İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Allah aşkına kaçıncı ödemesi pin yeni mi yazın hayırlı ramazan ayında girmediği.günaha girdim.yeter ya

Valla amaç ne anlamadım.Arada bir ödeme yapıldı yazıp kaçıyorlar,gerisi yok.

Adsenselerimden birinin ödemesi geldi. İşlem tarihi 26 haziran En para hesaba an itibari ile geçti. Darısı diğer hesapların başına inşallah herkes ödemesini sorunsuz alır.

[url=http://hizliresim.com/PqmP5Q][/URL]

Konuyu takip etmitorsunuz sanırım.hocam burada 150-200 kişi merak ediyor o kadar yazıldı çizildi lütfen ilk odemesimi değil mi kaç yıllık yazın lutfen bu kadar insan ufacik bir haberde havalara ucucakken

Adsenselerimden birinin ödemesi geldi. İşlem tarihi 26 haziran En para hesaba an itibari ile geçti. Darısı diğer hesapların başına inşallah herkes ödemesini sorunsuz alır.

PqmP5Q.png

işleme bugün mü girdim (gerçi 26'sı yazıyor ama ? )

ya da 26'sında işleme girdi de ödemeyi bugün mü aldınız ?

Yazmış ya adam arkadaşlar 26 sında işleme girmiş adsensesi banka kaynaklı problemlerden dolayı ödemesini ayın 30'unda almış.

[MENTION=11113]cuaron[/MENTION] ne gibi bir amaç olması gerekiyor sence ? olay kısa ve net ödeme bilgisi ne yapayım hayat hikayemimi anlatayım. Günlerdir ödeme bekliyoruz ki daha ödeme beklediğim hesaplar var motivasyon ve moral bozukluğunun üzerine ödeme gelmesi çok iyi oldu. En azından diğer ödeme bekleyen dostlara bir nebze olsun moral motivasyon olur.
Adsense 2. ödemesini alıyor. Dün baktığımda işemde değildi bugün en paraya ödeme gelince adsense ödemeye baktığımda 26 sında işleme girdiğini gördüm. Yani anladığım bu adamlar artık ne halt ediyorsa ödeme tarafını ciddi anlamda cacık etmişler yani sorun olduğunu net olarak sağdan soldan duyma değil şuan bizzat yaşamış oldum.Burdan yola çıkarak düşüncem diğer ödemelerinde yapılacağıdır.

Son düzenleme:
[MENTION=11113]cuaron[/MENTION] ne gibi bir amaç olması gerekiyor sence ? olay kısa ve net ödeme bilgisi ne yapayım hayat hikayemimi anlatayım. Günlerdir ödeme bekliyoruz ki daha ödeme beklediğim hesaplar var motivasyon ve moral bozukluğunun üzerine ödeme gelmesi çok iyi oldu. En azından diğer ödeme bekleyen dostlara bir nebze olsun moral motivasyon olur.
Adsense 2. ödemesini alıyor. Dün baktığımda işemde değildi bugün en paraya ödeme gelince adsense ödemeye baktığımda 26 sında işleme girdiğini gördüm. Yani anladığım bu adamlar artık ne halt ediyorsa ödeme tarafını ciddi anlamda cacık etmişler yani sorun olduğunu net olarak sağdan soldan duyma değil şuan bizzat yaşamış oldum.Burdan yola çıkarak düşüncem diğer ödemelerinde yapılacağıdır.

Hocam dün baktığınızda işlemde olmadığına yüzde yüz emin misiniz?

Eğer kesin eminseniz teknik sorundan dolayı ödeme alamadığımız sonucu çıkacak.

O zaman bu demek oluyorki ufak ufak ödemeler başlıyor tek tük belliki teknik bir sorun var alacağız inşallah ödemeleri sıkıntısızca :)

---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 17:02 ----------

[/COLOR [MENTION=11113]cuaron[/MENTION] arkadaşım sence amaç ne olabilir ? anlamadım. Neyse konuya gelelim.
Adsense ikinci ödemesini aldı. En son dün baktığımda hala işlemde görünmüyordu. Bugün en para ödeme gelince adsenseye baktığımda 26 sında işleme girdiğini gördüm. Benim burdan anladığım bizzat canlı canlı yaşadığım bu adamlar artık ne halt etmişlerse ödeme tarafını belliki iyice cacık etmişler. Burdan yola çıkarak gerçekten genl bir sıkıntı olduğunu anladım. Diğer ödemelerinde yapılacağını düşünüyorum.

yani hocam 29 haziranda yani dün hesaba baktığınızda ödeme işlemde değildi bugun baktığınızda para hesapta ve işleme girme zamanı olarak da 26 sı görünüyor yani değil mi. çok ilginç gerçekten de

yani hocam 29 haziranda yani dün hesaba baktığınızda ödeme işlemde değildi bugun baktığınızda para hesapta ve işleme girme zamanı olarak da 26 sı görünüyor yani değil mi. çok ilginç gerçekten de

Evet aynen öyle artık hergün bakmaktan billiyosunuz hepimizin başı döndü.

canınızı sıkmayın en geç ayın 3 ünde paranız hesapta arkadaşlar. yatıracaklar :)

Quiz bankalari ödemeye başladı az önce heriflerde hala tik yok

bibakıpcıkcam, kıro, enonekarakoc, BoCcik, altıkırkbeş, FatihYT, nmkbjk, bileydin21, merdogan, ShineAizen, anti, Creator, Night4, belifantini, gzmrt, konfucyusbesyus, asezgin29, erol66, biltek6006, Doktor33, karakış, wolfgs47, DroptheBeat, ceykan_42, Nicco, Prosks, puzzleman, bilenyok, Titan, okka35, crazydays42, sems87, l0cksmith, Konan, flyx, Muhammedtagay, Penelopexl, facerazzi, berkinmutlu, greenleaf54, hsyn79, ydn74, userone111, arme, sondu, Nako, dfgdhg, beyazasi, GODZİLLA, laincest, samet142, WinterİsComing, YunusEmre, Akt, dekone, ttugrul, odiin, omerfaruk, forfex, makmak1, altay76, dantem, fahri925, umut22, hadewicjh, Upcjz, tuna terzioglu, turks00, karacellat, maxcoder, acefyoutube, redwind, serkangmy, caranthir, yavuzsc, Malcolm X, illede44, roser137, mirzax114, isokaftanci, unalpaka, marcielago, imported_H_K_M, serhadwan, asknylmz, cubur47, Tahir, bycanaslann, cezafakmakba, hsmak01, harun_86, azetrax, onrdmrblk, serkancelik, Turin, surrendermysoul, sectumsempra, webdepara, sende, Nymburg, JiTeM, RundmC, Allchannels, CrazyYT, joul sezar, minekci, AxuProject, koftehor, Erkaan, teknik, Schaubloren, yt video maker, West, STR, Egm, anlclk, saiyan100, yükselse, ubydbu, scarface, hurricane, September, CastieL, Luiscan, orfoz, altan20a, seric33, SsSsSs, capsezer, baltus, sıfır8
bu arkadaşlara bende dahil sabır diliyorum bunca insan borçlarını , emeklerini , hayallerinin bir kısmını bu paraya bağlamış insanlarız allah yardımcımız olsun. aslında burdaki asıl önemli durum bundan sonraki gidişat her aynımı olucak , artık yatarmı yatmazmı , partnerlerde çöker kaldıramaz bukadar spamcıyı düşüncesi insanı dahada çok ıkıntı strese sokuyor onca zamandır çok kez şahit oldum bu işte mutlaka bir çıkış yolu oluyor inşallah gene o yolu bulucaz.

bunca insanı etiketlemedeki mantık nedir ?

O arkadaşta mantık arama benle sürtüşmüştü bir kaç sayfa önce. Sonra bana "Ben 92 den beri bu işin içindeyim umudum yok paralar yatmayacak falan temalı gider yapmıştı"

Not: Google o zamanlar yoktu. İnternet yaygınlaşmamıştı. Türkiye de internet hiç yoktu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri