ışıkları yine söndürdüler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğle civarı yüklenenler açıldı, öğle sonu yüklenenler beklemede. Demek kademe kademe açıyorlar :) Tüm şalterleri kaldır eyyyy youtube :D :D :D

Işıklar yine gitti galiba.Benden başka sorun yaşayan var mı?

Anlaşılan google elektrik faturasını gene geciktirmiş öğleden sonra attığım videolarda ışıklar yanmıyor.

Sorun çözülmedi.Ulen tam zamanında gidiyor ışıklar.Farkettim 5-6 haftadır hep p.tesi günü başlıyo bu sorun.

Yemin ederim bu mevzunun b.kunu çıkardılar artık.

Benim 1-2 saat sonra hepsi yanmış oluyor, para kazanmaya aktif bırakıp çıkın kanaldan

Benim 1-2 saat sonra hepsi yanmış oluyor, para kazanmaya aktif bırakıp çıkın kanaldan

kardeşim 20 saattir yanmayan videolar var. Bu Google'In da yaptığı işin de ulan ne adamlar ya adamlar müdahale etmiyor soruna. Aynne haftalardır durum bu değişen birşey yok bi düzelir bi tekrar bozuluyor ordaki mühendisler nasıl mühendis olmuş anlamak mümkün değil. Adamlar Google'In algoritmasının içine etti saçma sapan sonuçlar listelemeye başladı gerizekalılar kendilerini batırıyorlar. Kendilerini bitirecekler

ben bugün farklı saatlerde 3-4 kanalda ışıkları yaktım sorun yoktu...

Youtube ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.

arkadaşlar 40 dk üzeri yüklediğim videolarda incelenior diyor 36 saat geçti neden acaba ?

hemen yakmayın ışıkları bir gün bekledikten sonra yakın ben artık öyle yapıyorum şuan hepsi açık hatta salondaki ışık bile açık :)

Selam.. Hemen yakmayın ışıgı dediginiz, yani para kazanma özelliğinimi açmayım bir gün..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri