28TL bgbg mi?
evet 28 niche felanda yok sadece video ortası reklam giriyorum onlarda 7dakika aralıklarla ekstra birşey yapmıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
28TL bgbg mi?
Beyler Youtube 'dan bir yetkiliyle iletişime geçtim.
"Thanks. I just checked in with our operations team and they haven't heard yet (not to say it doesn't exist). Can you give me some examples of channels (yours, any others you know) where payments are not processing? "
Tam olarak ne soruyor?
biri yemliyo olmasın hocam işleme girmeyen kanallardan istemiş anladığım kadarıyla
Hocam yemleyeceğini zannetmiyorum. Profili bu: https://uk.linkedin.com/in/matthewgream/tr
ben uyarayımda hocam sonra ah ah diye kafanıza vurmayın kanal istiyo sonuç olarak bunu sormuşsunuz işleme girmeyen kanallardan atta şenlenek diyo![]()
ben uyarayımda hocam sonra ah ah diye kafanıza vurmayın kanal istiyo sonuç olarak bunu sormuşsunuz işleme girmeyen kanallardan atta şenlenek diyo![]()
ben insanın cevap verdiğini sanmıyorum. bir robot var herkese aynı şeyi yazıp duruyor. denetliyoruz bekleyin ödeyeceğiz.
Ha böyle bizi tek tek tespit edicekler bu nasıl bir hayal kafası![]()
Örnek kanalı ne yapacak adsense pub istemesi lazım.
Adsense Pub id 'yi vermiştim zaten.
Özgün kanalı olan bir arkadaş var mı işleme girmeyen? Kanalın URL 'sini versek.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.