İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
İçinizi karartmak gibi olmasın ama arkadaşlar bu ayın 23 ünde %20 ihtimal ödenebilir bence ödenmicek ama inşallah ödenir.

Benim teoriye göre ödeme sürelerinde değişiklik gerçekleştirildi yeni sözleşmeyle beraber. Yani ödemeler 60 gün içerisinde yapılacak ve bundan dolayı da kapanış bakiyesi gibi belirtmeleri hesaplara eklediler. Ama ödememizi alacağız inşallah bakalım :D

Günaydın arkadaşlar,

"Hayırlısıyla bu gece ödemeleri alacağız, bu gece 2 gibi işleme girer, 3 gibi işleme girer ardından yarına kesin işleme girer" nöbetini ben devralıyorum.

Uykusu gelen arkadaşlara iyi uykular dilerim.

Bi Jon Snow olamaz ama [MENTION=17087]gezgin27[/MENTION] de bi Night's Watch

Gecen aylarda isleme girmeyip diger ay 2 ayin odemesini toplu alan oldu mu?

saat 08:33 01.07.2015 işleme girmedi. ve şöyle bi gariplik var adsense görüntüleme ve tıklamalarım eriyor zamanla düşüyor kendi kendine... böyle durumda olan varmı.

ümitler tükeniyor en kaz altından cıkamıcaz anlasılan cumaya kadar da yatmaz sa 1 bardak soguk su içecez anlasıldı adsense üzerine. bende ilyas hocamın sölediklerinden dolayı ayın 3 üne kadar ödeme alırım die ümitliydim.. 3 üne kadar alamazsam artık ümit diye birşey kalmıcak

alacağınız ödemeyi inşallah rahat olun siz. bu arada ben yatıyorum nöbeti sizde devrettim :)

-mobil-

Acaba YT adsens leri bundan sonra ayın ilk haftasımı ödenecek. Geçen ay bir kısım o şekilde ödeme almıştı bu sefer %80 i ödenmedi yine aynısı olursa önümüzdeki ay tamamı aynı şekilde olur.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] galiba senin hiç işleme girmemiş bizimle aynı durumdasın. Kurbanlık gibi çaresizce bekliyoruz. Acaba kesecekler mi yoksa ödeyip erteleyecekler mi :D

vallah bnm de kanaatim, bu ayın 23 -24 üne kadar da yatırma durumları var.sonuçta iki ayı bir de ödeyebilirler yada srtık belki 2 ayda bir ödeme yapcaklar hiç bilgim yok tabi bu konuda

Bugün yarın işleme girer

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani derler ya zamansız gelen paranın diye öle birşey olucak sanırım

Bugün yarın işleme girer

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

j5maLG.jpg

Ödemeler kısmında şimdi 1 temmuz diye kısım açıldı. Onun karşısında da "Hiç islem yok" yazıyor. Kontrol edin adsensinizi. Belki bazılarınızın işleme girmiş olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri