60 gün olayı olursa agustosun 22 sinde ödeme ihtimalide varhaziran-temmuz odeme de agustos...
O zaman toplamda 90 gün oluyor hocam unuturuz o hesabı parayı o kadar günde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
60 gün olayı olursa agustosun 22 sinde ödeme ihtimalide varhaziran-temmuz odeme de agustos...
Bi ben kaldim hala bos bos bekleyen :/
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ay sonuna kadar bekleyecek misin?
bende 22 sine kadar bekleyeceğim hocamBi ben kaldim hala bos bos bekleyen :/
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ay sonuna kadar bekleyecek misin?
tabi ki değil ben de bekliyorum kanallar adsense de hala
Hocam adsense bagli kanallarinizda spamden kapanan kanal, telif veya dunya engeli alan videolar var mi?
Tabi ki var. Yalnız çoğu kişi geçen ay pin girip ödeme almıştı tam 4 adsense ye pin girdim hiç birin den gene ödeme alamadım.
yeni pin girmiş 3 arkadaşımdan sadece 1'i ödemesini alabildi.
3'ü de aynı sistemle ve yöntem ile çalışıyorlardı.

Merhaba arkadaşlar daha önce mail atmıştı cevap yazmıslardı gelen yanıta tekrar mail attım
" Merhabalar;
Sorunum hala çözülmedi mühendislik ekibiniz inceleme yaptımı acaba bilgi alabilirmiyim rica etsem hayırlı akşamlar diliyorum iyi çalışmalar. "
bu mesajımada cevap geldi cevapları şöyle oldu;
Ay sonuna kadar bekliyeceğiz anlaşılan . saygılar iyi aksamlar herkese.
Merhaba arkadaşlar daha önce mail atmıştı cevap yazmıslardı gelen yanıta tekrar mail attım
" Merhabalar;
Sorunum hala çözülmedi mühendislik ekibiniz inceleme yaptımı acaba bilgi alabilirmiyim rica etsem hayırlı akşamlar diliyorum iyi çalışmalar. "
" Merhabalar;
oto mail değil sanırım değil mi.
" Merhabalar;
" Merhabalar;
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.