Işıklar yanmaya başladı.Hayırlı olsun :D

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Korkmaya başladım ben ya içimde kötü bir his var ilerde toplu yıkıma uğramayız inşallah

Harici web sitesi
518 (61,5%)
197 (64,3%)
0:22

Google arama
203 (24,1%)
74 (24,3%)
0:22

dün aksam yüklediğm videonun son hali. Bir tane türk ziyaretçi yok ve bir dünya niche etiket mevcut. Gelecek parayı düşünmek adamı deli ediyor. Bunun gibi 20-30 video var türkiye ziyaretçişi olmayan.ama gel gelelim para kazanmaa aktif değil.

bendede hala yanmıyor :)
pasif aktif yaptım tık yok az önce bı sunucu hatası verdi değişiklikleri kaydettirmedi sonra düzeldi ama yine yanmıyor :)

ışıklar yine gitti sanırım ama bugün bi ışık gördük en azından düzelicek gibi

8 den sonra eklediğim videolarda yanmıyor yine ışık en iyisi kapalım :)

8 temmuzda yüklediğim videolarda bile para kazanma aktif değil. Umarım sonu hayırlısı olur hepimiz için.
Aç kapa yapa yapa youtube mu kafayı yedi yoksa bizle mi kafa buluyor çıkar yakında kokusu :) (Al olm bak kapama nasıl yapılırmış gör der gibi sanki :) )

8 temmuzda yüklediğim videolarda bile para kazanma aktif değil. Umarım sonu hayırlısı olur hepimiz için.
Aç kapa yapa yapa youtube mu kafayı yedi yoksa bizle mi kafa buluyor çıkar yakında kokusu :) (Al olm bak kapama nasıl yapılırmış gör der gibi sanki :) )

hocam ışıkları yanmayanları kapat ışık geldiğinde hepsi ünlem oluyor emeklerin boşa gitmesin benim dün başıma geldi ;) :)

bazıları hala yanmış değil bu iş baya sıkıntı yaratıcak bize ya.

ekstra 1 kanalım kapatıldı 1 kanalıma 2 tane telif geldi bugün.

Videoları yükleyin bugün kü gibi belli bi saat aralığında illaki tekrar geri gelecek hepsini aktif edip bırakırsınız arkadaşlar, yılmak yok.

bu saat itibari ile değişen bir şey yok. para kazanma aktif olmuyor hala.

3-4 gün önce yüklediğim videolar yanmış bu gece yüklediğim video hala bekliyor. bakalım sabaha nolacak

Yeni kanal açtım ona yükleme yaptım o bile yanmadı :)
Tam işi yavaş yavaş çözüyoduk sıkıntı oldu şansa bak arkadaş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri