İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
yeri burası değil ama forumda bulamadım, bu konuyu takip eden arkadaşların da işine yarayabilir mağlum yakında partnere taşımalar başlayacak, onun için buradan sorayım.

elimde bi kanal var, bayağı eski. plus hesabı ile açılmış. şimdi fark ettim, plusun bağlı olduğu ana gmail hesabı komple kapatılmış. sadece youtube değil gmaili de çalışmıyor. plus kanalına oluşturduğum mail ile kanala girebiliyorum ama ana gmail hiçbir şeye girmiyor. kanal şu an adsense e bağlı ve sorunsuz reklam gösteriyor. bu kanalı partnere taşımanın bi yolu var mıdır ? mağlum partnere taşırken ana mail ile girip onaylamamız gerekiyordu.

yeri burası değil ama forumda bulamadım, bu konuyu takip eden arkadaşların da işine yarayabilir mağlum yakında partnere taşımalar başlayacak, onun için buradan sorayım.

elimde bi kanal var, bayağı eski. plus hesabı ile açılmış. şimdi fark ettim, plusun bağlı olduğu ana gmail hesabı komple kapatılmış. sadece youtube değil gmaili de çalışmıyor. plus kanalına oluşturduğum mail ile kanala girebiliyorum ama ana gmail hiçbir şeye girmiyor. kanal şu an adsense e bağlı ve sorunsuz reklam gösteriyor. bu kanalı partnere taşımanın bi yolu var mıdır ? mağlum partnere taşırken ana mail ile girip onaylamamız gerekiyordu.

gmail'e girişi youtube kanal maili ile yap
yani [email protected] kanal mail ile daha sonra Google Hesabınıza Gmail ekleme sayfasından @pages.plusgoogle.com adresinize bağlı yeni mail (@gmail.com uzantılı olan) oluşturabilirsiniz

hocam dediğiniz gibi denedim plus hesabına bağlı yeni gmail oluşturup, malesef kanal yöneticisi kapatılmış olan gmail hesabı oluyor, yeni açtığın gmail ile kanal ile ilgili, kanalın plus hesabı ile ilgili işlem yaptırmıyor. kanal yöneticiliği devretmenin bir yolu yok sanırım. çok sinir bozucu bi durum. çalışan kanalı taşıyamıyorum.

Son düzenleme:
ödeyecek gençler merak etmeyin ödeyecek. alacaksınız :)

Adsenseye mesaj atmıştım bugün cevap gelmiş cevaplayan.maya.adsense ekibi yazıyor sonda

Bana gelen cevap şu şekilde:

AdSense Müşteri Desteği ile bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Tüm hesaplar, geçersiz etkinlik için yakından incelenmektedir. Bazen, hesabınız incelenirken ödemeleriniz geçici olarak beklemeye alınır. Bu bekletmeden dolayı bizimle iletişime geçmeniz gerekmez. Trafiğiniz geçerliyse, inceleme tamamlandığında bekletme otomatik olarak kaldıracaktır.

Tıklama kalitesi uzmanlarımız hesabınızın trafiğini araştırmayı sürdürüyor ve bu araştırma tamamlanır tamamlanmaz, büyük olasılıkla 30-45 iş günü içinde, size başka bir e-posta gönderecekler. Reklamlarınızın geçersiz tıklamalar aldığını tespit etmemiz durumunda, reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak için hesabınızda gerekli işlemleri yapabileceğimizi lütfen unutmayın.

Geçersiz tıklamalarla mücadelede izleyebileceğiniz en iyi strateji, trafik kaynaklarında son 90 gün içinde karşılaştığınız tüm değişiklikleri araştırmaktır. Web analizi aracınızın raporlarında ve/veya sitenizin günlük geçmişinde bulunan tüm AdSense yönlendirme sitelerini dikkatli bir şekilde incelemenizi öneririz. Başka bir ülkeden, web sitesinden, IP adresinden ve benzerlerinden gelen belirli bir trafik kaynağında görülen tüm olağan dışı artışları araştırmalısınız. Şüpheli bir trafik kaynağı belirlediğinizde, o IP adresini veya yönlendirme URL'sini engelleyebilirsiniz.

Tüm hesaplar, geçersiz etkinlik için yakından incelenmektedir. Bazen, hesabınız incelenirken ödemeleriniz geçici olarak beklemeye alınır. Bu bekletmeden dolayı bizimle iletişime geçmeniz gerekmez. Trafiğiniz geçerliyse, inceleme tamamlandığında bekletme otomatik olarak kaldıracaktır.

Tıklama kalitesi uzmanlarımız hesabınızın trafiğini araştırmayı sürdürüyor ve bu araştırma tamamlanır tamamlanmaz, büyük olasılıkla 30-45 iş günü içinde, size başka bir e-posta gönderecekler. Reklamlarınızın geçersiz tıklamalar aldığını tespit etmemiz durumunda, reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak için hesabınızda gerekli işlemleri yapabileceğimizi lütfen unutmayın.

Geçersiz tıklamalarla mücadelede izleyebileceğiniz en iyi strateji, trafik kaynaklarında son 90 gün içinde karşılaştığınız tüm değişiklikleri araştırmaktır. Web analizi aracınızın raporlarında ve/veya sitenizin günlük geçmişinde bulunan tüm AdSense yönlendirme sitelerini dikkatli bir şekilde incelemenizi öneririz. Başka bir ülkeden, web sitesinden, IP adresinden ve benzerlerinden gelen belirli bir trafik kaynağında görülen tüm olağan dışı artışları araştırmalısınız. Şüpheli bir trafik kaynağı belirlediğinizde, o IP adresini veya yönlendirme URL'sini engelleyebilirsiniz.

bir inceleme olduğu yönünde hepimiz aynı fikirdeyiz.Ama 30-45 gün süresi çok fazla geldi bana. açıkçası bu kadar beklermiyim bilmiyorum ?

30-45 gün diyorda her ay böyle çekeceksek adsense çalışmanın anlamı yok

Aynısı banada geldi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri