İşleme girmeyen adsenseler için tavsiye

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar.

bizde adsense kalmadı , hepsi banlanmıştı geçen ay.

gerçekleri söylemek gerek işleme girmesi için biz çok bekledik 2 ay sonra ban geldi 3 adsenseme.
şu an adsensem kalmadı.
10k ya yakın kaybım oldu şahsen.
bir çok arkadaşımın da başına geldi.

neyse fazla uzatmayayım.

işleme girmesi için 2 gün daha bekleyin, yine işleme girmezse güvenilir partnerlere kanallarınızı taşıyın.
biz yapamadık bari siz yapın.

bir sürü kanalım adsenselerin ban yemesi yüzünden para kazanması kapatıldı geri de açılmıyor adsense banlandığı için.
kanallar çöp oldu sıfırdan başladım adsense açmıyorum bu aralar bu ban olayının nedenini veya sonunu görmeden açmayacağım.
full partnere geçtim , işleme girecek mi derdi yok, güvenilir partnerlerde ödemeyi sıkıntısız yapıyor. kafam rahat.

İnşallah işleme girer hesaplarınız bizim gibi madur olmazsınız.
herkese hayırlı akşamlar dilerim.

s.a arkadaşlar.

bizde adsense kalmadı , hepsi banlanmıştı geçen ay.

gerçekleri söylemek gerek işleme girmesi için biz çok bekledik 2 ay sonra ban geldi 3 adsenseme.
şu an adsensem kalmadı.
10k ya yakın kaybım oldu şahsen.
bir çok arkadaşımın da başına geldi.

neyse fazla uzatmayayım.

işleme girmesi için 2 gün daha bekleyin, yine işleme girmezse güvenilir partnerlere kanallarınızı taşıyın.
biz yapamadık bari siz yapın.

bir sürü kanalım adsenselerin ban yemesi yüzünden para kazanması kapatıldı geri de açılmıyor adsense banlandığı için.
kanallar çöp oldu sıfırdan başladım adsense açmıyorum bu aralar bu ban olayının nedenini veya sonunu görmeden açmayacağım.
full partnere geçtim , işleme girecek mi derdi yok, güvenilir partnerlerde ödemeyi sıkıntısız yapıyor. kafam rahat.

İnşallah işleme girer hesaplarınız bizim gibi madur olmazsınız.
herkese hayırlı akşamlar dilerim.

inşallah kaybınızın iki katını partnerlerden alırsınız

Daha önce çok az partner deneyimim oldu partnerler çizgi film gibi içeriklere ödüyorlar mı ? Atılma durumları varmış sanırım ?

hocam cizgi film veya dizi calışıyosanız hangi partnere taşıdınız kanallarınızı?

life ve quiz , taşıyamadım para kazanma gittiği için. yeni açıyorum.
abartmazsanız atılma derecesini de düşürürsünüz, şahsen daha atılan kanalım yok.

Adsenseye bağlanan kanal sayısıyla bir alakası olabilir mi acaba? veya video ortası reklamları aşırı girmek. karşı bildirimde bulunmak? bence bunlardan biri olabilir.

banalananlar nasıl çalışma yaptıklarını felan açıkça yazsalar belki bi sonuç çıkabilir ama baya kafa yormak gerekir.

Banlanan kişilerden tek adsense çalışan varmı acaba ?
Ben 2 yıldır ilk ve tek adsenseme giriyorum başka bişeye girmedim

ödemesi işleme girmeyenler ne olursa olsun kanalları başka adsenseye taşımasın.
baktınız herkesin ödendi sizin işleme girmedi ,direk partnere atın kanalları...
ayarlar sayfasından adsenseyi silseniz,kapatsanız bile sonu ban oluyor.kapatayım ödemeyi kurtarayım ayağı da yemiyor.

Az önce 14 partner kanalımın hepsi kapanmış :( Teker teker kapatsalar tamam ama hepsi aynı anda kapandı o kadarda ipye dikkat ediyordum. Ben de tam aksine Adsense denemelere başlayacağım en azından bir iki haftada ne bırakırsa kardır adsenseye.

ödemesi işleme girmeyenler ne olursa olsun kanalları başka adsenseye taşımasın.
baktınız herkesin ödendi sizin işleme girmedi ,direk partnere atın kanalları...
ayarlar sayfasından adsenseyi silseniz,kapatsanız bile sonu ban oluyor.kapatayım ödemeyi kurtarayım ayağı da yemiyor.

katılıyorum.
aynısı başıma geldi, temiz kanal bağlanmamış adsenseler bile gitti.
ama biraz kurtardım ödendikten sonra kapandı 2 si

---------- Spam Engelliyici 22:49 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

Life banka ödemesi yapıyormu?

bin dolar üstüne yapıyor

Çok doğru. Tuconetwork.com bekleriz bu arada partner düşünenleri.

Abone-İzlenim kasan varmı, legal yada illegal benim en çok merak ettiğim konu.
Kanala abone ve izlenim kasan varmıydı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri