İslam Ordusu'nun tatbikatından görüntüler

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanan bir insan olarak İslam Ordusu kurulması beni gurulandırdı. Kalkıpta o arap bu acem öbürü bilmem ne diye ayrıştırmak bence birşeyleri eksik görmekten geliyor. Yıllardır ülkemizde de o türk bu kürt o sağcı şu solcu diye bu kadar parçalayıp bölmedimiler bizi. Her insanın olduğu gibi bu insanların oluşturduğu milletlerde de yani ülkelerde de yapılan yanlışlar olmuştur elbet. ama bu ilelebet böyle devam edecek değil ya. Bugün bir adım atıldıysa bize düşen bu adımın hayırla tamama erdirilmesini temenni etmek olur. Ben avrupa birliğindense islam birliğinin kurulup Peygamberimiz s.a.v. in buyurduğu mümin müminin kardeşidir ilkesiyle bu birlikte yer almayı yeğlerim.
Bir hatırlatma ; Arap arap diye küfrederken ucunun Peygamberimize kadar uzanabileceğini de unutmayalım. Daha yazacak çok şey olur ama özetle, birbirimizi karalamak yerine kucaklayalım...

Ayrıca bu ordu İSLAM ordusu falan DEĞİL. Ben bir müslüman olarak bunu kabul etmiyorum. Bunlar kralın askerleri.

Filistin suriye ırak vurulurken neredeydi bu ordu. İslam ordusuymuş. Ortadoğu kan gölü olmuş katledilen müslümanlar milyona yaklaşmış bunlar hala gösteriş peşinde

---------- Spam Engelliyici 03:12 ---------- Önceki Mesaj 03:10 ----------

Ayrıca lütfen yok erdoğanmış başbakanmış falan siyaseti yapmayın şurada.

İMF ye olan toplam borcumuz 20 milyar bile değildi ama şuan suriyelilere harcadığımız para 20 milyarı aştı. Yahu ben niye konuşuyorum ki cahile laf anlatılmaz ama dayanamıyorum.

Gel aydınlat beni hocam mantıklı açıklama yap dediklerime laftan fazlasını görmek icraat görmek istiyorum ben İran'ın yaptığı gibi bak bir nükleer füze denediler tüm dünya ayağa kalktı kınadılar sadece :D fazlasını yapamadılar. bende icraat istiyorum. laf değil. Misal uçak krizinden sonra Putin dedi ki Türkiye Suriye'ye giremez maçası yiyorsa gelsin dedi aynen bunu dedi iyi hoş biz bu lafı çiğneyebildik mi Suriye'ye girebildik mi Putin'in lafından sonra ben buna bakıyorum. Kendi sınırımızdan top atışı yapabildik. Adamın lafının bir hükmü var bizimkilerinkiler sadece laf. Ben laf değil icraat istiyorum.

Teori'de doğru fakat gerçekte her zaman doğru olmayabiliyor. Dediğim gibi ben size kanıt getirdim hocam laf değil siz de bana icraat getirin uluslar arası arenada Türkiye'nin gücünü gösteren icraatlar görmek istiyorum. Kendi kendimize yol yapmışız köprü yapmışız bir zahmet ona da ABD AB karar vermesin.

Hocam uluslararası anlamda Türkiyenin icraatı olmadığından bahsetmişsiniz. Sizi esefle kınıyorum. Makarnayı nasıl es geçersiniz..

Yahu zaten sen suudi arabistan olarak amerikaya petrolünü satmasan vanaları kapatsan tüm dünya barış içinde yaşayacak.

benim müslüman kardeşlerimini üzerine atılan bombaların yapımında kullanılan petrol hammadde yine müslüman dediğimiz suudi arabistandan geliyor.

Mesela Şöyle Açıklım Bundan Yıllar Önce Yapılan Anlaşmalar Emir Altına Girilen Anlaşmalar Sağolsın 90 Yıldır Boynumuz Bukuk Yasıyoruz Bugune Kadar Anıtkabırının Bayrak Ipını Bız Yapıyoruz Diye Sevinen Bir Ülkeyken İMF'in Kapısın'da Kuklayken AB,ABD,BM Gibi Yapıların Emrındeyken Bugun Elimiz'den Geldiğince Dünyada ki Tüm Müslüman Devletlere Yardım Ediyoruz ve Bunu 4 3 Tarafımız Denızlerle 4 Tarafımız Hainlerle Çevriliyken Yapıyoruz :) Sağolsun Bazılarının Dedeliri Yaptıkları Anlaşmalar ile Elimizi Kolumuzu Bağladılar Ama Yıne'De 15 Yılda Şaha Kalkmış Bir Ülke İMF'den Borç Dilenen Bir Ülke İmf'ye Borç Veriyor İşçilere Ödiyecez Diye Para Alıp Başka Şeyler İçin Öderken 3 Maaş İkramiye Fakire Fıkaraya Yardım Parası Veriyor Yerli Tank Tufek Yapıyor He Görmez'den Gelme Ayrı Tabi :D Ama Basıp Geçtiğiniz 3.Köprü Yakın'da Kullanacagınız 3.Havalımanı Gibi Nice Gelişmeler Bu Ülkeyi O Dediğiniz Ülke Seviyelerine Getirecek Tabi Bazı Vatan Hainleri Sağolsun Ülkede Yararlı Ne Yapılacaksa Karşı Geliyor :) Kısaca Geçmiş'da Olan Olaylar Yüzünden Bu Durumdayız Allah'a Şükür Son 15 Yılda Çok Yol Kat Ettik Hedef 2023 ve Şunuda Söylim Davası Hak Olanın Zaferi Muhakkaktır Örnek : ÇANAKKALE

https://www.youtube.com/watch?v=NGJrccimreY

köprüyü devlet mi yapıyor? adam ne diyor köprü bizim değil özelin parasıyla yap işlet devlet. devletin yapmadığı bir şeyi neden devlete sayılsın kim olursa olsun devletin başında özel zaten yapardı. adam parasına bakar. Silah fabrikası nerede hocam bir video falan? ben sana İran'ın fabrikasını göstebilirim. Amerika'yı gösterebilirim. Ama kendi ülkemin fabrikasını bilmiyorum :) o yüzden fabrikasını üretimini bilmediğim silahı kendi silahım saymam üstüne bayrak yapıştırmışlar diye çocuğun anası babası belli olmayınca ne oluyor hocam kaynağı belirsiz çocuk yetim oluyor bu silahın kaynağı nere hangi fabrika üretimi yada tankın? IMF'e borç var mı yok mu bilemem ama borç 405 milyar doları geçmiş sen nerede yaşıyorsun? Dış borç 405 milyar doları geçti - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

tvden de ekonomi bakanından duymuştum vaktinde sen hayallerdesin hocam umarım tez zamanda gerçekleri görürsün. icraat lazım laftan fazlası gerekiyor. Ayrıca İsrail ile bu gün gene kanka oluyoruz? neden seçimler de başbakan diyordu ki mescidi aksa bizimdir kudüs bizimdir İsrail ile asla dost olmayacağız diye haykırıyordu kulağımla duydum şimdi ilişkiler iyiye gidiyor haziranda sen diyordun bunu ben değil millet çok unutkan.

Bu form youtube formu, bu forumda internetten para kazanma ile ilgili sorular, makaleler ve seviyeli arkadaşlıklar, dostluklar var.. Siyaset arkadaşlığın, dostluğun arasını açar. Bu tip konularda ister istemez siyasate kayar kilitliyorum..

---------- Spam Engelliyici 03:40 ---------- Önceki Mesaj 03:21 ----------

Bu ne demek oluyor, yazacakmışın da Atatürkçüler bişeyler yazar, müslüman birliğine izin verirlermi kafirler, yazmışın.. Atatürkçü kafir mi oluyor, gece gece sinirlerimi zıplattın senin gibi saman beyinlinin bu forumda işi yok. Ne kadar müslüman olursan ol, önce insan olacaksın, kalbin temiz olacak, fitne fesat düşünmeyeceksin sen şu kurduğun cümle ile kafirin kendisisin..Sınırsız uzaklaştırıldınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri