Öyle diyosan doğrudur hocamhocam google yetkilileri yazmaz forumda . onlar anca sürekli cevap vererek rütbesi yükselmiş sen ben gibi insanlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle diyosan doğrudur hocamhocam google yetkilileri yazmaz forumda . onlar anca sürekli cevap vererek rütbesi yükselmiş sen ben gibi insanlar.
yeri burası değil ama forumda bulamadım, bu konuyu takip eden arkadaşların da işine yarayabilir mağlum yakında partnere taşımalar başlayacak, onun için buradan sorayım.
elimde bi kanal var, bayağı eski. plus hesabı ile açılmış. şimdi fark ettim, plusun bağlı olduğu ana gmail hesabı komple kapatılmış. sadece youtube değil gmaili de çalışmıyor. plus kanalına oluşturduğum mail ile kanala girebiliyorum ama ana gmail hiçbir şeye girmiyor. kanal şu an adsense e bağlı ve sorunsuz reklam gösteriyor. bu kanalı partnere taşımanın bi yolu var mıdır ? mağlum partnere taşırken ana mail ile girip onaylamamız gerekiyordu.
ödeyecek gençler merak etmeyin ödeyecek. alacaksınız![]()
Adsenseye mesaj atmıştım bugün cevap gelmiş cevaplayan.maya.adsense ekibi yazıyor sonda
Adsenseye mesaj atmıştım bugün cevap gelmiş cevaplayan.maya.adsense ekibi yazıyor sonda
Bana gelen cevap şu şekilde:
AdSense Müşteri Desteği ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.
Tüm hesaplar, geçersiz etkinlik için yakından incelenmektedir. Bazen, hesabınız incelenirken ödemeleriniz geçici olarak beklemeye alınır. Bu bekletmeden dolayı bizimle iletişime geçmeniz gerekmez. Trafiğiniz geçerliyse, inceleme tamamlandığında bekletme otomatik olarak kaldıracaktır.
Tıklama kalitesi uzmanlarımız hesabınızın trafiğini araştırmayı sürdürüyor ve bu araştırma tamamlanır tamamlanmaz, büyük olasılıkla 30-45 iş günü içinde, size başka bir e-posta gönderecekler. Reklamlarınızın geçersiz tıklamalar aldığını tespit etmemiz durumunda, reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak için hesabınızda gerekli işlemleri yapabileceğimizi lütfen unutmayın.
Geçersiz tıklamalarla mücadelede izleyebileceğiniz en iyi strateji, trafik kaynaklarında son 90 gün içinde karşılaştığınız tüm değişiklikleri araştırmaktır. Web analizi aracınızın raporlarında ve/veya sitenizin günlük geçmişinde bulunan tüm AdSense yönlendirme sitelerini dikkatli bir şekilde incelemenizi öneririz. Başka bir ülkeden, web sitesinden, IP adresinden ve benzerlerinden gelen belirli bir trafik kaynağında görülen tüm olağan dışı artışları araştırmalısınız. Şüpheli bir trafik kaynağı belirlediğinizde, o IP adresini veya yönlendirme URL'sini engelleyebilirsiniz.
Hocam sen neden hep taksit taksit konuşuyorsun ?
Bas tuşlara nakit öde bitir şu işi toptan.
Aynısı banada geldiBana gelen cevap şu şekilde:
AdSense Müşteri Desteği ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.
Tüm hesaplar, geçersiz etkinlik için yakından incelenmektedir. Bazen, hesabınız incelenirken ödemeleriniz geçici olarak beklemeye alınır. Bu bekletmeden dolayı bizimle iletişime geçmeniz gerekmez. Trafiğiniz geçerliyse, inceleme tamamlandığında bekletme otomatik olarak kaldıracaktır.
Tıklama kalitesi uzmanlarımız hesabınızın trafiğini araştırmayı sürdürüyor ve bu araştırma tamamlanır tamamlanmaz, büyük olasılıkla 30-45 iş günü içinde, size başka bir e-posta gönderecekler. Reklamlarınızın geçersiz tıklamalar aldığını tespit etmemiz durumunda, reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak için hesabınızda gerekli işlemleri yapabileceğimizi lütfen unutmayın.
Geçersiz tıklamalarla mücadelede izleyebileceğiniz en iyi strateji, trafik kaynaklarında son 90 gün içinde karşılaştığınız tüm değişiklikleri araştırmaktır. Web analizi aracınızın raporlarında ve/veya sitenizin günlük geçmişinde bulunan tüm AdSense yönlendirme sitelerini dikkatli bir şekilde incelemenizi öneririz. Başka bir ülkeden, web sitesinden, IP adresinden ve benzerlerinden gelen belirli bir trafik kaynağında görülen tüm olağan dışı artışları araştırmalısınız. Şüpheli bir trafik kaynağı belirlediğinizde, o IP adresini veya yönlendirme URL'sini engelleyebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.