İşleme Girenler,Girmeyenler,Web Adsensesi,Youtube Adsensesi

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Adsenseler .

• YT Adsense İşleme Girdi

Oy: 39 10,1%
  • YT Adsense İşleme Girmedi

Oy: 322 83,0%
  • Web Adsense İşleme Girdi

Oy: 8 2,1%
  • Web Adsense İşleme Girmedi

Oy: 19 4,9%

• Kullanılan toplam oy
    388
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyayı eline almış bir şirket hala otomatik ödeme yapan bir sistemleri yok mu bea

sinirlerim çok bozuldu, yoğun baskı altındayım, beynim firar etmiş duygularım helak olmuş. bazen cinet hali gelir gibi oluyor. devreler yanıyor :)

Son düzenleme:
sinirlerim çok bozuldu, yoğun baskı altındayım bazen cinet hali gelir gibi oluyor.
Dur hocam sakin ol. 10 yıldır bu adsense işini yaparim para cebime girene kadar hiç plan yapmadım ilk defa bu ay plan yaptım ayın 22 si için yüzüm kara çıktı. Kısmet bazı şeyler. Her şey olacağına varır rahat ol

Beyler Toplanın hele

yarın Hristiyanların resmi tatil günüymüş

Yarın 25 Mayıs 2015 Hristiyan aleminin Hz İsayı anma günüymüş, ABD ve birçok ülkede yarın resmi tatilmiş, işler iyicene sarpa sardı hakkımızda hayırlısı

google resmi bir kurum değil :D özel bir şirket sonuçta işleme girecekse girer ödemeler salı yapılır

yer altı örgütü gibi bir şey. istediğin de para ya çöküyor istediğin de erteliyor. bildiğin mafya :)

Adamlar tekel nasılsa, başka rakipleri yok, canları nasıl isterse onu yapıyolar, adamlara alternatif aynı seviyede ikinci bir şirket olsaydı günü gününde hatta saati saatinde ödeme yaparlardı, müşterilerini ikinci şirkete kaptırmamak için

hocam bu yandex gelse piyasaya kendilerine çeki düzen verirler de. gelecek gelecek diyorlar gelmiyor bir türlü.

Adamlar tekel nasılsa, başka rakipleri yok, canları nasıl isterse onu yapıyolar, adamlara alternatif aynı seviyede ikinci bir şirket olsaydı günü gününde hatta saati saatinde ödeme yaparlardı, müşterilerini ikinci şirkete kaptırmamak için

millet ev geçindiriyormuş biz de dalga geçiyormuşuz... ben zaten adsense parasıyla bir kamyon şampanya alıyorum benim geçim derdim yok sanki. rahat ol güzel insan bu ay para ödemeyezsem kiramı yatıramayacağım, hatta sigara param bile yok şu an.

esas konuya gelecek olursak, yukarıda ki anketin sıfırlanma ihtimali varsa yeniden sıfırlansın. son durumu sağlıklı gözlemleyemiyoruz şu an için. İmkanı var mı hocam? [MENTION=12623]zack[/MENTION]

millet ev geçindiriyormuş biz de dalga geçiyormuşuz... ben zaten adsense parasıyla bir kamyon şampanya alıyorum benim geçim derdim yok sanki. rahat ol güzel insan bu ay para ödemeyezsem kiramı yatıramayacağım, hatta sigara param bile yok şu an.

esas konuya gelecek olursak, yukarıda ki anketin sıfırlanma ihtimali varsa yeniden sıfırlansın. son durumu sağlıklı gözlemleyemiyoruz şu an için. İmkanı var mı hocam? [MENTION=12623]zack[/MENTION]

Katılıyorum anketi sıfırlayabilirseniz veya yenisini açabilirseniz iyi olur.Şuanki durumu anlamış oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri