[MENTION=11113]cuaron[/MENTION] ne gibi bir amaç olması gerekiyor sence ? olay kısa ve net ödeme bilgisi ne yapayım hayat hikayemimi anlatayım. Günlerdir ödeme bekliyoruz ki daha ödeme beklediğim hesaplar var motivasyon ve moral bozukluğunun üzerine ödeme gelmesi çok iyi oldu. En azından diğer ödeme bekleyen dostlara bir nebze olsun moral motivasyon olur.
Adsense 2. ödemesini alıyor. Dün baktığımda işemde değildi bugün en paraya ödeme gelince adsense ödemeye baktığımda 26 sında işleme girdiğini gördüm. Yani anladığım bu adamlar artık ne halt ediyorsa ödeme tarafını ciddi anlamda cacık etmişler yani sorun olduğunu net olarak sağdan soldan duyma değil şuan bizzat yaşamış oldum.Burdan yola çıkarak düşüncem diğer ödemelerinde yapılacağıdır.
---------- Spam Engelliyici 17:05 ---------- Önceki Mesaj 17:02 ----------
[/COLOR [MENTION=11113]cuaron[/MENTION] arkadaşım sence amaç ne olabilir ? anlamadım. Neyse konuya gelelim.
Adsense ikinci ödemesini aldı. En son dün baktığımda hala işlemde görünmüyordu. Bugün en para ödeme gelince adsenseye baktığımda 26 sında işleme girdiğini gördüm. Benim burdan anladığım bizzat canlı canlı yaşadığım bu adamlar artık ne halt etmişlerse ödeme tarafını belliki iyice cacık etmişler. Burdan yola çıkarak gerçekten genl bir sıkıntı olduğunu anladım. Diğer ödemelerinde yapılacağını düşünüyorum.