ışıkları yine söndürdüler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı arkadaslar diyorki türkler spam yapıyo. Biraz araştırın bakalım kimler spam yapıyo. Adamlar oto bot yazmıs sürekli kanal acıp aynı videoları yükleyip videolarına altına koydukları linklere tıklamaya tesvik ediyolar izleyicileri. Özellikle bir grup 24 saat hic durmadan kanal acmakta ve aynı videoları basmakta.

goal olayında çok var böyleleri, adamlar banda yemiyor. hep aynı video 240p maçlar bitiyor videolar ekleniyor.

Aynı video Youtube'da yüklüyse ikinci yükleyene reklamı açmasın sistem olsun bitsin. Gene kopyalayıp editleyerek yüklemek isteyenler çıkacaktır ama en azından o zaman zaman ayırmak zorunda kalacaklar. Adamlar açıyor 100 kanal günde yüklüyor 20.000 video.

Youtube da keriz olmasın bu kadar. Açma kardeşim ikinci yükleyene reklamı. Ya da aç birinci yükleyenin hesabına geçirt. Bak bakayım kimse yapıyor mu öyle? Haa onun da arkasından dolanmanın yolunu bulursunuz ya gerçi. Ya da her kanalın günde 20 video upload sınırı olsun yaa.

Madem Youtube video geliştiricilerin sitesi. Günde bir kanala 20 upload limiti gayet makul. O zaman da 1000 kanal açıp her birine 20 video yüklerler :)

Banla çatır çatır aynı video yükleyenlerin Adsense'lerini bak bakalım kaç kişi cesaret edebiliyor. Valla ben Youtube'a acımıyorum. Spam'ı teşvik ediyor bu haliyle. İki kere iki dört.

sen hiç kopya yapmıyomusun hep kendi sesinmi kendi sözlerinmi. baksana sen önce isim kopyalamayı bırak gitmişsin forum admininin nicini kopyalamışsın gelip burda kopya yapanlar banlansın diyosun. ozaman bende diyorum adminler banlayın şu arkadaşı bu ne lavbaliliktir

500 video"u 5 tl yüklerlerse olacağı bu yakında komple kapanır

uzun sürdü bu. yanmıyor 24 saattir

paylaştığım video patlama yaptı hala ışık yanmıyor. 1 günde 10 bin küsür izlenme boşa gidiyor valla.

düzeldiğinde mesaj atarsanız memnun olurum. çünkü düzeldikten belli saat sonra yine yanmama başlıyor

Eğer gerçekten partner kanallarda direk para kazanma aktif oluyosa hiç böyle sıkıntılar yoksa benim görüşüme göre youtube yavaş yavaş youtube adsense özelliğini sadece partner kanallara özgü bi olay haline getirebilir hem video çöplüğünün önüne geçmek için hemde gereksiz ödeme yapmamak için ama tabi google'ın bileceği iş

Eğer gerçekten partner kanallarda direk para kazanma aktif oluyosa hiç böyle sıkıntılar yoksa benim görüşüme göre youtube yavaş yavaş youtube adsense özelliğini sadece partner kanallara özgü bi olay haline getirebilir hem video çöplüğünün önüne geçmek için hemde gereksiz ödeme yapmamak için ama tabi google'ın bileceği iş

hic sanmam o,zaman google kazanclarida duser ben milyonlarca goruntulemesi olan adsenseli kanallari cok gordum google boyle bir sey yapmaz

bu sefer yine çok uzun sürdü günlerdir yanmıyor ışıklar

bu arada ışıkların yanmamasını kopya içerik vs. gibi nedenlere bağlayan arkadaşlar boşuna enerji tüketmesinler alakası yok

beklemekten başka elden bişey gelmiyor yine :(((

Bu kadarda olmazki.. 3 Gün önce attım hala yanmıyor dolar işareti. Birşeyler deneyipte tesadüfen açılanda yokmu

2 gündür bende de yanan yok. ha bire izleniyor videolar. ama dolar yanmadı. umarım açarlar.

İmza Kampanyası felanmı yapsak yak artık şu ışıkları youtube kurtar bizi karanlıklardan diye :)

iyice cıvığı çıktı artık bu işin

kaç gün oldu ya walla sıkılmaya başlıyoruz çoluğumuz çzouğumuz rıskıyla oynuyorlar

Türkiyenin ıp leri engellediler mi diye geliyor aklıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri