İslam Ordusu'nun tatbikatından görüntüler

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suudi Arabistan'da 3 haftalık askeri tatbikatı tamamlayan İslam Ordusu ilk kez görüntülendi.

Tatbikat alanı girişinde asılı pankartta ise "Bu ordu ne diye sorarsanız, bu Muhammed ordusudur" yazıyor.

HİLAL ARMASININ İÇİNDE ALLAH LAFZI

İslam Ordusu'nun kıyafetleri dikkat çekti. Kıyafetlerdeki hilal şeklindeki armanın içinde 'Allah' lafzı bulunurken altında ise 'Hasbinallah' yazıyor.

Suudi Arabistan'ın Ra'du'ş Şimal (Kuzeyin Gök Gürültüsü) ismiyle düzenlediği askeri tatbikat, Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud ve diğer ülke yetkililerinin katılımıyla sona erdi. Tatbikat 3 haftada sona erdi.

https://www.youtube.com/watch?v=vokqKjoGT0w

islam-ordusu_7672.jpg

islam-ordusu_6911.jpg

Helal olsun be ya Allah korusun valla çok gurur verici içim titredi Allah korusun sizleri ey şanlı ordu

Çekemeyenler
rte-yi-cekemeyen-anten-taksin_701070.jpg
Taksın
O zaman Yavuz Sultan Selim Köprüsü 4K ULTRA HD Çeker Eminim
300520130846472144440.jpg

mazlum-zalim.jpg

zalimler.ici_.yasasin.cehennem.jpg

Son düzenleme:
Bunu savunanların Işid'e sempati duyduğundan şüphem yok. Yazık..

Yıllarca battlefield larla, medal of honorlarla beyninize kazımışlar silahı, savaşı, askeri, ölümü.. Önce adam olmak lazım sonra da 'insan'.

Son düzenleme:
Arabistan demek Amerika demek zaten Türkiye demekte Amerika demek. Son 60 yıla bakın anamız babamız Amerika. Arabistanın zaten yetmemiş dedesi de Amerika olmuş :D Arapları zaten Amerika koruyor bu bilinen bir gerçek paraları bitene kadar da Arapları korumaya devam eder Amerika ama petrolleri bittikten sonra basar tekmeyi Filistin'den farkı yok Arapların. Tek farkları kaynaklarının olması. Yoksa ha Filistin ha Arabistan 0 teknoloji elinde olan Amerika'nın vermiş olduğu teknoloji ondada Amerika istemezse Araplar Saddam gibi 1 uçak bile kaldıramaz. Gerçi Saddamın uçakları Rusya'nın dı ama 1 uçak bile kaldıramadı :D bende bir nane zannetmiştim Saddamı ama işte parayla teknoloji alınca o kadar oluyor :D Bizim güya kendi silah üretimimiz varmış ama ortada fabrikamız yok google'a Amerika'nın Fransa'nın fabrikasını aratsan bulursun 2 tuşla Türkiye'nin ki gökte herhalde ondan göremiyoruz. İran'ın silah fabrikasını arasan bulursun ama Türkiye'nin kini biz bulamıyoruz. Nereden geldiği kaynağı belirsiz silahlar önümüze Türk bayrağı yapıştırılarak sunuluyor. İran, Amerika'ya tehdit diye ambargo üstüne ambargo kınama üstüne kınama geliyor Türkiye'yi takan var mı? eğer Türkiye gerçekten bir bölgesel güç olacak güce sahip olsa zaten Türkiye Suriye'ye ne Rusya'nın ne ABD'nin nede diğer devletlerin girmesine izin verirdi Türkiye'den izinsiz kuş uçamazdı bölgede Türkiye'nin bir İran kadar kendi askeri gücü nükleer teknolojisi olsa. Amerika'nın 1985'de yaptığı bombayı daha biz bu gün satın alıyoruz Amerika'dan 684 milyon dolar karşılığında sene 2016'da Teknolojimiz o kadar ileri ki 1985 yapımı bombaya sene 2016'da yeni sahip olacağız allahın izniyle 30 sene farkla. Ve biz İslam Ordusu kuruyoruz.

Son düzenleme:
Yaşlarınız daha çok genç, fikirler çok taze ve ikilemde. Eminim ki akp illeti bu memleketin başından gidince sizin de fikirleriniz olgunlaşır ve 'insan' gibi düşünmeye başlarsınız..

Bunu savunanların Işid'e sempati duyduğundan şüphem yok. Yazık..

Yıllarca battlefield larla, medal of honorlarla beyninize kazımışlar silahı, savaşı, askeri, ölümü.. Önce adam olmak lazım sonra da 'insan'.

20'den Fazla Ülke Katılmış Türkiye'De Katılmış Ben Savunuyorum ve Lanet Olsun İşid'e Allah'ın Tüm Gazabı Üstlerine Olsun ...

Arabistan demek Amerika demek zaten Türkiye demekte Amerika demek. Son 60 yıla bakın anamız babamız Amerika. Arabistanın zaten yetmemiş dedesi de Amerika olmuş :D Arapları zaten Amerika koruyor bu bilinen bir gerçek paraları bitene kadar da Arapları korumaya devam eder Amerika ama petrolleri bittikten sonra basar tekmeyi Filistin'den farkı yok Arapların. Tek farkları kaynaklarının olması. Yoksa ha Filistin ha Arabistan 0 teknoloji elinde olan Amerika'nın vermiş olduğu teknoloji ondada Amerika istemezse Araplar Saddam gibi 1 uçak bile kaldıramaz. Gerçi Saddamın uçakları Rusya'nın dı ama 1 uçak bile kaldıramadı :D bende bir nane zannetmiştim Saddamı ama işte parayla teknoloji alınca o kadar oluyor :D Bizim güya kendi silah üretimimiz varmış ama ortada fabrikamız yok google'a Amerika'nın Fransa'nın fabrikasını aratsan bulursun 2 tuşla Türkiye'nin ki gökte herhalde ondan göremiyoruz. İran'ın silah fabrikasını arasan bulursun ama Türkiye'nin kini biz bulamıyoruz. Nereden geldiği kaynağı belirsiz silahlar önümüze Türk bayrağı yapıştırılarak sunuluyor. Amerika'nın 1985'de yaptığı bombayı daha biz bu gün satın alıyoruz Amerika'dan 684 milyon dolar karşılığında sene 2016'da Teknolojimiz o kadar ileri ki 1985 yapımı bombaya sene 2016'da yeni sahip olacağız allahın izniyle 30 sene farkla. Ve biz İslam Ordusu kuruyoruz.

Hocam Lütfen Yanlış Anlamayın Ama Böyle Düşünüp Yazanların Hala Neden Bu Ülkede Yaşadığını Çok Merak Ettim Beğenmiyorsanız Beğendiğiniz Amerikaya Gidebilirsiniz Kimse Tutmuyor ...

Not : Aynı Lafım Röpartaj Verip Türkiyeyi Yerin Dibine Gömüp Amerikayı Fransayı Almanyayı İngiltereyi Vs Yabancı Ülkeri Örnek Gösterip Onları Övüp Kendi Ülkesini Gömenlere'de Söylüyorum Zorla Tutan Yok Buyrun Gidin :)

20'den Fazla Ülke Katılmış Türkiye'De Katılmış Ben Savunuyorum ve Lanet Olsun İşid'e Allah'ın Tüm Gazabı Üstlerine Olsun ...

Hocam Lütfen Yanlış Anlamayın Ama Böyle Düşünüp Yazanların Hala Neden Bu Ülkede Yaşadığını Çok Merak Ettim Beğenmiyorsanız Beğendiğiniz Amerikaya Gidebilirsiniz Kimse Tutmuyor ...

Not : Aynı Lafım Röpartaj Verip Türkiyeyi Yerin Dibine Gömüp Amerikayı Fransayı Almanyayı İngiltereyi Vs Yabancı Ülkeri Örnek Gösterip Onları Övüp Kendi Ülkesini Gömenlere'de Söylüyorum Zorla Tutan Yok Buyrun Gidin :)

hocam yazınız hoşuma gitti, aklıma affınıza sığınarak bu video geldi "Burası benim devletimse çıkın dışarı"

Allah'ın rahmeti bereketi üzerimize olsun inşallah
https://www.youtube.com/watch?v=WkHpXRmLHnA

Son düzenleme:

gerçeği yazdım Türkiye'nin içinde bulunduğu durum bu yani gelip yazdığına bak :) ben yanlış biliyorsam gel beni aydınlat göster nerede üretiliyor bizim tanklarımız silahlarımız? Arabistan hakkındaki gerçeği zaten Saddamla birlikte yazdım hatta bak sana kaddafinin'de gerçeği:

https://www.youtube.com/watch?v=OCH61h4FWLw

sen kalkmış bu adamlarla islam ordusu kuracağım diyorsun? bende sana gerçeği yazıyorum hayallerle yaşama diye neden bu ülkede yaşıyorsun diyorsun onu da açıklayalım hemen aile burada ana baba kardeş akraba kendim gidebilirim istediğim herhangi bir ülkeye şükür allah'a durumum var ama tüm akrabamı özellikle anamı babamı kardeşimi bırakıp gidip ben rahat yaşasam ne olur 2 kere gittim ben ABD florida'ya gerçeği gördüm geldim adamların yaşadığı hayatı gördüm kendi yaşadığım hayatı gördüm kıyaslamamı yaptım. Ayrıca Türk askerlerinin kafasına çuval geçirip tüm Dünya'ya ABD izletti ne çabuk unuttun? bilmiyorsan diye söylüyorum o mehmetçiğin hesabını sordun mu? ben sordum mu bir Türk olarak onların hesabını sormayan kimsenin Türkiye'de yaşamaya hakkı yok. Türkiye'de sadece PanaFilm'in yaşamaya hakkı vardır hiç yoktan adamlar filmde de olsa Amerikalılar'ın kafaya çuval geçirmişlerdi ama biz filmlerde yaparız Amerikanlar gerçekte onlar süper güç olur biz işte olduğumuz konum belli. O adamların gururu ne olacak sen rahat yaşa diye gidip Irak'ta savaşıyorlardı kafalarına çuval geçirildi ve tüm Dünya izledi sen hesabını sormayan biri olarak benim ülkem zorla tutan mı var diyorsun? [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] bu kadar ileri seviye bir yazı yazdığın için mantıklı açıklamanı bekliyorum burası benim ülkem gidin yazdın direkt yani sanki vatan hainiyiz gibi ben de mantıklı olarak dediklerimi açıklayacak cevabını bekliyorum.

Son düzenleme:

Güzel kardeşim, sınırlara takılıp kalma. Geniş düşün. Bu dünyada sadece Türkiye yok. Tek doğru müslümanlar da değil. Kimse bi yeri övmüyor, imrenmiyor. ABD güç müdür güçtür bunun ötesi yok. İstesek de istemesek de bu böyle. Dön ülkene bir bak ve bana evrensel anlamda örnek gösterilebilecek tek bir şey göster. Enflasyon şu bu başını almış gidiyor. Siyaset ekonomiyi her gün geri götürüyor. Yarın öbür gün ünv okuyup bitirirsin, şu siyasi krizler evini yuvanı kurduğunda gelir seni de vurur o zaman anlarsın ne demek istediğimi.

Türkiye'nin 45'li 46'lı yıllarda Amerika ile yaptığı anlaşmalar direk bizi onların kucağına oturtmuş durumda doğru. Biz onların bir nevi ortadoğu daki elleri kolları olduk. Bu şuan ki hükümeti falan aşan bir durum. Memleketin heryeri ABD üssü dolu ancak bu demek değil ki bireysel olarak hiç birşey yapılamaz. Kıbrıs meselesinde de görüldü bu açıkça. He çok istemeseler o da olmazmıydı bilemem ancak ben o kadar olacağını sanmam.
Bu düzene çomak sokmaya kalkan bir Erbakan Hoca çıktı onunda sonu malum.
Erdoğan'ı tam çözemesemde farklı bir yol izlediği kesin. Zamanın ABD Türkiye büyükelçisi Abramovitz Erbakan'ın yerine Erdoğan'ı getirme planları yaparken şimdi inmesi için planlar yapıyor. Bu noktayı iyi okumak gerek. Sevmiyor olabilirsiniz ancak bu işler bireysel duyguları aşan işler. Olayları iyi okumak lazım. Benim iyi okuduğumu falan kastetmiyorum ancak bıçak sırtı meseleler gerçekten. Çok merak ediyorum nasıl olacak bu işlerin sonu. :) Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
Buradan kardeşlerime , abilerime malum tiplerle tartışmaya girmemesini tavsiye ederim çünkü onlar her zaman haklıdır her şeyi onlar biliyordur. Bizler cahiliz , yobazız , gericiyiz onlar kültürlü , süper , mükemmeldir. asdasdasd

İnanın defalarca alıntılayıp yazdım yazdım sildim , bunları ciddiye almamak en temizidir.

gerçeği yazdım Türkiye'nin içinde bulunduğu durum bu yani gelip yazdığına bak :) ben yanlış biliyorsam gel beni aydınlat göster nerede üretiliyor bizim tanklarımız silahlarımız? Arabistan hakkındaki gerçeği zaten Saddamla birlikte yazdım hatta bak sana kaddafinin'de gerçeği:

sen kalkmış bu adamlarla islam ordusu kuracağım diyorsun? bende sana gerçeği yazıyorum hayallerle yaşama diye neden bu ülkede yaşıyorsun diyorsun onu da açıklayalım hemen aile burada ana baba kardeş akraba kendim gidebilirim istediğim herhangi bir ülkeye şükür allah'a durumum var ama tüm akrabamı özellikle anamı babamı kardeşimi bırakıp gidip ben rahat yaşasam ne olur 2 kere gittim ben ABD florida'ya gerçeği gördüm geldim adamların yaşadığı hayatı gördüm kendi yaşadığım hayatı gördüm kıyaslamamı yaptım. Ayrıca Türk askerlerinin kafasına çuval geçirip tüm Dünya'ya ABD izletti ne çabuk unuttun? bilmiyorsan diye söylüyorum o mehmetçiğin hesabını sordun mu? ben sordum mu bir Türk olarak onların hesabını sormayan kimsenin Türkiye'de yaşamaya hakkı yok. Türkiye'de sadece PanaFilm'in yaşamaya hakkı vardır hiç yoktan adamlar filmde de olsa Amerikalılar'ın kafaya çuval geçirmişlerdi ama biz filmlerde yaparız Amerikanlar gerçekte onlar süper güç olur biz işte olduğumuz konum belli. O adamların gururu ne olacak sen rahat yaşa diye gidip Irak'ta savaşıyorlardı kafalarına çuval geçirildi ve tüm Dünya izledi sen hesabını sormayan biri olarak benim ülkem zorla tutan mı var diyorsun?

Türkiye'nin 45'li 46'lı yıllarda Amerika ile yaptığı anlaşmalar direk bizi onların kucağına oturtmuş durumda doğru. Biz onların bir nevi ortadoğu daki elleri kolları olduk. Bu şuan ki hükümeti falan aşan bir durum. Memleketin heryeri ABD üssü dolu ancak bu demek değil ki bireysel olarak hiç birşey yapılamaz. Kıbrıs meselesinde de görüldü bu açıkça. He çok istemeseler o da olmazmıydı bilemem ancak ben o kadar olacağını sanmam.
Bu düzene çomak sokmaya kalkan bir Erbakan Hoca çıktı onunda sonu malum.
Erdoğan'ı tam çözemesemde farklı bir yol izlediği kesin. Zamanın ABD Türkiye büyükelçisi Abramovitz Erbakan'ın yerine Erdoğan'ı getirme planları yaparken şimdi inmesi için planlar yapıyor. Bu noktayı iyi okumak gerek. Sevmiyor olabilirsiniz ancak bu işler bireysel duyguları aşan işler. Olayları iyi okumak lazım. Benim iyi okuduğumu falan kastetmiyorum ancak bıçak sırtı meseleler gerçekten. Çok merak ediyorum nasıl olacak bu işlerin sonu. :) Allah hakkımızda hayırlısını versin.

İmam Şafii'ye sordular:

Fitne zamanı hakkı tutanı nasıl anlarız? Dedi ki: Düşman okunu takip edin,o sizi Hak ehline götürür.

İsrail, Fransa, İngiltere, Almanya, Rusya Erdoğan'ı İstemiyor Demek ki Hak Ehli Belli :)

Arapların Osmanlıya Yemen-Hicaz-Filistin-Halep-Arabistan hattında neler yaptıklarını bilmesek, buna inanırızda.
Araplar gerçekten Türkleri sırtından hançerledi.
( dip not ilkokul Tarih bilgimle yazdım )

İmam Şafii'ye sordular:

Fitne zamanı hakkı tutanı nasıl anlarız? Dedi ki: Düşman okunu takip edin,o sizi Hak ehline götürür.

İsrail, Fransa, İngiltere, Almanya, Rusya Erdoğan'ı İstemiyor Demek ki Hak Ehli Belli :)

Bunu duymuştum ancak bu devirde pek tutacak bir yönteme benzemiyor. :)
rusya almanya'yla da uğraşıyor ve şuanda almanya'nın tr ile ters bir durumu yok.
israil ile anlaşma yolundayız ve ticaret hacmimiz hiç olmadığı kadar büyük.
ingiltere sıkı bir stratejik ortaklımığız var diyor.
rusya'yla daha yeni böyle olduk o zaman sorarlar düşman oku'nu takip etmek için 14. seneyi mi bekledin diye. :)
fransayı bilmem. çok karışık çok.

milliyetçilik olarak algılamayın Türkiye eğer araplardan kaynak para alırsa çok iyi silahlar geliştirir. en son koral radar kör edici rusları feci zorlamıştı. Akp oy niye veriyorsunuz diyenler işte bu yüzden

istemeyücüklüler doluşmuş gene konuya.

Gel aydınlat beni hocam mantıklı açıklama yap dediklerime laftan fazlasını görmek icraat görmek istiyorum ben İran'ın yaptığı gibi bak bir nükleer füze denediler tüm dünya ayağa kalktı kınadılar sadece :D fazlasını yapamadılar. bende icraat istiyorum. laf değil. Misal uçak krizinden sonra Putin dedi ki Türkiye Suriye'ye giremez maçası yiyorsa gelsin dedi aynen bunu dedi iyi hoş biz bu lafı çiğneyebildik mi Suriye'ye girebildik mi Putin'in lafından sonra ben buna bakıyorum. Kendi sınırımızdan top atışı yapabildik. Adamın lafının bir hükmü var bizimkilerinkiler sadece laf. Ben laf değil icraat istiyorum.

İmam Şafii'ye sordular:

Teori'de doğru fakat gerçekte her zaman doğru olmayabiliyor. Dediğim gibi ben size kanıt getirdim hocam laf değil siz de bana icraat getirin uluslar arası arenada Türkiye'nin gücünü gösteren icraatlar görmek istiyorum. Kendi kendimize yol yapmışız köprü yapmışız bir zahmet ona da ABD AB karar vermesin.

İmam Şafii'ye sordular:

Bak daha yaşın 22. Belli ki kafanda bir şeyler henüz oturmamış. Gerçi ben 22 yaşımda çoktan bir şeylerin farkına varmıştım ama olsun.

1890'dan itibaren olan biten tarihi oku. Daha öncesine gerek bile yok. Her kaynaktan oku ama yok imam şafi yok bedüizzaman falan bunları geç. Bunlar tarihçi değil. Gerçek tarihçilerden oku görüşü ne olursa olsun.

Düşman kavramını israil amariga fransa hebele hübele diye okuma. Asıl düşman kim kendin farkına var. Yıllar yılı islam dini nasıl kullanılmış ve hala nasıl kullanılmakta bunu iyi analiz et.

Atatürk ne için çaba vermiş, bu ortadoğu pisliğinden bizi neden uzak tutmuş bir bir oku bunları.

Bizim yıllar yılı asıl düşmanımız kürtler değil pkk değil israil değil. Biz çin ordusuylada savaştık bizansla da savaştık rusyaylada savaştık. Ama bizi bitiren hasta adam eden bunların hiçbiri olamadı olamazda.

Bizi bitiren din sömürüsü din satışı. Tek adamlık, iktidar zehirlenmesi, saltanat bitirdi.

Müslüman adam olupta bu din satışını sömürüsüne nasıl izin verebiliyorsunuz aklım almıyor.

sen kalkmış bu adamlarla islam ordusu kuracağım diyorsun? bende sana gerçeği yazıyorum hayallerle yaşama diye neden bu ülkede yaşıyorsun diyorsun onu da açıklayalım hemen aile burada ana baba kardeş akraba kendim gidebilirim istediğim herhangi bir ülkeye şükür allah'a durumum var ama tüm akrabamı özellikle anamı babamı kardeşimi bırakıp gidip ben rahat yaşasam ne olur 2 kere gittim ben ABD florida'ya gerçeği gördüm geldim adamların yaşadığı hayatı gördüm kendi yaşadığım hayatı gördüm kıyaslamamı yaptım. Ayrıca Türk askerlerinin kafasına çuval geçirip tüm Dünya'ya ABD izletti ne çabuk unuttun? bilmiyorsan diye söylüyorum o mehmetçiğin hesabını sordun mu? ben sordum mu bir Türk olarak onların hesabını sormayan kimsenin Türkiye'de yaşamaya hakkı yok. Türkiye'de sadece PanaFilm'in yaşamaya hakkı vardır hiç yoktan adamlar filmde de olsa Amerikalılar'ın kafaya çuval geçirmişlerdi ama biz filmlerde yaparız Amerikanlar gerçekte onlar süper güç olur biz işte olduğumuz konum belli. O adamların gururu ne olacak sen rahat yaşa diye gidip Irak'ta savaşıyorlardı kafalarına çuval geçirildi ve tüm Dünya izledi sen hesabını sormayan biri olarak benim ülkem zorla tutan mı var diyorsun? [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] bu kadar ileri seviye bir yazı yazdığın için mantıklı açıklamanı bekliyorum burası benim ülkem gidin yazdın direkt yani sanki vatan hainiyiz gibi ben de mantıklı olarak dediklerimi açıklayacak cevabını bekliyorum.

Mesela Şöyle Açıklım Bundan Yıllar Önce Yapılan Anlaşmalar Emir Altına Girilen Anlaşmalar Sağolsın 90 Yıldır Boynumuz Bukuk Yasıyoruz Bugune Kadar Anıtkabırının Bayrak Ipını Bız Yapıyoruz Diye Sevinen Bir Ülkeyken İMF'in Kapısın'da Kuklayken AB,ABD,BM Gibi Yapıların Emrındeyken Bugun Elimiz'den Geldiğince Dünyada ki Tüm Müslüman Devletlere Yardım Ediyoruz ve Bunu 4 3 Tarafımız Denızlerle 4 Tarafımız Hainlerle Çevriliyken Yapıyoruz :) Sağolsun Bazılarının Dedeliri Yaptıkları Anlaşmalar ile Elimizi Kolumuzu Bağladılar Ama Yıne'De 15 Yılda Şaha Kalkmış Bir Ülke İMF'den Borç Dilenen Bir Ülke İmf'ye Borç Veriyor İşçilere Ödiyecez Diye Para Alıp Başka Şeyler İçin Öderken 3 Maaş İkramiye Fakire Fıkaraya Yardım Parası Veriyor Yerli Tank Tufek Yapıyor He Görmez'den Gelme Ayrı Tabi :D Ama Basıp Geçtiğiniz 3.Köprü Yakın'da Kullanacagınız 3.Havalımanı Gibi Nice Gelişmeler Bu Ülkeyi O Dediğiniz Ülke Seviyelerine Getirecek Tabi Bazı Vatan Hainleri Sağolsun Ülkede Yararlı Ne Yapılacaksa Karşı Geliyor :) Kısaca Geçmiş'da Olan Olaylar Yüzünden Bu Durumdayız Allah'a Şükür Son 15 Yılda Çok Yol Kat Ettik Hedef 2023 ve Şunuda Söylim Davası Hak Olanın Zaferi Muhakkaktır Örnek : ÇANAKKALE

https://www.youtube.com/watch?v=NGJrccimreY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri