İnanan bir insan olarak İslam Ordusu kurulması beni gurulandırdı. Kalkıpta o arap bu acem öbürü bilmem ne diye ayrıştırmak bence birşeyleri eksik görmekten geliyor. Yıllardır ülkemizde de o türk bu kürt o sağcı şu solcu diye bu kadar parçalayıp bölmedimiler bizi. Her insanın olduğu gibi bu insanların oluşturduğu milletlerde de yani ülkelerde de yapılan yanlışlar olmuştur elbet. ama bu ilelebet böyle devam edecek değil ya. Bugün bir adım atıldıysa bize düşen bu adımın hayırla tamama erdirilmesini temenni etmek olur. Ben avrupa birliğindense islam birliğinin kurulup Peygamberimiz s.a.v. in buyurduğu mümin müminin kardeşidir ilkesiyle bu birlikte yer almayı yeğlerim.
Bir hatırlatma ; Arap arap diye küfrederken ucunun Peygamberimize kadar uzanabileceğini de unutmayalım. Daha yazacak çok şey olur ama özetle, birbirimizi karalamak yerine kucaklayalım...
Bir hatırlatma ; Arap arap diye küfrederken ucunun Peygamberimize kadar uzanabileceğini de unutmayalım. Daha yazacak çok şey olur ama özetle, birbirimizi karalamak yerine kucaklayalım...