İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
[MENTION=8667]bacanak[/MENTION], diyorum ki geçen ay aynısını biz yaşadık 2 sini 3 ün de ödeme aldık. bir şeye dayanarak beklemek isteyen beklesin bir umut cuma gününe kadar ödeme alırsınız diyorum.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] gizza dan aldığı raporlar doğrultusun da bekleyin diyor ben de şifaen tecrübelerimle söylüyorum. sonuçta aynı şeyi söylüyoruz. onunla ben farklı konuşmuyor "beklemekte fayda var."
biz bu işe geçen ay başladık haklısın, benim hatam. :rolleyes:

Ben sahsen kendi adima,Tecrübelerime dayanaraktan bu gecenin son gün oldugunu düsünüyorum.Bu gece isleme girmesi gerek,Girmesse sabah ilk is olarak kanallarimi partnere tasir,Adsenseyide unuturum.

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION], ramazanın mübarek olsun aga :) ne diyeyim sana canın sağolsun. insanoğlu zor zamanın da umut olmuş kimseyi unutmaz. eskiden bende her şey bitti kelimesini kolay kullanırdım ama hayat geçmiyor öyle.

yatmıycak diyenlere kötü senaryosunu paylaşanlara kızılıyo sinirleniliyo anlarımda iyi bişey diyene niye bu kadar çıkışıyosunuz anlayamadım

bir ara alex ve tayfası mesajlarından geçilmiyordu şimdi de bu mu başladı.

arkadaş takmışsın cumaya kadar alacaksınız deyip duruyorsun. neye göre söylüyorsun sen bunu?

10 gün oldu ne ödeme alabildik ne bi işlem var ne bi açıklama var. altı üstü bi ay şurda 20 kişinin ödemesi gecikti onlarda dediğin şekilde ödeme aldı.

ama 100'den fazla kişinin ödemesi de bu şekilde bi toplu işleme girmeme neticesinde banlandı. konuya eklenen resimlere bi bak. 2-3 aydır işleme girmeyen adsense'ler var.

zaten herkes birisi işleme girecek dese de içim rahatlasa modunda dolanıyor forumda. forumun yarısı iş yapmıyor adsense işleme girecek mi acaba diye.

insanları gazlayıp durma cumaya kadar alacaksınız diye. farkında değilsiniz ama yazılanlar herkesi etkiliyor ve insanların karar vermesinde rol oynuyor.

o paralar cumaya kadar yatmazsa, kanallarını senin yüzünden partnere taşımayanlar yedi sülalene küfredecek haberin olsun.

böyle milleti gazlayıp duruyorsunuz yatacak diye, yatmayınca ben mi yatırmadım deyip kaçıyorsunuz kenara.

yazdıklarım sırf sana özel değil ama sen düzenli şekilde gelip aynı şeyi yazıp gidiyorsun.

yok artık
gerçekten yazılanların muhabbet gereği olduğunu anlamayıp her mesaja inanan insanlar var mı forumda?

Az önce adsenseyi yenilediğimde kesinleşmiş kazancın 40TL arttığını gördüm (web için olanı eklemiş üzerine) hayırdır inşallah.

yönlendirmek için değil de fikir almak için soruyorum. her ihtimali düşünmek lazım sonuçta.

kanalları partnere taşımaya karar verirsek nasıl bir yol izlemeliyiz ? seri bir şekilde 10-15 kanal taşımak adsense i direkt yakar mı, kanalların fişlenmesine sebep olur mu ? nası bi yol izlemek gerekir ? partnere bayağı yabancıyım. tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum. yarın ya da en geç öbürgün bi gelişme olmazsa kanalları tamamen (çok az gelirliler hariç) taşımayı düşünüyorum.

Arkadaşlar, işleme girmeye adsenselerin akıbeti her ne olursa olsun şu zamanı iyi değerlendirmeye bakın siz.

Günlerdir bakıyorum şu konudaki aktif kişi sayısı 150 nin altına düşmüyor.

Kendinize yazık ediyorsunuz.

Doğrudur her birimizin borcu var veya bu parayla ilgili bir planı var.

Ama şunu unutmayın, her şey olacağına varır, o paranın geleceği varsa gelir zaten, nasipte yoksa elden gelen bir şey de yoktur.

Şurada harcayacağınız zamanı kanal yapmaya harcayın.

İlle hazırladığınız kanalları hemen bir yere bağlamanız gerekmiyor.

Bir kanalın oturması izlenim yönüyle kendine gelmesi nereden baksanız bir 15 gün sürüyor.

Şu süreçte yapabildiğiniz kadar kanal yapın.

Adsense banlanırsa hazıladığınız kanalları parnerlerle veya yeni adsenselere bağlar devam edersiniz.

Yok banlanmaz ve paramızı alırsak aynı adsense bağlar devam ederiz.

Bu kadar sıkıntıya sokmayın kendinizi.

Bu sıkıntının ilacı yine çalışmaktan geçiyor.

Şu işin geleceğinizden kaygılanıpta sadece adsense veya partnerlere bağlı olduğumuzu da düşünmeyin başka bir çok alternatiflerimiz var.

Kazancın kendisi aldığınız tarafiktir aslında

İnanın herbirinizin günlük aldığı 100.000 lerce trafiği paraya çevirmenin farklı ve risksiz yöntemleri de var. Kanal yapmayı canınız istemiyorsa bile en azından araştırmayı elden bırakmayın.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] geçen ay ki tecrübelerime nazaran söylüyorum. sizin gibiler yüzünden stabil giden adsenseleri dağıttık bir baktık bir hafta sonra ödeme yapıldı. keşke benim gibi biri olsaydı bekle deseydi. işleme girmeme olayı sizi ilgilendirmiyorsa okumayın burada insanlar bir umut bekliyor. adsense den gelecek para benim için esasen önemli değil partnere bağladım çoğunu ama benim düştüğüm duruma kimse düşmesin diyorum ki bu iki arkadaş gıcık kapsın yada kapmasın cuma gününe kadar gelecek paranız umudunuzu kaybetmeyin bekleyin ayrıca en son ben değil [MENTION=9224]mNote[/MENTION] söyledi bekleyin diye :) bizim doğuda bir söz var çakal kaldırabileceği avın peşine düşermiş.

Sen harbiden sorunlusun zeka testi yapman gerekiyor ben satin aldig adsensenkn isleme girmesini bekliyorim ve diyorum ki son 100 mesajinin neredeyse hepsi bu konuda yazilmis ve ber defasinda cumayi bekleyin demissin anladik anladik anladik cumayi beklicez 100 defa yazdin 100 defa yazilir mi? Bu arada ben adsenseyi nisanda biraktim ve genelde de kimseye kanalinizi partnere tasiyin demedim

Bak tekrar soyliyorum beynin bunu algilasin son 100 mesajinin hepsinde ayni seyleri ayni konuda soylemissin yeter yapma

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION], ramazanın mübarek olsun aga :) ne diyeyim sana canın sağolsun. insanoğlu zor zamanın da umut olmuş kimseyi unutmaz. eskiden bende her şey bitti kelimesini kolay kullanırdım ama hayat geçmiyor öyle.
biterse bitsin yani banlanırsa banlansın yine yaparız, bu kazançları biz sağladık yine sağlarız. hatta geçen ay kendimi test ettim, sıfırdan bi adsense daha aldım tamamdır ya doğru yoldayım. :D artık ya ödesinler ya banlasınlar ya da bi açıklama bişey yapsınlar.
yok artık
gerçekten yazılanların muhabbet gereği olduğunu anlamayıp her mesaja inanan insanlar var mı forumda?
bu işe yeni başladığın zamanları hatırla. :)

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], şu kaba uslubunu moderatorlere havale ediyorum. kişiliği tam oturmamış insanlar insanların zekasıyla dalga geçer. [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] in söylediği gibi biz burada muhabbet yapıyoruz zaten konunun açılma sebebi de bu. aramız da konuşup rahatlıyoruz
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION], [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] i konuya davet ediyorum eğer benim bir hakaretim varsa beni banlayın yok arkadaşın bir hakareti varsa onu banlayın.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], şu kaba uslubunu moderatorlere havale ediyorum. kişiliği tam oturmamış insanlar insanların zekasıyla dalga geçer. [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] in söylediği gibi biz burada muhabbet yapıyoruz zaten konunun açılma sebebi de bu. aramız da konuşup rahatlıyoruz
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION], [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] i konuya davet ediyorum eğer benim bir hakaretim varsa beni banlayın yok arkadaşın bir hakareti varsa onu banlayın.

Yaw he he neyse allah seninle yasiyanlara ve seninle arkadaslik yapanlara sabir versin buda son mesaj

2 gün önce banka hesabı onaylamıştım bugün işleme girdi

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] ben çevrem de insanların zekasıyla dalga geçecek karekter düzeyin de olanları barındırmıyorum. dostlarımın hepsi nerede ne konuşacağını bilen saygılı insanlardır. söylediğim gibi seni adminlere havale ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri