Alın benim senaryom
Google İrlandada belli testlerden geçtikden sonra işleme girme işlemi elle manuel olarak yapılıyor bu irlanda avrupada google merkez ofisi olarak geçiyor.Ofiste 2000 adet Google çalışanı mevcut bunların en fazla 250 kişisi tepe kadro desek bu işlere hiç karısmayan ve güvenlikler vs desek 1750 kişi var bu adamlar 3 vardıya çalışıyor 8 saat üzerinde Perşembe Gecesini Cumaya baglıyan gece gereken işlemler yapıldı kimlerin işleme girmesi gerekiyorsa girdi.Türkiyenin saati İrlandadan 2 saat önde Cuma sabahı İrlandada Referandum var Referandumda Anayasal bir Hak oldugu için Google gibi bir şirket tabiki bu adamlara izin vermesi ve o gün google İrlanda ofisinde Tatil olması bana mantıklı geliyor haliyle bu yüzden işler aksadı diye düşünüyorum.
Referandum saati Türkiye saatiyle Cuma Sabah 9da başladı Cuma Gece 12ye kadar sürdü.
cumartesi pazar günleri zaten bu adamlara tatil ama İşleme girmeler Pazartesi başlamayacak Çünkü bu adamlar vardiyalı sistemle çalışıyorlar ve Pazar Gecesi orda 500-600 kişilik bir ekip olucak Pazarı Pazartesiyene baglayan gece işleme girme oranı Yüzde 45-50lileri bulur sonra pazartesiyi salıya baglıyan geceye kadar işlemler devam diye düşünüyorum.
İrlanda Devleti adammıdır? Bence Değildir neden derseniz şu refarandum Cumartesi olaydı biz şuanda pazartesi paralar yatarmı diye konusuyor olurduk![]()
cuma günü referandum mu olurmuş **k