s.a arkadaşlar.
bizde adsense kalmadı , hepsi banlanmıştı geçen ay.
gerçekleri söylemek gerek işleme girmesi için biz çok bekledik 2 ay sonra ban geldi 3 adsenseme.
şu an adsensem kalmadı.
10k ya yakın kaybım oldu şahsen.
bir çok arkadaşımın da başına geldi.
neyse fazla uzatmayayım.
işleme girmesi için 2 gün daha bekleyin, yine işleme girmezse güvenilir partnerlere kanallarınızı taşıyın.
biz yapamadık bari siz yapın.
bir sürü kanalım adsenselerin ban yemesi yüzünden para kazanması kapatıldı geri de açılmıyor adsense banlandığı için.
kanallar çöp oldu sıfırdan başladım adsense açmıyorum bu aralar bu ban olayının nedenini veya sonunu görmeden açmayacağım.
full partnere geçtim , işleme girecek mi derdi yok, güvenilir partnerlerde ödemeyi sıkıntısız yapıyor. kafam rahat.
İnşallah işleme girer hesaplarınız bizim gibi madur olmazsınız.
herkese hayırlı akşamlar dilerim.
bizde adsense kalmadı , hepsi banlanmıştı geçen ay.
gerçekleri söylemek gerek işleme girmesi için biz çok bekledik 2 ay sonra ban geldi 3 adsenseme.
şu an adsensem kalmadı.
10k ya yakın kaybım oldu şahsen.
bir çok arkadaşımın da başına geldi.
neyse fazla uzatmayayım.
işleme girmesi için 2 gün daha bekleyin, yine işleme girmezse güvenilir partnerlere kanallarınızı taşıyın.
biz yapamadık bari siz yapın.
bir sürü kanalım adsenselerin ban yemesi yüzünden para kazanması kapatıldı geri de açılmıyor adsense banlandığı için.
kanallar çöp oldu sıfırdan başladım adsense açmıyorum bu aralar bu ban olayının nedenini veya sonunu görmeden açmayacağım.
full partnere geçtim , işleme girecek mi derdi yok, güvenilir partnerlerde ödemeyi sıkıntısız yapıyor. kafam rahat.
İnşallah işleme girer hesaplarınız bizim gibi madur olmazsınız.
herkese hayırlı akşamlar dilerim.