Yeni video yükleyecekler için söylüyorum. Ülke seçimini amerika harici yerler yapın. ben birkaç ülke değiştirdim ve tüm ışıklar full açık. youtube neon ışık taktırmış ondan bu kadar uzun sürdü![]()
Kapatık açın 10 dakika bekleyin açılır arkadaşlar![]()
şuan 4 günlük sorunun aynısı tekrar başladı hiçbir şekilde yanmıyor ışıklar
---------- Mesaj saat 16:26:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:24:44 civarında gönderildi. ----------
Ülke değiştirince de yanmıyor boşuna denemeyin yanlış bilgilendirme yapılmasın
Youtube yakında google adwordsun satış ortaklarına yeni politikalar getirerek yaptığı yıkıma benzer yeni politikalar getirecek hepimiz yıkılacaz demedi demeyin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.