Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Netinternet ve Alastyr aynı akademiden çıkma servislerdir ikisi de kalitelidir hangisiyle çalışırsanız çalışın yarı yolda kalmazsınız
alastyr ıle gorustum bakalım nolcak
ücretsizde verebilirim hocam ben sana kullanırsın beğenirsen ödeme yaparsın bende aynı akademiden çıktım ama alastyr ve netinternet gibi firmalarda yer alan kişiler benim amirlerimdi
bir web sitesini 20 hitte çakılıyorsa ben ihtimal vermiyorum pek hizmet alınan firmanın altyapısı ile alakalı olduğuna. Önce sitenizi default temaya çekin sorun temadan mı değilmi anlamak için. Eğer bu sorunu çözmez ise eklentileri sırası ile pasif edin hangisinden kaynakladığını bulabilmek adına.
Şu isimtescilden domain haricinde bir hizmet almam veya önermem.
web sıtelerını nerde barındırıyosun
cok dandik serverleri geçiliyor knk![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.