- Web sitesi
- www.websultan.net
Yeni attığım iki videoda da ışık mışık yok 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
youtube da istatiklere girilemiyor sunucu hatasi veriyor. Iyice k. basi dagitti google.
beyler bende ışık varda
mışık yok
para eder bişi varmı yani sen onu söle![]()
ışık mışık yok bi geliyor bi gidiyor walla sinir oldum .Youtube da tanıdığı olan war mı?
tabe waro deilde nerelerdesin bea oyuna geliyodun kayboldun
![]()
ya sorma kardesim foruma uqramıorum artık ... geliorum bazen son olmuorsun pm atıcam aklındasın hep ama ... oyuna devammı ? sexyko mu hala ?
adsensem de ki hata
Rahatsızlıktan dolayı özür dileriz, fakat isteğinizi şu anda işleyemiyoruz. Mühendislerimiz bu problemden haberdar edildi ve çözmek için üzerinde çalışacaklar.
Şu işe bi el at muslera hızlandıryADA anlayan arkadaşlar benim okadarına kafam basmıyor
![]()
heya halen ordayım gel bi wariorunu 83 yap 50 60 tl kıy diz charı oynawalla çok zevkli bide oruçta geldi ya sabahlıyom ben genellikle
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.