İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Hadi başlamış BANLANMALAR;

"my account diseble wat i need to do now" DİYEN var.

ban dalgasını sıyırırsak bu hafta almamıza işarettir bu da adım adım yaklaşıyoruz mutlu son ve yeni bi bekleyiş furyasına

ban dalgasını sıyırırsak bu hafta almamıza işarettir bu da adım adım yaklaşıyoruz mutlu son ve yeni bi bekleyiş furyasına

Aynen valla, banlanacaklar banlansın artık.

---------- Spam Engelliyici 13:14 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------

Pazartesi son umudum benim:()

telden banlanma anlaşılıyor mu? pc den bayağıdır girmedim girmek içinde temizlik yapmak istemiyorum açıkçası

---------- Spam Engelliyici 13:15 ---------- Önceki Mesaj 13:14 ----------

Aynen valla, banlanacaklar banlansın artık.

---------- Spam Engelliyici 13:14 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------

Pazartesi son umudum benim:()

cumaya kadar yolu var hocam geçen ay a bakarsak

Varya ban yazilarini gorunce.icim.burkuldu icim karardı resmen

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar yapacağımız işlem belli.Cuma gününe kadar bekliyeceğiz eğer ki cuma günü kadar yatmassa o zaman kanallarımızı quize geçireceğiz.Ayın 3 sonra işleme girmesi çok sürpriz olur ben şahsen kanallarımızı ayın 3 quiz geçireceğim.Ayın 3 kadar banlanmayı gördüğümüz taktirde kanalları quize geçirmeliyiz.Hızlı bir şekilde yapıcak birşey yok.
İnş sıkıntısız şekilde başarırız.

Ay başı işleme girebilir bizim geçen ay öyle olmuştu.
Ayın 3-5 ine kadar bekleyip sonrasında yolumuza devam ederiz.
Hakkımızda hayırlısı.

Bence yine pazartesi sabahı bişeyler olacak ya erken bayram edeceğiz yada ban yiyecegiz

Ay başına kadar çoktan ban yemiş olmayalımda :) nasil stresli bir aydır bu vallahi bitsin artik bir an önce

Cuma'ya kadar herhangi bir gelisme olmazsa kendimi daha fazla kandırmadan hemen kanalları partnere tasıyacagım.
Yoksa kendimi kandıra kandıra Haziran ödemelerine kadar giderim :)

bu kadar sağlam bi inceleme olduysa(teknik sorun değilse yani) abone botu izlenme flagdan yada teliften kanalı silemeden kapanan varsa şimdiden taşıması lazım diye düşünüyorum ama tabi gerçekten de incelemeyse

Valla spam in iyisi kotusu olmaz diye dusunuyorum sonucta o isleme girenlrden ozgun olmayan var ozgun olupta isleme girmeyen var sucu kendimizde aramayalim bence adsensede sorun o yuzden odemiyo yoksa ayni botu kullanip ayni videolari yukledigim arkadaslarda vardir burda illaki ee onlarinki girdiyse benimki neden banlaniyor

para kazanmaları kapanmıştı tüm kanalların tekrar kurtardım açtım ama bu banlanmak olmuyo dimi arkadaşlar ilk defa başıma geldi böyle bişey şu an tekrar tüm kanalların para kazanmaları aktif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri