İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Arkadas yukarda resmen ''Dua Kasalim'' demisya,,,,,Ne desem bilemedim.

Sorunun sadece Türkiye kaynaklı olduğunu söylediğinde ben bu adama itibar etmemiştim.
Adamların daha kendi kıçından haberi yok bize nasıl net cevap verecekler.

Son düzenleme:
o değilde şaka maka Allah korusun eğer adsenselerin başına bişey gelirse 3 ayımız heba olacak... hem maddi hem manevi çok koyar adsense çalışanlara ..
ki benim ümidim büyük bir çoğunluk alacak iki ayını birden 22 sinde siz o adama takılmayın oda ne dediğini bilmiyor işkembeden konuşuyo :D :D :D

o değilde şaka maka Allah korusun eğer adsenselerin başına bişey gelirse 3 ayımız heba olacak... hem maddi hem manevi çok koyar adsense çalışanlara ..
ki benim ümidim büyük bir çoğunluk alacak iki ayını birden 22 sinde siz o adama takılmayın oda ne dediğini bilmiyor işkembeden konuşuyo :D :D :D

3 atı bırak paralar gidecek yine 3 .adsensemide bunlara kaptırmak istemiyorum. toplasan ev parası

3 atı bırak paralar gidecek yine 3 .adsensemide bunlara kaptırmak istemiyorum. toplasan ev parası

Senin kadar Kazandıgı para ile Övünen Yasak Oldugunu bildigin halde Sürekli Yorumlarının arasına Kazanç bilgisini vermen Ayıp Yani Forumdan Kaç kere Banlandın Yapma Bunu Forumda Lütfen Kurallar Hepimiz İçin(Toplasan Ev parası)

Senin kadar Kazandıgı para ile Övünen Yasak Oldugunu bildigin halde Sürekli Yorumlarının arasına Kazanç bilgisini vermen Ayıp Yani Forumdan Kaç kere Banlandın Yapma Bunu Forumda Lütfen Kurallar Hepimiz İçin(Toplasan Ev parası)

Nedense hep göze batan biziz. Kazanç paylaşmamışız dikkat edersen. Çok yanlış konuşuyorsunuz. Konuyu kapatalım iyi forumlar.

Nedense hep göze batan biziz. Kazanç paylaşmamışız dikkat edersen. Çok yanlış konuşuyorsunuz. Konuyu kapatalım iyi forumlar.

Kazanç paylaşmak illa miktar belirtmek değildir her seferinde yok bir ev parası yok bir araba parası yok bir uzay mekiği parası diye mesaj yazıp duruyorsun.

Ya Zaten işimiz gücümüz yok senle uraşacagız ah ceyo yorum atsada parasından bahsetsede bizde hemen yorum atıp begeni toplasak tek işimiz bu seninde yokluguna alışacagız ceyo :) Espiridir ama gerçekten kendin yapıyorsun kimse haybeden karışmıyor sana

Adsense gelir alamama konusunda bizim aldığımız bilgiye göre bazı sorunlu hesaplar hariç sistemsel bir sorun olduğu yönde.
TR de ki bazı yayıncılar için geçerli olduğunu gözüküyor
banka hesapları yada kişi isimlerinin eşleştirilmesiyle alakalı bir bug a benziyor.
tahmini çözüm zamanı ise maalesef belli değil,
bizde sürekli kontaktayız ama henüz bir takvim açıklanmış değil maalesf.

Adsense gelir alamama konusunda bizim aldığımız bilgiye göre bazı sorunlu hesaplar hariç sistemsel bir sorun olduğu yönde.
TR de ki bazı yayıncılar için geçerli olduğunu gözüküyor
banka hesapları yada kişi isimlerinin eşleştirilmesiyle alakalı bir bug a benziyor.
tahmini çözüm zamanı ise maalesef belli değil,
bizde sürekli kontaktayız ama henüz bir takvim açıklanmış değil maalesf.

Siz? Aldığınız bilgi? İşleme girmeme ve hesap isimlerinin uyuşmaması? Yaş? 12?

Arkadaşlar konuyu sürekli güncellemeyin lütfen.Ödemeler en erken 22.07.2015'de başlayacaktır.Eğer 25.07.2015 kadar işleme girmez ise burda yazın.Konuyu güncelliyorsunuz heycan yapıp benim gibi alamayan 300+ kişi buraya doluyor.Anlayışınız için teşekkür ederim.

0b41c3c682823c7ff0409b45eceb00cc.jpg

benim alabildiğim bilgi bu yönde.
ban kokusunu derinden hissediyorum kendi adıma beyler.
elveda :(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"genel problemin dışında inceleme yapılmamış" yani hem teknik sorun var hem de inceleme ? ama neye göre inceliyorlar,herkesi mi inceliyorlar.

[MENTION=11095]simbus[/MENTION] iyi olur inşallah o mesaj oto gibime geldi. az kaldı bekleyip göreceğiz morelini bozma mübarek gün kardeşim.

Belkide hesaplardaki buğ inceleniyordur.
Nedeni çözülmeye çalışılıyordur.
Adsense sahibi isim soyisim ile banka hesap bilgileri eşleşmiyorsa yeni güncelleme ile birlikte bu buğ ortaya çıkmış olabilir...
Sonuçta bir çok kişi adsense satın alıyor ama sadece banka bilgilerini değiştiriyor.

Umarım kısa sürede çözülür. Belirsizlik en kötüsü.

Belkide hesaplardaki buğ inceleniyordur.
Nedeni çözülmeye çalışılıyordur.
Adsense sahibi isim soyisim ile banka hesap bilgileri eşleşmiyorsa yeni güncelleme ile birlikte bu buğ ortaya çıkmış olabilir...
Sonuçta bir çok kişi adsense satın alıyor ama sadece banka bilgilerini değiştiriyor.

Umarım kısa sürede çözülür. Belirsizlik en kötüsü.

şimdi düzeltsek mi adları adsense babamın adına kart benim ilk ödememi almıştım gerçi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri