1i,3ü,11i son care 23ü,kusucam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] geçen ay ki tecrübelerime nazaran söylüyorum. sizin gibiler yüzünden stabil giden adsenseleri dağıttık bir baktık bir hafta sonra ödeme yapıldı. keşke benim gibi biri olsaydı bekle deseydi. işleme girmeme olayı sizi ilgilendirmiyorsa okumayın burada insanlar bir umut bekliyor. adsense den gelecek para benim için esasen önemli değil partnere bağladım çoğunu ama benim düştüğüm duruma kimse düşmesin diyorum ki bu iki arkadaş gıcık kapsın yada kapmasın cuma gününe kadar gelecek paranız umudunuzu kaybetmeyin bekleyin ayrıca en son ben değil [MENTION=9224]mNote[/MENTION] söyledi bekleyin diyebizim doğuda bir söz var çakal kaldırabileceği avın peşine düşermiş.
mnote bir şeye güvenerek söyledi, gizza aracılığıyla aldığı bilgiyi bugün sundu.[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], [MENTION=8667]bacanak[/MENTION] geçen ay ki tecrübelerime nazaran söylüyorum. sizin gibiler yüzünden stabil giden adsenseleri dağıttık bir baktık bir hafta sonra ödeme yapıldı. keşke benim gibi biri olsaydı bekle deseydi. işleme girmeme olayı sizi ilgilendirmiyorsa okumayın burada insanlar bir umut bekliyor. adsense den gelecek para benim için esasen önemli değil partnere bağladım çoğunu ama benim düştüğüm duruma kimse düşmesin diyorum ki bu iki arkadaş gıcık kapsın yada kapmasın cuma gününe kadar gelecek paranız umudunuzu kaybetmeyin bekleyin ayrıca en son ben değil [MENTION=9224]mNote[/MENTION] söyledi bekleyin diyebizim doğuda bir söz var çakal kaldırabileceği avın peşine düşermiş.
Google 'ın İrlanda ödeme yetkilisine kişisel olarak yazdım. Ama destek ekibimize yazın, onlar size cevap verecektir dedi kadın. Bir umut biraz ısrar ettim çat pat tatlı dille. Umarım geri dönüş yapar.
Edit: Zaman içerisinde Google 'ın bütün çalışanlarını ezbere bilir duruma geleceğim bu gidişle.
![]()
Aynen hocam en mantıklısı oHer duruma hazırlıklı olup onleminizi alın. Mesela iyi kanallariniz varsa partnere başvurun davetiyeniz hazır beklesin sorun olduğu anda davetiye göndermekle ugrasmaz kanal dashboard dan girip onaylarsiniz..toplu kanal gocunde zaman kazanmış olursunuz.
insallah işleme girecek...
mobil mesaj
Telif li kanal var Qize atamiyom 8 bin abone var 13 temmuzda telif bitiyor o zamana kadar risk alcamAynen hocam en mantıklısı o
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.