İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Beyler Youtube 'dan bir yetkiliyle iletişime geçtim.

"Thanks. I just checked in with our operations team and they haven't heard yet (not to say it doesn't exist). Can you give me some examples of channels (yours, any others you know) where payments are not processing? "

Tam olarak ne soruyor?

Hatırlayanlar varsa daha önceden,

Adsense Youtube ödemelerini her ay 21 'inden itibaren yapmaya başlıyordu. Bu ay ben dahil Türkiye 'den yüzlerce kişinin Adsense hesapları işleme girmedi. Adsense ekibiyle iletişime geçmeye çalıştık. Ancak ne yazık ki bize sürekli otomatik cevap iletildi. Sorunun ne olduğuyla alakalı bilgi alamadık. Biliyorum oldukça yoğunsunuz ancak Türkiye 'den yüzlerce kişi bu ödemeleri bekliyor ve Türk yayıncılar olarak kaygılanıyoruz. Anlayış gösterip, bu mesajıma sorunun ne olduğuyla alakalı cevap verebilirseniz size minnettar olurum. Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

Şu soruyu sormuştuk

Son düzenleme:
Beyler Youtube 'dan bir yetkiliyle iletişime geçtim.

"Thanks. I just checked in with our operations team and they haven't heard yet (not to say it doesn't exist). Can you give me some examples of channels (yours, any others you know) where payments are not processing? "

Tam olarak ne soruyor?

biri yemliyo olmasın hocam işleme girmeyen kanallardan istemiş anladığım kadarıyla

ben insanın cevap verdiğini sanmıyorum. bir robot var herkese aynı şeyi yazıp duruyor. denetliyoruz bekleyin ödeyeceğiz.

[MENTION=15158]utkuyz[/MENTION] ben adsense üzerinden yazılan şikayetler için söyledim. eğer canlı birini bulduysan bana kalırsa zor ama olmaz olmaz diye bir şey yok. konuş bakalım dertleri neymiş ama kanal falan isterse söyleme arkadaşın söylediği gibi yemliyor olabilir.

Allaha bın sukur olsun ıs bankası odemem geldı adsensemde ılk defa odeme aldım mıktar kucuk de olsa allaha bın sukur olsun darısı dıger kardeslerıme ..
not:test odemesı persembe geldı pazartesı yattı

JYvjZ5.png

Adsense Pub id 'yi vermiştim zaten.

Özgün kanalı olan bir arkadaş var mı işleme girmeyen? Kanalın URL 'sini versek.

Şimdi şöyle bir şey var. Arkadaşın Google da çalıştığını varsayarsak, eğer genel bir problem olsa herkesi kapsayacak geniş bir açıklama yapıp ödemelerde şuan sorun var en kısa sürede işleme girecektir diyebilirdi. Kanalı incelemek istemesi kötü alarm demek. Fakat ben yine bu şekilde kanal incelemek istemesini inandırıcı bulmadım.

Beyler yeni mesaj gönderdi.

Hi Utku,

I have confirmed that we have no known payment issues in Turkey, so payment should be issuing appropriately.

However, it appears you may have multiple YouTube channels associated with that one AdSense publisher identifier, and I would advise you to evaluate whether your channels are compliant to YouTube's policies. I cannot comment on your case in particular, as I have not looked at your channels or their content, but as a general observation, we may delay or prevent payments in cases of non-compliance to our policies.

I'm afraid I cannot help you any further, but any further support please try again with our AdSense and YouTube support interfaces. We help thousands, if not millions, of creators and publishers, which we can only do at scale, which may involve less personalised attention or a longer turnaround time.

Matthew

"Merhaba Utku,

Türkiye'de bilinen ödeme sorunları olduğunu ben doğruladı, bu yüzden ödeme uygun veren olmalıdır.

Ancak, bu tek AdSense yayıncı kimliğiyle bağlantılı birden fazla YouTube kanalı olabilir görünür ve ben senin kanallar YouTube'un politikalarına uyumlu olup olmadığını değerlendirmek için tavsiye ederiz. Ben senin kanallar veya içerikleri bakmadım ben, özellikle sizin durumunuzda yorum yapamam, ama genel bir gözlem olarak, bizim politikalarımıza uygunsuzluk durumlarında ödemeleri geciktirmek veya önleyebilir.

Ben size daha fazla yardımcı olamaz korkuyorum, ama başka destek AdSense ve YouTube desteği arayüzleri ile tekrar deneyin. Biz daha az kişiselleştirilmiş ilgi ya da daha uzun bir gerçekleştirme süresi içerebilir biz sadece ölçeğinde yapabilirsiniz yaratıcıları ve yayıncılar, bir, binlerce değilse milyonlarca yardımcı olur."

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri