Işıklarda Son Durum

Bu ışık hikayesi de hava durumu raporuna döndü.Günlük takip edicez herhalde :)

benim kendi yaptığım videom yanmıyor diğer kanallarda yanıyor :(

50 vıdeo atıyorsam 4 5 tanesınde yanmıyor onlarda en gec yarım saate yanıyor

Değerli arkadaşlar,
kendi çekimim olan 28 video'nu 8'inde yanıyor diğer 20 video'da bir haftadır malesef yakmayı başaramadım. Forumda bildirilen tüm yöntemleri de denedim ama banamısın demedi. Bu arada sırf meraktan bir kaç yabancı video indirip yükledim onlar hemen yandı.
NE yapabilirim acaba?

Değerli arkadaşlar,
kendi çekimim olan 28 video'nu 8'inde yanıyor diğer 20 video'da bir haftadır malesef yakmayı başaramadım. Forumda bildirilen tüm yöntemleri de denedim ama banamısın demedi. Bu arada sırf meraktan bir kaç yabancı video indirip yükledim onlar hemen yandı.
NE yapabilirim acaba?

1 haftadır yanmaması normal bir durum değil tahminim büyük bir ihtimalle kırmızı ünlem uyarısı verecek o videolar. Kırmızı ünlem olayındada videonun size ait olduğunu kanıtlamanız için daha fazla bilgi isteyecek youtube.

onların zaten sana faydası olmayacak ki :) ben sorunsuzcu yapıyorum hiç sorun yaşamıyorum taktiğin aynısını uyguladığına eminmisin

usta fayadası vardı aslında benimkisi tv show gibi birşey diğer bölümlerini sildim. isimlerini özgün yapıp bir kaçtanesini yakabildim ama diğerleri yine yanmadı videoları 2 3 gün önce yükledim zaten

Değerli arkadaşlar,
NE yapabilirim acaba?

üstadlar video yüklenirken hemen açıklama etiket falan girmeyin. bırakın yüklensin video 2-3 dk içinde $ işareti yanıyor. ondan sonra açıklama ve etiket girersiniz. ben bunu uygulamaya başladıktan sonra bütün videolarda yandı. diğer türlü bende de yanmıyordu.

arkadaşlar bazı attığm videolarda 3.taraf içeriği uyarısı da yok inceleniyor da kalıyor nedne olur ?

arkadaşlar bazı attığm videolarda 3.taraf içeriği uyarısı da yok inceleniyor da kalıyor nedne olur ?

o videoları tek tek reklamları kazancı kapat(f5), tekrar aç 2 dk bekle yanmazsa senden delil ister yada 1 gün sonra aynısını dene aynı sıkıntı devam ederse sil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri