İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
birşey olacağı yok ama insan bekliyor sonuçta

Daha once esigi gecip de odeme alamayip obur ay 2 ayin odemesini topu alan oldu mu ?

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] Hocam sen eşiği geçtin ödeme yansımaması bir işlem yapmadığından ötürü mü oldu ? Yoksa nedensiz yere ödeme mi alamadın ?

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] Hocam sen eşiği geçtin ödeme yansımaması bir işlem yapmadığından ötürü mü oldu ? Yoksa nedensiz yere ödeme mi alamadın ?

hocam şu şekilde anlatayım kasım 20 de açtım ads mi aralıkta 11 de kesinleşmeden sonra pinim yola çıktı gelmedi hiç pin bana bende mart 1 de kimlik ile onaylama yaptım ads kabul edildi kesinleşen vs. herşey gözüküyordu ama ilk ödemem o aydaki kesinleşmeden önce yatması gerekirken yatmadı mart 11 de şubat ayının kesinleşmesi oldu ve içeride ki tüm param 23 martta yatmıştı.Yt adsensesi hocam kesinleşen yansıyordu mevcut bakiye şu kadar die ama işleme girmedi mart 11 kesinleşmesinde mart23de normal olarak bakiyeyi aldım ondan dolayı hala ümidimi kesmedim adsden bu başıma geldiği için normalde çoğu kişi ilk ödemesinde eşiği geçtiğinde adsyi ve bankayı onaylarsa o ayki kesinleşmeden önce 1 hafta içinde yatıyordu para bana yatmadı ama şuan ki ümidim bu olayı yaşadığımdan bu ads paraları yatacak Allahın izni ile ama ya p.tesi yada önümüzdeki hafta yada haziran kesinleşmesi ile temmuz 21 inden sonra nasip bu da

[MENTION=12279]kaantalha[/MENTION] ümitsiz yaşanmaz hocam bu ads birşeyler çeviriyor ama ne bilmiyoruz bakıp göreceğiz toplu ban olmaz olsaydı şmdiye yerdik bana ben gçen sene ramazan bayramı öncesinde işleme girdiği gece yemiştim banı benle beraber kaç kişi var bilmiyorum ban olayı olsa böyle uzun sürmezdi bu mevzu ama ne var bilemiyoruz şuan :D

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

[/COLOR [MENTION=12279]kaantalha[/MENTION] ümitsiz yaşanmaz hocam bu ads birşeyler çeviriyor ama ne bilmiyoruz bakıp göreceğiz toplu ban olmaz olsaydı şmdiye yerdik bana ben gçen sene ramazan bayramı öncesinde işleme girdiği gece yemiştim banı benle beraber kaç kişi var bilmiyorum ban olayı olsa böyle uzun sürmezdi bu mevzu ama ne var bilemiyoruz şuan :D

[MENTION=12279]kaantalha[/MENTION] ümitsiz yaşanmaz hocam bu ads birşeyler çeviriyor ama ne bilmiyoruz bakıp göreceğiz toplu ban olmaz olsaydı şmdiye yerdik bana ben gçen sene ramazan bayramı öncesinde işleme girdiği gece yemiştim banı benle beraber kaç kişi var bilmiyorum ban olayı olsa böyle uzun sürmezdi bu mevzu ama ne var bilemiyoruz şuan :D

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

[/COLOR [MENTION=12279]kaantalha[/MENTION] ümitsiz yaşanmaz hocam bu ads birşeyler çeviriyor ama ne bilmiyoruz bakıp göreceğiz toplu ban olmaz olsaydı şmdiye yerdik bana ben gçen sene ramazan bayramı öncesinde işleme girdiği gece yemiştim banı benle beraber kaç kişi var bilmiyorum ban olayı olsa böyle uzun sürmezdi bu mevzu ama ne var bilemiyoruz şuan :D

aynen öyle hocam senin dediğin gibi çoktan banlanmamız lazımdı. inşallah bu ayın ödeme zamanında 2 ayı birleştirip yatırırlar paraları.

Hala bekleyeceğiz ay sonuna kadar sonuçta kabul ettiğimiz sözleşmede "YouTube will pay you for any revenues due within approximately sixty (60) days after the end of any calendar month" ibaresi yer alıyor.

ben umidimi kesmedim çunku adsense hala eski odemeleri gosterıyor,resmi sayfasında 1 temmuzdan ıtıbaren gozukmeyecek denıldı,buda guncellenmediğini gosterıyor,tek canımızı sıkan nokta ,muhattap kımseyı bulamamız.herkes banlanılcaksa banlanılsın ama bısey soylensın denılıyor,sonuc olarak ben sonuna kadar beklıcam,oradakı kanalları gozden cıkardım,11i ve 23 var daha bakalım filmin sonunda ne olucak,neyse ben yatar ıyı geceler

Muhatap birini bulsak 30 gün 60 gün inceleme olacak para yatmayacak dense yada şundan şundan brşeyler var deseler kimse bu kadar sıkıntı yapmaz kendisine oradaki 60 gün neredeyse doluyor hocam bakalım ne olacak temmuz 10 da o 60 gün mevzusu doluo die biliyorum ve bakalım o güne kadar her ihtimale karşı 11 kesinleşme ve 21 salı gününe kadr bekleyelim bakalım ne olacak herkese hayırlı sahurlar bu kadar yeterli herkes normal hayatına dönse çok iyi olur zararlı bu kadar karamsarlık ve biryerde takılıp kalmak :) Sağlıcakla kalın

Atılan maillere otomatik cevaplar geldiğini görüyorum. Arkadaşlar mailleri oturup tek tek incelemiyorlar gönderdiğiniz metin içindeki kelimeler otomatik incelenip önemli bir şey yoksa yapıştırıyorlar oto cevabı. yok ödemedir işleme girmedir hesaba yatmadır bunlara ne diye cevap yazsınlar.

Yazın bakalım içinde "sözleşme, dava, haklar, mahkeme" geçen mailleri dönüş yapılıyor mu yapılmıyor mu.

Ben pazartesiye kadar bekleyip örgütlenip toplu mail atma olayını girmeliyiz diye düşünüyorum. Çünkü kapı gibi bir sözleşme onayladık orada. En azından haksız konumda da olsak haber alma hakkımız var diye düşünüyorum.

[MENTION=17087]gezgin27[/MENTION] kapı gibi bir sözleşme onayladık dedin bunu adsense de mi onayladık ? Benim kafa gitti :)

Atılan maillere otomatik cevaplar geldiğini görüyorum. Arkadaşlar mailleri oturup tek tek incelemiyorlar gönderdiğiniz metin içindeki kelimeler otomatik incelenip önemli bir şey yoksa yapıştırıyorlar oto cevabı. yok ödemedir işleme girmedir hesaba yatmadır bunlara ne diye cevap yazsınlar.

Yazın bakalım içinde "sözleşme, dava, haklar, mahkeme" geçen mailleri dönüş yapılıyor mu yapılmıyor mu.

Ben pazartesiye kadar bekleyip örgütlenip toplu mail atma olayını girmeliyiz diye düşünüyorum. Çünkü kapı gibi bir sözleşme onayladık orada. En azından haksız konumda da olsak haber alma hakkımız var diye düşünüyorum.
Vallahi dostum haklı olabilirsin ama spamcı olarak gerek Disney FOX vs vs büyük firmaların telif leri olan içerikler var çoğumuzun kanalında bunu inadına yaparsak ve ciddiye alınırsa işte ozaman yanarız kanitlicak bişe bulamayız ama normal spam er ler olabilir bu benim kendi görüşüm.

ben umidimi kesmedim çunku adsense hala eski odemeleri gosterıyor,resmi sayfasında 1 temmuzdan ıtıbaren gozukmeyecek denıldı,buda guncellenmediğini gosterıyor,tek canımızı sıkan nokta ,muhattap kımseyı bulamamız.herkes banlanılcaksa banlanılsın ama bısey soylensın denılıyor,sonuc olarak ben sonuna kadar beklıcam,oradakı kanalları gozden cıkardım,11i ve 23 var daha bakalım filmin sonunda ne olucak,neyse ben yatar ıyı geceler

Kardeşim güzel yaklaşım olmuş bende katılıyorum sana

Kanallarını addenseden baska yere tasıyan varmı? Benim tek kanalım duruyodu sahsen onuda addenseden kaldırdım... bakalım paramız yatacakmı yoksa sumu içecegiz cok merak ediyorum...

Cevdet kardeş google bana babasının hayrına mı para veriyordu alırken google tşk etmek zorundamıydım çalıtım hakkımı aldım eşşek gibi verecek paramı emek harcamışım ama benim emeklerimin üstüne yatacak sa Allah topunun belasını versin ederim beddua tabi o kadar emek vermişiz :mad: senin sözüne istinaden forumun yarısından fazlası sözüne muhatap oluyo dikkat et herkes gergin parasını alıp alamayacağı mechul tutup burda GOOGLE ucuz Avukatlığını yapma koçum git ötede oyna hadi bakaaam :cool:

büyük ihtimalle 18 -21 yaş arasısın. senin gibi adamlara evet babasının hayrına veriyor. bedavaya para alıyorsun oradan birde eşek gibi çalıştım emek harcadım diyorsun, sana havadan gelen para bu şükredeceğine konuştuğun kelimelere bak.

---------- Spam Engelliyici 09:08 ---------- Önceki Mesaj 09:06 ----------

Cevdet kardeş google bana babasının hayrına mı para veriyordu alırken google tşk etmek zorundamıydım çalıtım hakkımı aldım eşşek gibi verecek paramı emek harcamışım ama benim emeklerimin üstüne yatacak sa Allah topunun belasını versin ederim beddua tabi o kadar emek vermişiz :mad: senin sözüne istinaden forumun yarısından fazlası sözüne muhatap oluyo dikkat et herkes gergin parasını alıp alamayacağı mechul tutup burda GOOGLE ucuz Avukatlığını yapma koçum git ötede oyna hadi bakaaam :cool:

sancak bu konuyu senle yüz yüze veya telefonda konuşalım kardeş, bana özelden telefon numaranı yazsana " koçum " kelimen çok hoşuma gitti bir de sesli duyayım senden bunu.

---------- Spam Engelliyici 09:13 ---------- Önceki Mesaj 09:08 ----------

Forum arkadaşlarım arkadaşların da adına sizden özür diliyorum amacım fitne çıkarmak değildi içimden geçeni yazmıştım ama her azaman yazmamak gerekiyor demek malum herkez patlamaya hazır kimsenin kalbini kırmak estemem oruç oruç hiç gerek yok hakkınızı helal edin :( adsense işleme girene kadar post atmıyacağım bu konuya kalın selametle

sen kimsin benim adıma özür diyorsun terbiyesiz herif, ben özür dilenecek bir şey yapmadım

[MENTION=27457]Cevdet[/MENTION] havadan parami siz botla çalışıyorsunuz galiba şahsen ben vds de 1 kanal yapacağım diye canim çikiyor titiz calisiyorum bu para hak ettigimi düşünüyorum gece gündüz çalıştım bu para yatacak inananiyorum gecen aylarda fazla para gönderdi diye teşekkür edenler simdi Gelmiş bizim para yiyecek yatacak diyorlar sizce turkiyedeki tum adsenseleri toplasan adamlarin o paraya ihtiyacı var mi varki bir sorun bekliyoruz ülke ayari gittiginde de bir ton teori denildi spam bitti dendi ama teknik hata oldu o zamanda bir açıklama yapilmadi sadece bekledik.. İyi günler :(

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri