İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
yaw hergün takip ediyom artık ALLAHa hamd olsun teknik sıkıntıya incelemeye bağladıkda parasını alan sendilalılar mı arkadaş harranlı olmak bu kadar mı zor anlamadım :)

dun adsenseye mail atmıstım her ay odemelerimi duzenli aldıgım halde mayıs ayı kazancım haziran ayı odemem yatırılmadı neden yatırılmadı falan diye yazmıstım gelen cevabı paylasıyorum sahte tıklama vs herhangi bir hile kesinlikle yapmadım bu forumdaki cogu kisi gibi videoları basar kanaldan cıkarım arkama bile bakmam. bu gelen cevap beni bir hayli sasirtti diger adsenselerdende mail yazmıstım henuz onlara bakmadım muhtemelen onlarada aynı cevap gelmistir. simdiden herkese gecmis olsun.

---------- Spam Engelliyici 23:32 ---------- Önceki Mesaj 23:27 ----------

aynı cevabı bu ay quizin vermeyecegini kimse garanti edemez !!

11inde kesınlesmeler olabılır,gecen ay oldugu gıbı ama asıl bomba 23 ve 24 patlıcak

gecen ayda kesinlesmeler oldu yuzde 90 i odeme alamadı. bu ay kesinlesme olsa bile 23-24 unde patlayacak adsenseler ve partnerlerinde odeme yapacagına ihtimal vermiyorum.

@kusursuz ödeme alamayanlar ayın 2 - 3 ünde aldı. adsense ödemeyecek partner ödemeyecek o zaman youtup kapanıyor :)

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] burdaki hic kimseyi karamsarliga suruklemek moralini bozmak istemem. adsense bahane uretip adsense kullanıcıların parasını gecersiz trafik vs diye odemiyorsa yarın partnerlerede aynı bahanelerle paralarını odemeyebilir o vakit adsenseden para alamayan partner neden bizlere para odesin. yt kapanıyor demiyorum. adsense zararını adsense kullanıcılarından cıkartıyor. kimsenin kazancının odenecegi garantisi yok.

gecen ayda kesinlesmeler oldu yuzde 90 i odeme alamadı. bu ay kesinlesme olsa bile 23-24 unde patlayacak adsenseler ve partnerlerinde odeme yapacagına ihtimal vermiyorum.

adsense ödeme yapmayacak partner yapmayacak eee napcaz biz ? dükkanı kapatıp gidelim o zaman çok saçma :mad:

Adam akıllı bir açıklama görsem zaten simdiden pes edecem eyw dicem içerde güzel bir param var ama yani desinler artık yok size para falan hadi işinize bunuda demiyorlar umut insanı bitirir :D

ben sadece görüşümü belirtiyorum. gerçekçi konuşuyorum belki birileri kızıyordur bana neden böyle söylüyor diye. ben adsense ödemeleri yapacak herkes parasını alacak desem mutlumu olacaksınız. benimde içerde param var gecen aydan alamadıgım partnerdede kanallarım var fakat bi kişi çıkıp paranı alacaksın diye garanti verebilirmi hiç bir şekilde hile kariştirmadim işime temiz bi sekilde burdaki çoğu kişi gibi çalisirim gecen aya kadar ödemelerimi alıyordum. geçen ay partnerden paramı aldım fakat adsenselerden alamadım. bu ay garanti verebilecek varmı hem adsenseden hem partnerden paramızı alacagiz diye ?

---------- Spam Engelliyici 00:14 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

Sakın unutma;bir umut öldürür insanı,birde vicdan

---------- Spam Engelliyici 00:15 ---------- Önceki Mesaj 00:14 ----------

inşallah herkes hakettiği kazancını sorunsuz sıkıntısız alır sadece teori benimkisi bu yuzden içerdeki paramı alana kadar ara veriyorum.

[MENTION=19303]kusursus[/MENTION], umut yaşatır insanı. motivasyonu olmayan tutunamaz.

cilali laflar etsem hoşuna gideceğinden eminim [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] :D mesela arkadaşlar içinizi ferah tutun duyumlarım bu ay herkes ödemesini sorunsuz alacak :D:D fakat madalayonun diğer tarafını görmezden gelemeyiz :D

[MENTION=19303]kusursus[/MENTION] sen direk herşey bitti diyorsun, adsense ödemeyecek, partner ödemeyecek. diyelim ki sana inandık niye çalışalım arkadaş millet niye asılsın. ayrıca burada ki herkes banlanmaya hazır zaten herkes pozisyonunu aldı banlanırsak yeni adsenseler açarız banlanmazsak yolumuza devam ederiz ama senin söylediklerine göre adsense kapattı dükkanı yetmedi partnerleri de dolandırdı youtup tümden bitti :)

dukkanı kapatın demiyorum hazırlıklı olun :D

---------- Spam Engelliyici 00:31 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

önceki aylardan hatırlıyorum adsenseye partnerden gelecek paraya güvenip borç olarak telefon laptop vs. alacaklara sesleniyorum. parayı almadan borca girmeyin :D

ben herşeyi hazırladım tam yeni laptop tablete geçicem evde ofisi ayarlıcam ayın 22 side ayarladım kendimi tatile gidecem dedim herşey iptal oldu :( hayırlısı herşeyde bir hayır vardır bakalım ne olcak..

Herkes hazır kıta bekliyor zaten hocam bu ay sonunda banlanan banlanacak banlanmayan yola devam edecek banlananda biliyorumki adssini partnerini yapıcak ama şu gerçeği kimse unutmasın ödeme alamayanlar sadece bu forumdakiler değil bu forumu kullanmayan çok kişi var türkiyede değil ödeme alamayan tüm dünyada bu sorun ondan dolayı kimse yt bitti İnekler uçmaya başladı yok google sağ kulağını arka tarafından tuttu die birşey diyemez temmuz 21-26 arası ödeme günü olduğundan herkesin o günü beklemesini tavsiye ederim buradaki teorilere bakılacak olursa yaşamanın bile anlamı yok alın benden de size güzel bir teori:Adsense yetkilileri düşündü ki lan zaten kıyamet kopacak herkes ölecek para da öbür tarafta harcanmayacağına göre ödemeyin paraları dedi.Buyrun teori size teoriler bol herkes üretir BİTTİ diyemez kimse.Yazım biraz uzun oldu kusura bakmasın kimse ama buradaki teori ve felaket tellallarını gördükçe zor duruyorum burada :)

arkadaşlar siz neyin derdindesiniz ben anlamıyorum . Siz istediğiniz kadar konuşun , istediğinizi söyleyin. Birileriniz çıksın desin ki hepimiz banlanıcaz , birilerinizde çıksın desin ki beyler sorun yok ödemeler gecikmelide olsa sorunsuz şekilde hesaplarımıza yatacak ; hepsi içi boş ,kuru ve dayanaksız laflar olacaktır . Bu sürecin tek ilacı var : ZAMAN . Bekleyip göreceğiz başka hiçbir açıklaması yok . Hepimizin içerde parası var , gönül ister ki hiç birimizin parası içerde kalmasın . Sonuçta kazanılan her kuruş bu ülkeye nakit girişi + bizim cebimize harçlık demek . Ancak lafla araba yürümüyor . 506 sayfa olmuş hala anlayamadık sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri