ışıkları yine söndürdüler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaslar birsey sormak ıstıyorum youtube da video patladı 721 kez izlendi ama adsense baktıgımda toplam izlenim 563 diyo daha yeni oldugum ıcın adsense'de de mi sorun var acaba ?

Arkadaşlar ışıklar ne durumda, benim dün yüklediklerimin hiçbirinin ışıkları yanmamış.
Şuan yükleyeyim mi yenilerini , yakınlarda yükleyen var mı ?

Yurt dışında yaşayan arkadaşlar nerde onlarda durum nasıl?

suanda tam 5 kanal actim yeni isiklar bi acilsin bomba gibi geliyo onlarda bekliyoruz bakalim

1.ağustosta yani dün yüklediklerimde yanmıyor bede.ayrıca sorun çoğaldı girçok kanalım kapandı.kafam karıştı.kimi gmail olarak kapandı kiminde sayfa içindeki yan kanallardaki video bulunanlar kapandı.adsenseye bağlı olmayan para kazanmayan kanalda kapandı.sayfa duruyor ama

İnşallah sönük para simgelerinin hepsi kırmızıya dönüşmez :S

anladığım kadarıyla işiıkları söndürdükleri zaman kanal temizliği yapıyorlar!!!

Beyler ışıkları açık bırakmayın benden size tavsiye.Bir tanesini numunelik açın.O yanarsa diğerlerini de açarsınız.Yoksa birden fazla ünlemle karşılaşabilirsiniz.
İnşallah sönük para simgelerinin hepsi kırmızıya dönüşmez :S

Beyler ışıkları açık bırakmayın benden size tavsiye.Bir tanesini numunelik açın.O yanarsa diğerlerini de açarsınız.Yoksa birden fazla ünlemle karşılaşabilirsiniz.

sen bu işi biliyorsun dostum bende aynısını yapıyorum .
ışık sorununa gelince neden yanmadığını biliyoruz hiç kimse debelenmesin 1 hafta boyunca muhtemelen sorunlu olacaktır.
her ay ışıklar 20 gün anca yanıyor hiç bu istatistiğe bakan yok mu?:D:D

Zaten ışık problemiyle ilk karşılaştığımızda söylemiştim.Her ay 10-15 günü çöpe atın diye.2 aydır düzenli olarak bu sorunla karşılaşıyoruz.Çözmeye de niyeti yok youtube un.
sen bu işi biliyorsun dostum bende aynısını yapıyorum .
ışık sorununa gelince neden yanmadığını biliyoruz hiç kimse debelenmesin 1 hafta boyunca muhtemelen sorunlu olacaktır.
her ay ışıklar 20 gün anca yanıyor hiç bu istatistiğe bakan yok mu?:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri