İşleme Girmeyen Adsense

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

EgE

Yasaklanmış
Arkadaşlar 1 hafta içinde 2 adsense'im banlandı.Tek kalan ve içinde 1k olan adsense de bugun işleme girmemiş.Kafayı yemek üzereyim bu kadar borç harç arasında acayip bir darbe yedim bilmiyorum ne yapıcağımı.

Sizlere sorum şu olucak.Bu işleme girmeyen adsense kanallarını partnere sokayım mı ? yada bekleyimmi ? öbür aydanda 1k birikmiş vardı sıfır moralim konu hakkında tecrubesi ve bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar 1 hafta içinde 2 adsense'im banlandı.Tek kalan ve içinde 1k olan adsense de bugun işleme girmemiş.Kafayı yemek üzereyim bu kadar borç harç arasında acayip bir darbe yedim bilmiyorum ne yapıcağımı.

Sizlere sorum şu olucak.Bu işleme girmeyen adsense kanallarını partnere sokayım mı ? yada bekleyimmi ? öbür aydanda 1k birikmiş vardı sıfır moralim konu hakkında tecrubesi ve bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

hemen sok bekleme en geç sabaha yada yarın geceye oda banlanacak. ayrıca banlanan bu 3 adsense de senin adınamıydı

şahsen konuları okuyarak edindiğim tecrübe ile kanalları partnere taşıman..

yaptığın hata ne olabilir acaba 2 adsenside aynı pcden / ipden mi kullanıyordun?

hemen sok bekleme en geç sabaha yada yarın geceye oda banlanacak. ayrıca banlanan bu 3 adsense de senin adınamıydı

hayır biri annem diğeri babam adına.kardeşim adına olanda işleme girmedi adresler vs farklıydı hepsinin.hepsine aynı pcden modeme res atarak giriyordum her biri için farklı tarayıcı kullanıyordum

hayır biri annem diğeri babam adına.kardeşim adına olanda işleme girmedi adresler vs farklıydı hepsinin.hepsine aynı pcden modeme res atarak giriyordum her biri için farklı tarayıcı kullanıyordum

ilginc benim kendi adıma olan banlandı. hatunun ve validenin adına olanlar sağlam duruyor. dediğim gibi kanalları hemen partnere tası yoksa oda banlanıcak ve kanalların para kazanması gidecek kanallarını kurtar en azından..

Bu işleme girmeme mevzusu bence çok adsense kullananlarla alakalı bir durum değil. Kanallardan bir tanesinde sorun oldugu zaman topluluk vs kapanma gibi durumlar oldugu zaman o adsense işleme alınmıyor

partnere taşı o adsenseyi de sil gitsin zaten ödenirse öylede ödenir, geçmiş olsun

fikirler için teşekkürler arkadaşlar.umarım herkes parasını alır benim düştüğüm duruma düşmez.

çok sıkıntılı bu işleme girmeme olayı ya korkar oldum vallahi

şimdi sana sorum şu bu işleme girmeyen adsense hesabına bağlı kanalları kontrol et yada bir kontrol botuna bağla bak bakalım topluluk uyarısı varmı yada belki sen biliyorsundur hangi kanalına topluluk geldiğini ve o topluluk gelen kanalını silmişmiydin yoksa silmemişmiydin ?? Çünkü benim tezime göre sıfır açtığım hesapta bir sorun yok yani taze taze işlem yaptığım ve topluluğun olmadığı adsensede sorun yok ama bayatlamış kanallarda muhakkak ufakta olsa bir uyarı oluyor bunu inceliyorlar sonucunda işleme alınmıyor

вєякαη;807323' Alıntı:
Bu işleme girmeme mevzusu bence çok adsense kullananlarla alakalı bir durum değil. Kanallardan bir tanesinde sorun oldugu zaman topluluk vs kapanma gibi durumlar oldugu zaman o adsense işleme alınmıyor

bende cok oluyot topluluk kapanma vsvs sorunsuz işleme girdi alakası yok bnce

benim 2.ay oldu aynı adsense işleme girmedi 12 k para

Geçmiş olsun dostum.. Arkadaşlarında dediği gib bir an önce izlenimli olan kanalları Life'a falan sok.. Adsense hep risk..

İşte böyle şeyler yüzünden adsenseye çok abarmıyorum. Hiç adsense banlatmadım ama bu adsense yuzunden kaç kere para kazanma gitti hatırlamıyorum. Birde düzeltmesi etmesi falan filan ölüm harbiden. O yüzden partner bana her zaman daha mantıklı geldi..

birincisi dostum aynı bilgisayardan istediğin kadar farklı browser kullan ip değiştir yakalanıyorsun banlamanın önüneg geçmen için kesinlike farklı sistemler oluşturman lazım
ikincisi ise film var ise adsenselerde gözlemlerime göre banlanmaya neden oluyor o yüzden film çalışma adsenselerde partner olarak çalış
büyük geçmiş olsun inş en kısa sürede toparlarsın

Aralıklarla 5 adsensem işleme girmedi ve hiçbiri daha sonradan işleme girmedi,Yani bir adsense işleme girmezse bir daha işleme girmiyor...

Kanalları partnere taşı ,

Bu arada Allah kolaylık versin youtube güvenerek borca girilmez,parayı hesapta görmeden hiç bir şeyin garantisi yok

İyi temennileriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar.Umarım bu dönemi bir an önce atlatırım sıfırdan başladık bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri