İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] gerçekten abartın yani aldığın beğenilere kadar baktım son 170 begeninin neredeyse 165 tanesi " merak etmeyin cumaya kadar alacaksınız " gibi yorumlarına gelmiş. son 100 yorumun 95 tanesini belki bu konuya yazmışsın .. Inan adsensenin işleme girmemesine değil senin bu hareketinden gicik aldım .. birinin fitili ateşlemesini bekliyordum oda [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] oldu .. artık içim rahat.

Ve Allah rızası için sırf biz sevinelim diye " cumaya kadar alacaksınız " gibi bir şey yazma

her uykudan kalkıp yatmadığını görünce karnına yumruk yemiş gibİ oluyorum

-mobil-

Ümidimiz işleme girmesi.İşleme girince o kadar aylık yıllık adsenselerimiz ayakta duracak.Sabitlediğimiz kazançlar devam edicek.Kanallarımız sağlıklı şekilde devam edicek.İşleme girerse paramızıda alacağız.Banlanırsa en iyi ihtimalle kanallarımız quize geçireceğiz.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] geçen ay ki tecrübelerime nazaran söylüyorum. sizin gibiler yüzünden stabil giden adsenseleri dağıttık bir baktık bir hafta sonra ödeme yapıldı. keşke benim gibi biri olsaydı bekle deseydi. işleme girmeme olayı sizi ilgilendirmiyorsa okumayın burada insanlar bir umut bekliyor. adsense den gelecek para benim için esasen önemli değil partnere bağladım çoğunu ama benim düştüğüm duruma kimse düşmesin diyorum ki bu iki arkadaş gıcık kapsın yada kapmasın cuma gününe kadar gelecek paranız umudunuzu kaybetmeyin bekleyin ayrıca en son ben değil [MENTION=9224]mNote[/MENTION] söyledi bekleyin diye :) bizim doğuda bir söz var çakal kaldırabileceği avın peşine düşermiş.

Google 'ın İrlanda ödeme yetkilisine kişisel olarak yazdım. Ama destek ekibimize yazın, onlar size cevap verecektir dedi kadın. Bir umut biraz ısrar ettim çat pat tatlı dille. Umarım geri dönüş yapar.

Edit: Zaman içerisinde Google 'ın bütün çalışanlarını ezbere bilir duruma geleceğim bu gidişle.

rQnAaV.png

Son düzenleme:
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] geçen ay ki tecrübelerime nazaran söylüyorum. sizin gibiler yüzünden stabil giden adsenseleri dağıttık bir baktık bir hafta sonra ödeme yapıldı. keşke benim gibi biri olsaydı bekle deseydi. işleme girmeme olayı sizi ilgilendirmiyorsa okumayın burada insanlar bir umut bekliyor. adsense den gelecek para benim için esasen önemli değil partnere bağladım çoğunu ama benim düştüğüm duruma kimse düşmesin diyorum ki bu iki arkadaş gıcık kapsın yada kapmasın cuma gününe kadar gelecek paranız umudunuzu kaybetmeyin bekleyin ayrıca en son ben değil [MENTION=9224]mNote[/MENTION] söyledi bekleyin diye :) bizim doğuda bir söz var çakal kaldırabileceği avın peşine düşermiş.

aynen kardeşim bende ne kdar kanal taşıdım şimdi çok pişmanım aceleye gerek yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Neden bi acıklama yapılmıyor anlamış değilim gece gündüz çalış hem %45 alsın hemde kanal kapandı diye %20 kessin ama bi açıklamaya tenezzül etmiyorlar hayırlısı bakalım ne olacak

üç beş kişinin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin cuma gecesine kadar sabır edin. adsenseyi dağıttığınız da toparlamak en az bir ayınızı alacaktır. bir iki gün sabırlı olmakta fayda var.

Bu gece de isleme girmesini beklerim girmezse sittin sene acmam adsensei

mnote bir şeye güvenerek söyledi, gizza aracılığıyla aldığı bilgiyi bugün sundu.

ilk adsense'in işleme girme tarihi 22 haziran. bizimkiler girmedi 23 dedik o da olmadı. 24,25 derken temmuz ayı geldi.

2 yıldır bu işin içindeyiz kaç kere başımıza geldi bu olay, senin söylediğin yani. benim bildiğim bir kez oldu gecikmeli ödeme o da geçen ay. onun haricinde işleme girmeyenlerin sanırım hepsi banlandı. senin mantıktan yürüyüp tecrübeye göre konuşacaksak bu hesapların alayı banlanır.

bir ihtimal üzerine çok net konuşuyorsun. eminim 1 milyon liradan fazla ödeme bekliyor bu konudaki kişiler ve bazıları gerçekten çok ama çok heyecanlı. bazılarının gerçekten çok ama çok ihtiyacı var bu ödemelere. o insanların vebalini alıyorsun belki de fakat farkında değilsin.

evet cumaya kadar işleme girebilir böyle bir ihtimal var fakat kesin değil. girmezse nasıl bi açıklama yapmayı düşünüyorsun sana güvenipte kanallarını partnere taşımayanlara.

bu konuya sadece bir kez bu gece işleme girebilir diye yazdım. o gece de [MENTION=8123]The_Myte[/MENTION] ile skype'ta konuşuyorduk yazdım ama sanmıyorum gireceğini diye ona da söyledim.

eldeki tek veriye göre insanları yanlış yönlendiriyorsun buna da tecrübe diyorsun. bunun adı tecrübe değil.

Benim adsensemde hem youtube hem de site reklamları var ve bugün site reklamlarının haziran kazancı kesinleşti. Yt mayıs + Site haziran toplandı ve geçerli bakiye arttı.

Google 'ın İrlanda ödeme yetkilisine kişisel olarak yazdım. Ama destek ekibimize yazın, onlar size cevap verecektir dedi kadın. Bir umut biraz ısrar ettim çat pat tatlı dille. Umarım geri dönüş yapar.

Edit: Zaman içerisinde Google 'ın bütün çalışanlarını ezbere bilir duruma geleceğim bu gidişle.

rQnAaV.png

cvb verirse lütfen paylaşırmısın...bekleemdeyim

Her duruma hazırlıklı olup onleminizi alın. Mesela iyi kanallariniz varsa partnere başvurun davetiyeniz hazır beklesin sorun olduğu anda davetiye göndermekle ugrasmaz kanal dashboard dan girip onaylarsiniz..toplu kanal gocunde zaman kazanmış olursunuz.

insallah işleme girecek...

mobil mesaj

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION], diyorum ki geçen ay aynısını biz yaşadık 2 sini 3 ün de ödeme aldık. bir şeye dayanarak beklemek isteyen beklesin bir umut cuma gününe kadar ödeme alırsınız diyorum.
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] gizza dan aldığı raporlar doğrultusun da bekleyin diyor ben de şifaen tecrübelerimle söylüyorum. sonuçta aynı şeyi söylüyoruz. onunla ben farklı konuşmuyor "beklemekte fayda var."

Her duruma hazırlıklı olup onleminizi alın. Mesela iyi kanallariniz varsa partnere başvurun davetiyeniz hazır beklesin sorun olduğu anda davetiye göndermekle ugrasmaz kanal dashboard dan girip onaylarsiniz..toplu kanal gocunde zaman kazanmış olursunuz.

insallah işleme girecek...

mobil mesaj
Aynen hocam en mantıklısı o

---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 21:59 ----------

Aynen hocam en mantıklısı o
Telif li kanal var Qize atamiyom 8 bin abone var 13 temmuzda telif bitiyor o zamana kadar risk alcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri