İşleme Girenler,Girmeyenler,Web Adsensesi,Youtube Adsensesi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Adsenseler .

• YT Adsense İşleme Girdi

Oy: 39 10,1%
  • YT Adsense İşleme Girmedi

Oy: 322 83,0%
  • Web Adsense İşleme Girdi

Oy: 8 2,1%
  • Web Adsense İşleme Girmedi

Oy: 19 4,9%

• Kullanılan toplam oy
    388
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonucta odemeleride sistem yapıyor,elle tek tek onaylamıyolar mılyonlarca ınsanın odemesini,ister tatil olsun,isterse dolar fırlasın,en fazla hafta sonu işleme girmez resmi tatillerde anlarım,ben hala sistem güncellemesindeyim ama şeytan diyorki;
youtube kazanç sistemi turkiyede kapalı ve devlet bu işe el attı.
kımse kızmasın bana bende fıkrımı soyledım

hafta sonları bankalar kapalı olduğu için onlarda işleme sokmuyor olabilirler. Salı gününden sonra bi gelişme olmazsa kötü şeyleri aklımdan geçireceğim malesef.

sonucta odemeleride sistem yapıyor,elle tek tek onaylamıyolar mılyonlarca ınsanın odemesini,ister tatil olsun,isterse dolar fırlasın,en fazla hafta sonu işleme girmez resmi tatillerde anlarım,ben hala sistem güncellemesindeyim ama şeytan diyorki;
youtube kazanç sistemi turkiyede kapalı ve devlet bu işe el attı.
kımse kızmasın bana bende fıkrımı soyledım

hocam bızım ulkeye ozel degıl dıger ulkelerde de aynı sorun var belki sistemsel bir hatadan dolayı ısleme konulmadı ve suan bunun ıcın calısıyorlar ortaya'da bır acıklama vermıyorlar cunku 21 ile 26 arası odeme yaparız dıyorlar 21'in de cebınızde demıyor paralar o yuzden bence sıstemsel hata yuzunden ısletme zarar gormesın dıye acıklama yapmıyorlar tahmınımce .

Ödemeler gelene kadar video atmayacağım. Baktım gelmiyor. Son çare quiz onun kökünü kurutana kadar orada takılacağız. Sonra hepimiz elbet elveda konuşmamızı yaparız bu forumda.

Ödemeler gelene kadar video atmayacağım. Baktım gelmiyor. Son çare quiz onun kökünü kurutana kadar orada takılacağız. Sonra hepimiz elbet elveda konuşmamızı yaparız bu forumda.

Artık yeter hocam, felaket tellallığı yapmayı bırakın. Cuma günü aksaklık oldu, araya da hafta sonu girdiği için pazartesiye kaldı ödemeler. Şurda 2 gün sabretmek yerine insanların moralini bozmayı bırakın artık.

yüzde 90 lık bir kısmın işleme girmemesi ne demek biliyor musun ? her ay gelecek en az 100 milyon dolar ciroyu ben istemiyorum demek. yüzde 90 nın işlememe girmemesi ben dükkanı kapattım dağılın demek. ayrıca adsense kendi hesaplarını tümden temizleyip partnerleri rahat mı bırakacak.....
şu durumdan partner çalışanların da endişe etmesi gerek.

hafta sonları bankalar kapalı olduğu için onlarda işleme sokmuyor olabilirler. Salı gününden sonra bi gelişme olmazsa kötü şeyleri aklımdan geçireceğim malesef.

türkiyede youtube adsense serbest oldu mu acaba o yüzden mi böyle oldu. ama yabancı ülkelerde de war aynı durum ya.

ARkadaşlar ne çok stres ettiniz ama, 326 stres dolu mesaj yazılmış

bende ortada hiçbişy yok yarın yüzde 99 paralar işleme giricek, bundan adım gibi eminim 3 yıllık tecrübe ile şunu söyleyebilirim ki içinizi ferah tutun

ARkadaşlar ne çok stres ettiniz ama, 326 stres dolu mesaj yazılmış

bende ortada hiçbişy yok yarın yüzde 99 paralar işleme giricek, bundan adım gibi eminim 3 yıllık tecrübe ile şunu söyleyebilirim ki içinizi ferah tutun

hacı şimdi poliyanayı dağa kaldırmışlar.. ohhh mis gibi dağ havası iyi geldi demiş. seninkide o hesap :D

hacı şimdi poliyanayı dağa kaldırmışlar.. ohhh mis gibi dağ havası iyi geldi demiş. seninkide o hesap :D

hocam ben poliyana moliyana bilmiyorum eskiden ödemeler ayın 25inde ödenirdi
ben bu işin en başından beri varım 2012den beri bu işteyim
eskiden araya haftasonu bazen girerdi ödemeler ayın 26 7sine bile aksardı

bence ortada endişelenecek hiçbişy yok

hocam ben poliyana moliyana bilmiyorum eskiden ödemeler ayın 25inde ödenirdi
ben bu işin en başından beri varım 2012den beri bu işteyim
eskiden araya haftasonu bazen girerdi ödemeler ayın 26 7sine bile aksardı

bence ortada endişelenecek hiçbişy yok

ama o zamanlar dolardı adsense

Ulen arkadas amma sabirssiniz kusurabakmayinda.Yav benimde isleme girmedi kac mesajimi gordunuz adsense isleme girmedi,girermi niye girmedi filan gibi yazdigimi,yazinca birseymi degisecek,isleme girip odemem mi gelecek ne olacak yani bana bunu bi anlatsin birisi..

Sakin demeyin abi yok bu kadar kazaniyon su kadar kazaniyon sende bu olmasa su olur su olmasa bu olur diye.Bende emek veriyorum 1 ay - 2 ay ne olursa olsun azda kazananinin cokda kazananinin emegi soz konusu.Bu yuzden boyle mevzulara girmeden size sadece birazcik Sabirli olmayi oneriyorum.Ozelliklede uzun suredir bu isi yapipda halen bu gibi durumlarla daha once karsilasmamis gibi davranan arkadaslari hayretle izliyorum.

Cuma gunu isleme girmemis,cogunlugun girmemis.Pazartesi ola hayrola deyip 2 gun sabirla beklememek mesaj ustune mesaj senaryo ustune senaryo yazmakda nedir hayret ediyorum.

Beklersin sabirla nasil 50 gun odemeni almak icin bekliyorsan 2 gun daha beklersin,sonra hafta basi olur ,sali olur carsamba olur hersey cikar ortaya.Cikan sonuc olumsuzsa olurunu yapariz,olumluysada yolumuza bakariz.Simdiden bu kafa sisirmek senaryo uretmenin ne faydasi var saninizi SIKMAKDAN baska.

Lutfen arkadaslar,biz baskalarinin emekleri ustunden kolay para kazananlar olarak hem sagduyulu hemde boyle seylere alisik olmamiz lazim.Birazcik sabir baska birsey degil.

Son olarak " yok ustad odeme vardi para lazimdi taksit geldi tup bitti" diye hic yazmayin. :) Sende herseyini ona gore ayarla zamaninda bu derdi tasayi cekme.

Gece gece kizdirdiniz beni ya @OquzAlp at ordan bi Eko Fresh Feat de kendimizi bulalim geri yav :D :D

Son düzenleme:
Özgün adsenseler bile işleme girmemiş arkadaşlar, 2 gündür hâlen aynı muhabbet dönüyo şu başlıkta. Pazartesi en geç salı herkesin parası cebinde olcak boşuna şüpheye düşmeyin.

dolarla ödemelerin aksamasının ne ilgisi var hocam, bi bağlantı kuramadım

evvelden dolar iken 25-26-27 ye kadar evet sarkıyordu ama TL olduktan sonra 22 sin yada 23 ünde banko öderdi h.sonuna denk gelince 25 ine kadar sarkmaya başladı. ama h.sonuda olsa işleme girerdi çünkü 21 cumartesi gecesi ben işleme girdiği günleri biliyorum

Ulen arkadas amma sabirssiniz kusurabakmayinda.Yav benimde isleme girmedi kac mesajimi gordunuz adsense isleme girmedi,girermi niye girmedi filan gibi yazdigimi,yazinca birseymi degisecek,isleme girip odemem mi gelecek ne olacak yani bana bunu bi anlatsin birisi..

Sakin demeyin abi yok bu kadar kazaniyon su kadar kazaniyon sende bu olmasa su olur su olmasa bu olur diye.Bende emek veriyorum 1 ay - 2 ay ne olursa olsun azda kazananinin cokda kazananinin emegi soz konusu.Bu yuzden boyle mevzulara girmeden size sadece birazcik Sabirli olmayi oneriyorum.Ozelliklede uzun suredir bu isi yapipda halen bu gibi durumlarla daha once karsilasmamis gibi davranan arkadaslari hayretle izliyorum.

Cuma gunu isleme girmemis,cogunlugun girmemis.Yani iyi Pazartesi ola hayrola deyip 2 gun sabirla beklememek mesaj ustune mesaj senaryo ustune senaryo yazmakda nedir hayret ediyorum.

Beklersin sabirla nasil 50 gun odemeni almak icin bekliyorsan 2 gun daha beklersin,sonra hafta basi olur ,sali olur carsamba olur hersey cikar ortaya.Cikan sonuc olumsuzsa olurunu yapariz,olumluysada yolumuza bakariz.Simdiden bu kafa sisirmek senaryo uretmenin ne faydasi var saninizi SIKMAKDAN baska.

Lutfen arkadaslar,biz baskalarinin emekleri ustunden kolay para kazananlar olarak hem sagduyulu hemde boyle seylere alisik olmamiz lazim.Birazcik sabir baska birsey degil.

Son olarak " yok ustad odeme vardi para lazimdi taksit geldi tup bitti" diye hic yazmayin. :) Sende herseyini ona gore ayarla zamaninda bu derdi tasayi cekme.

Gece gece kizdirdiniz beni ya @OquzAlp at ordan bi Eko Fresh Feat de kendimizi bulalim geri yav :D :D

bu konuya bi post atmıştım :D bidaha da atmıyacaktım ama istek üzerine aynı postumu paylasıyım :D

benimde adsense işleme girmemiş. bence %10 luk kısımın işleme girip %90 lık kısmın işleme girmemesi endişe edilecek bi durum değil. işleme girmeyenlerin değilde girenlerin korkması lazım bence :) Pazartesi alırız ALLAH'ın izniyle . endişe edicek bi durum yok

buda istek üzerine eko fresh :D
https://www.youtube.com/watch?v=eIIDS6D1NOI

relax beyler problem yok bu kadar dert etmeyin salı ya kadar girmezse o zaman ümidi kesin :D

evvelden dolar iken 25-26-27 ye kadar evet sarkıyordu ama TL olduktan sonra 22 sin yada 23 ünde banko öderdi h.sonuna denk gelince 25 ine kadar sarkmaya başladı. ama h.sonuda olsa işleme girerdi çünkü 21 cumartesi gecesi ben işleme girdiği günleri biliyorum

bi üstte serkan abinin mesajında anlatmak istediğim aynen yazılı hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri