işkur youtuber yetiştirecek

ergen ergen sevgilime ayrılma şakası (gerçekten ayrıldı) gibi saçma şakaları anasayfa ve trendlerde görmekten bıktım kurgucuların büyülü cinli minli yere gidip abidik gubidik sesler çıkartıp montaj yaparak kandırmalarından bıktık abi .. :) trendlerde anasayfamda bu videoları görmekten bıktım :) girmesinler bu işe

Demek ki salak saçma şeyleri izliyor insanlar. Ciddi bilgi veren şeyler sıkıcı geliyor. İnsanlar eğleniyorlar ben böyle salak saçma şeylerin izlenmesini bu yüzden hiç yadırgamıyorum. Çünkü onları izleyenler tam olarak onları izlemek istiyor! Maalesef!!!

suç saçma şeyleri yapanlarda değil bence izleyenlerde ;mantık olarak düşününce kanalı yapan kişinin maksadı para kazanmaksa ki genel öyle zaten , o zaman en çok rağbet neyse ona ağırlık veriyor herkes

iyice ele düşmeye başladı, eskiden birine dediğimizde heyecanlanır, kalp atışı hızlanırdı. şimdi hee biliyom onu diyorlar.

Milletçe ışığa uçan kelebek gibiyiz.. Işığı gören kanat çırpmaya başlıyor..
Zaten İşkur yetiştirecekse vergisi de yolda benden demesi..

İş resmileştiyse yakında olacaklar: Yine YT.dan vergi istenicek, muhtemelen YT. yine vermicek, yine YT.a erişim engellicek. Bu seferde engelleme kalıcı olur heralde.

Is kurumu ne biliyor da egitim verecek acaba?

Once gelsinler bizden ders alsinlar, sonra egitim versinler bence.

Ben işkur'a başvuruyorsam bana elle tutulur bir işten ekmeğimi kazandıracak bir iş için oradayım demektir. Ama gelin görün ki alternatif ararken bile saçmalanmaya başlamışlar.

Nekadar Youtube ile iş birliği içinde olan profesyonel bir proje olursa olsun uzun vadede bu gençlerin ve geçimini sağlamak isteyen diğer kitlenin hiçbir şekilde faydasına olmayacaktır diye düşünüyorum.. Nerede bir işin zanaatını öğrenmek nedere youtuber olup gerektiğinde küçümsenilecek videolar çekmek.. Bu ikisi çok uç noktalar.

Şimdi bana siyaset yapıyorsun diyenler olacak belkide uzaklaştırılırım ama ister inanılsın ister inanılmasın amacım zerre siyaset yapmak vs. değil ama diyeceğim o ki işkurun bu adımı işsizlik seviyesinin vahimiyetini ve işkurun insanlara iş-iş alternatifi sunmakta nekadar başarısız kaldığının açık örneğidir bunu zaten televizyonlarda da görebilmeniz mümkün. Daha 2-3 gün önce rizede mevsimlik işçi olarak çalışmak isteyenlerin işkur binasının önünde birbirini ezişini televizyonda izledim. Sonumuz hayır olsun demekten başka bir seçeneğimiz yok sanırım artık..

Ben işkur'a başvuruyorsam bana elle tutulur bir işten ekmeğimi kazandıracak bir iş için oradayım demektir. Ama gelin görün ki alternatif ararken bile saçmalanmaya başlamışlar.

Nekadar Youtube ile iş birliği içinde olan profesyonel bir proje olursa olsun uzun vadede bu gençlerin ve geçimini sağlamak isteyen diğer kitlenin hiçbir şekilde faydasına olmayacaktır diye düşünüyorum.. Nerede bir işin zanaatını öğrenmek nedere youtuber olup gerektiğinde küçümsenilecek videolar çekmek.. Bu ikisi çok uç noktalar.

Şimdi bana siyaset yapıyorsun diyenler olacak belkide uzaklaştırılırım ama ister inanılsın ister inanılmasın amacım zerre siyaset yapmak vs. değil ama diyeceğim o ki işkurun bu adımı işsizlik seviyesinin vahimiyetini ve işkurun insanlara iş-iş alternatifi sunmakta nekadar başarısız kaldığının açık örneğidir bunu zaten televizyonlarda da görebilmeniz mümkün. Daha 2-3 gün önce rizede mevsimlik işçi olarak çalışmak isteyenlerin işkur binasının önünde birbirini ezişini televizyonda izledim. Sonumuz hayır olsun demekten başka bir seçeneğimiz yok sanırım artık..

şu kısım hoşuma gitti sonumuz hayır olsun :)

Son düzenleme:
Tabiki eğitimi düzgün verilirse önü açık bir sektör sonuçta internet sektörü geleceğin sektörlerniden biri. Ama daha ilk dakkadan youtube kanalları 30bin lira kazanıyor diye yazmaları üzüyor beni. Türkiyede kaç kanal 30bin lira kazanıyor ? Herkes 30 bin liradan yola çıkarak başvuracak sonra ben neden para kazanmıyorum diyecek. Sürekli kanalıma abone olun videolarımı izleyin diyecekler. Ülkemizde öncelikle eğitim öğretim düzeyinin ve kültürün değişmesi lazım aksi taktirde kötü sonuçlara neden olabilir bu proje. Biz biliyoruz bazı şakaların kurgu olduğunu ama onlar imkan olmadığı için direk insanlara şaka yapıp başlarına belaya sokabilirler. Kim ister sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oyun oynayan bir evlat bir çocuk ? Sorduğundada para kazanıyorum çalışıyorum diyecek :)

Düzgün yapılacaksa ben eminim teklif edilirse bu forumdan çok fazla insan gidecektir eğitim vermeye. Hayırlısı olsun diyelim

İş oralara geldi de eğitimi veriliyorsa, Youtuber'lardan vergi almanın yollarını da düşünüyorlardır :)

amin ama siyasette yapmışsın yapmıyorum desende hocam .. bu tür diyaloglara girmek istenmiyorum..

Hocam devlete bağlı bir kurum hakkında bu forumda açılmış bir konu hakkında herkes fikirlerini dile getirmekte, bende şu zamana kadar bu forumda hiçbir şekilde siyaset yapmışta değilim ben sadece kimseyle tartışmaya girmeden bu ülkenin bir vatandaşı olarak bir kurumu yerden yere vurmadan, hakaret etmeden eleştiriyorum bunada hakkım var. Bahsettiğim olaylarda hergün gözümüzle görüp kulağımızla işittiğimiz ve bildiğimiz olaylardır bunuda hepimiz zaten biliyoruz. Yani ben burada siyaset yaptığımı düşünmüyorum ama siz öyle düşünüyorsanız fikirlerinizede saygı duyarım zaten işte saygı duymakta başlıyor.

Hocam devlete bağlı bir kurum hakkında bu forumda açılmış bir konu hakkında herkes fikirlerini dile getirmekte, bende şu zamana kadar bu forumda hiçbir şekilde siyaset yapmışta değilim ben sadece kimseyle tartışmaya girmeden bu ülkenin bir vatandaşı olarak bir kurumu yerden yere vurmadan, hakaret etmeden eleştiriyorum bunada hakkım var. Bahsettiğim olaylarda hergün gözümüzle görüp kulağımızla işittiğimiz ve bildiğimiz olaylardır bunuda hepimiz zaten biliyoruz. Yani ben burada siyaset yaptığımı düşünmüyorum ama siz öyle düşünüyorsanız fikirlerinizede saygı duyarım zaten işte saygı duymakta başlıyor.

bende düzeltme yaptım siz yazmadan bu yorumu fark etmediniz hocam sanırım .. sorun yok benim açımdan herkes fikrini eleştirisini saygı çerçevesinde yapabilir ama işsizlik sorunu yeni bir şey değil ve işsizlik değil iş beğenme me sorunu var herkes masa başı istediği için :) istisnalar var onlarda az her şehir aynı değil iş imkanı konusunda .. doğu da iş imkanı az ama büyük şehirlerde iş çok ama iş beğenmeyen ondan çok .. iyi geceler dilerim

Son düzenleme:
Yakında satışları başlayacak konu içeriği

"İŞKUR MCN'e bağlı SPAM KANALLAR" KAPANAN KANALA BİLE ÖDÜYOR ABİ GEL GEL

Her ayın 15'inde Ziraat bankasından YOUTUBEKART'ınla parayı çekiyorsun.

bu eğitimlerin verilmesi için işkur e çok sayida arkaşimizla temas halindeyiz burdan açiklamasamda yeni yetenekler yetişmesini insanlarin kamera önü utangaçliğini yenmesini rahatça neler yapilabilir fikirler vererek ek kazanç sağlamasi bizim için önemli türkiye için çok gereki daha yetenekli daha bilgii insanlarin videolarini göreceksiniz inşallah çok yakın zamanda türkiyede youtube küçük bir mecra değil tüm dünyaya yetecek bir mecradir neden olumsuz düşünüyorsunuz onu çözemedim türkiyede yeni yeteneklerin keşvedilmesi eğitilmesi gerekiyor

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

google ile anlaştığı yazıyor zaten. ya kanalı olanlar verir yada google elemanları.

google elemani değil profesyonel kişiler verecek eğitimi

Son düzenleme:
bu eğitimlerin verilmesi için işkur e çok sayida arkaşimizla temas halindeyiz burdan açiklamasamda yeni yetenekler yetişmesini insanlarin kamera önü utangaçliğini yenmesini rahatça neler yapilabilir fikirler vererek ek kazanç sağlamasi bizim için önemli türkiye için çok gereki daha yetenekli daha bilgii insanlarin videolarini göreceksiniz inşallah çok yakın zamanda türkiyede youtube küçük bir mecra değil tüm dünyaya yetecek bir mecradir neden olumsuz düşünüyorsunuz onu çözemedim türkiyede yeni yeteneklerin keşvedilmesi eğitilmesi gerekiyor

google elemani değil profesyonel kişiler verecek eğitimi

güzel olur , sonuçta hem ülkeye hem de vatandaşa faydalı olur ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri