İşleme Girmeyen Hesap 2 Saat Önce İşleme Girdi!!!

• Kullanıcı YTuBeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Ödeme Sorunları

YTuBeR

Yasaklanmış
Arkadaşlar Ev arkadaşımın adsense hesabı yaklaşık 2 saat önce işleme girip ödendi diye adsense anasayfasına düştü... en son kontrolu 14:30'da ypmıştı hala işlemde değildi. 2 saat önce girdi işleme ve ödendi diyor..

Sizde adsensenizi kontrol edin.

Hocam benimde adsensemin 1 i işleme girmedi ama arkadaşın yeni girdi bi umut umutluyum.. bilmiyorum bekliyorum

gördüm hocam ev arkadaşım sabah beraber kontrol ettik. 2 saat öncede o koşarak geldi yanıma benim ki işlemde diye. gözümle gördüm

bu bilgiler gelecek aylar için umut kaynağı olcak bize. devam etsin böyle sevindirici haberler :)

Aga bir heyecanla bakıym dedim , ana sayfadaki kesinleşmiş kazanç 0 gözüktü önce hemen ödemelere girdim kalbim çıkıcaktı.. Bi baktım "No transactions" :D Ana sayfaya geri döndüm kesinleşmiş mebla orda duruyo hala.. İnsan hayret ediyor..

Aga bir heyecanla bakıym dedim , ana sayfadaki kesinleşmiş kazanç 0 gözüktü önce hemen ödemelere girdim kalbim çıkıcaktı.. Bi baktım "No transactions" :D Ana sayfaya geri döndüm kesinleşmiş mebla orda duruyo hala.. İnsan hayret ediyor..

Bence bu ay son olacak gibi işleme girmeme sorunu. İnşallahta son olur hocam. Umarım girer hesabın.

En iyisi kanalları partnere taşımak. Adsense kesinleşirse de alırsınız zaten ödemeleri. Kaybedecek bir şey olmaz. Hem belki partner sayesinde daha çok kazanırız.

3-4 gün işleme girmezse yapacağım tek iş tüm kanalları tek tek quiz ve life'ye sokmak olacak.

Arkadaşlar Ev arkadaşımın adsense hesabı yaklaşık 2 saat önce işleme girip ödendi diye adsense anasayfasına düştü... en son kontrolu 14:30'da ypmıştı hala işlemde değildi. 2 saat önce girdi işleme ve ödendi diyor..

Sizde adsensenizi kontrol edin.
Buda demektir ki hala bir ümit var :) google forumdaki bir çalışan işleme girmeuen hesaplar için ay sonuna kadar bekleyin demişti. Bakalım yatırsınlarda ay sonu olsun bekleriz :D

En iyisi kanalları partnere taşımak. Adsense kesinleşirse de alırsınız zaten ödemeleri. Kaybedecek bir şey olmaz. Hem belki partner sayesinde daha çok kazanırız.

3-4 gün işleme girmezse yapacağım tek iş tüm kanalları tek tek quiz ve life'ye sokmak olacak.

Şu ana kadarki tüm kıyımları atlatmış adamsın adsensenin sana yamuk yapacağını sanmam ;)

yarına kadar bir kontrol et oktay sen :)

Isleme girmemis icinde kesinlesmis para olan adsense hesaplari alinir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri