İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
0b41c3c682823c7ff0409b45eceb00cc.jpg

benim alabildiğim bilgi bu yönde.
ban kokusunu derinden hissediyorum kendi adıma beyler.
elveda :(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam yanlış anlama ama bana milleti trollüyormussun gibi geldi sanki. Adsense den o kadar mail aldım kimse mış li miş li birşey yazmadı.
Fake gibi bu.

Niye hortlatiyorsunuz bu konulari bekleyin odeme zamanini

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye hortlatiyorsunuz bu konulari bekleyin odeme zamanini

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tarz yaklaşımlara anlam veremiyorum.
Forumda olduğunuzu unutuyorsunuz herhalde.
Konu işleme girmeyenler için sohbet konusu niteliğinde açılmış.
Forumun ruhunda yazarak bilgilendirmek gerekirse sohbet ortamında bilgilendirme vardır.

Başklarının forum kuralları dahilinde yazdığına çizdiğine karısmayalım.
Forum kuralları dışında bir durum var ise mesajı raporlarınız olur biter.
Ama bu yaklaşımınız ve sizin gibi düşünenlerin bu tarz yaklaşımı yanlış

Hocam yanlış anlama ama bana milleti trollüyormussun gibi geldi sanki. Adsense den o kadar mail aldım kimse mış li miş li birşey yazmadı.
Fake gibi bu.

Senin troluyorsun dediğin adam [MENTION=11095]simbus[/MENTION] 1 aydır gözüne uyku girmiyor. bu durumu sormadığı kimse kalmadı 1 pozitif yorum gördüğünde yüzü gülen biri ve sen kalkmış ona ne diyorsun. Şu suçlamaları yapmayın yaw .. Aslında kimse bilgisini paylaşmasın

Teknik bir sorun varsa ve sorunu çözmüşlerse tek tek ödemeleri yapmak yerine ayın 21-22 sini beklemeleri normal bir şey.Eğer inceleme bahanesiyle bu ayda işleme girmeyip ödeme yapmazlarsa bir gün daha beklemeyin tüm kanalları partnere taşıyın.

Senin troluyorsun dediğin adam [MENTION=11095]simbus[/MENTION] 1 aydır gözüne uyku girmiyor. bu durumu sormadığı kimse kalmadı 1 pozitif yorum gördüğünde yüzü gülen biri ve sen kalkmış ona ne diyorsun. Şu suçlamaları yapmayın yaw .. Aslında kimse bilgisini paylaşmasın

Arkadaşım sen simbus dediğin arkadaşın avukatımısın? Neden sen cevap veriyorsun onu anlamadım ben.

Ben arkadaşı kırmak maksatlı yada ona karşı birşey söylemedim. Sadece mail mış lı miş li yazılmış benim aldığım cevapların hiçbirinde böyle bir cevap görmedim ben dedim.
Aslında kimse bilgi paylaşmayacaksa başta benimde paylaşmam lazım.

Burda herkes acaba nolcak diye pusup otururken 30k spam paramın olduğu 4 adsense den mail attım aldığım bütün cevapları burada paylaştım ben.

bence sen ve senin gibiler daha fazla 3. şahıs olarak polemik başlattığınız sürece burada tartışmalar hiç bitmicek. Simbus isimli arkadaş yazdığımdan rahatsız olursa kendisi beni uyarır bende gerekirse özür dilerim. Bu da seni veya bir başkasını ilgilendirmez.

Arkadaşım sen simbus dediğin arkadaşın avukatımısın? Neden sen cevap veriyorsun onu anlamadım ben.

Ben arkadaşı kırmak maksatlı yada ona karşı birşey söylemedim. Sadece mail mış lı miş li yazılmış benim aldığım cevapların hiçbirinde böyle bir cevap görmedim ben dedim.
Aslında kimse bilgi paylaşmayacaksa başta benimde paylaşmam lazım.

Burda herkes acaba nolcak diye pusup otururken 30k spam paramın olduğu 4 adsense den mail attım aldığım bütün cevapları burada paylaştım ben.

bence sen ve senin gibiler daha fazla 3. şahıs olarak polemik başlattığınız sürece burada tartışmalar hiç bitmicek. Simbus isimli arkadaş yazdığımdan rahatsız olursa kendisi beni uyarır bende gerekirse özür dilerim. Bu da seni veya bir başkasını ilgilendirmez.

Boş boş konuşmuşsun. [MENTION=11095]simbus[/MENTION] benim kardeşimdir. Sen benim kardeşime iftira atarsan ve oda kapaliysa savunmasını ben yaparım. Bu arada gereksiz yorumuna bakmicam boşuna alıntılama :) 30K miş. Her türlü kazanç paylaşımı yasak GEREKSIZ anladın mı?

Boş boş konuşmuşsun. [MENTION=11095]simbus[/MENTION] benim kardeşimdir. Sen benim kardeşime iftira atarsan ve oda kapaliysa savunmasını ben yaparım. Bu arada gereksiz yorumuna bakmicam boşuna alıntılama :) 30K miş. Her türlü kazanç paylaşımı yasak GEREKSIZ anladın mı?

Hadi hocam az ötede hadi

herşeyi anlarım inceleme falan teknik sorun yok inceleme var onuda anladık.

ee o zaman bu işleme girip parası yatmayan hem bizim ülkede hem başka ülkede oldukça fazla hesap var. onalara ne demeli ...
kimseye kulak asmayın arkadaşlar yok maxad bilmem ne . besbelli sorun var adamın işleme girmiş ödeme maili gelmiş ortada bir aydır para yok oda mı incelemede :D
22 sinde inşallah iyi olur

Şaka bir yanada rüyamda gördüm ödeme aldım 2 ayın ödemesinide almıştım rüyama kadar girmiş bence bende dahil kimse hiç birşey bilmiyor adsense kapalı kutu devlet sırrı gibi saklanıyor ama inşallah bir sorun olmadan ayın 22'si çarşamba gününe dek geliyor veya 23'ünde ödememiz yatar. Bazı arkadaşların işleme girip ödeme alması ve aynı işlemlerle çoğu arkadaşların ödemelerinin işleme girmemesi teknik bir sorun olmasını güçlendiriyor. Eğer inceleme olsaydı aynı işlem yapılmış adsenselerde işleme girmezdi.

Çarşambaya kadar sabredin derim ödemesini alamayan onca yayıncı var adsensenin yamuk yapacağını sanmıyorum bir problem olduğu kesin

вєякαη;1081358' Alıntı:
Şaka bir yanada rüyamda gördüm ödeme aldım 2 ayın ödemesinide almıştım rüyama kadar girmiş bence bende dahil kimse hiç birşey bilmiyor adsense kapalı kutu devlet sırrı gibi saklanıyor ama inşallah bir sorun olmadan ayın 22'si çarşamba gününe dek geliyor veya 23'ünde ödememiz yatar. Bazı arkadaşların işleme girip ödeme alması ve aynı işlemlerle çoğu arkadaşların ödemelerinin işleme girmemesi teknik bir sorun olmasını güçlendiriyor. Eğer inceleme olsaydı aynı işlem yapılmış adsenselerde işleme girmezdi.

Çarşambaya kadar sabredin derim ödemesini alamayan onca yayıncı var adsensenin yamuk yapacağını sanmıyorum bir problem olduğu kesin

sende böyle mesajda gördüm ya hocam :D 22 sinde yatar bizim paralar :D

bayram arefesi kavga etmeyin gençler. hepiniz kardeşimsiniz büyük olanlar abim. güzel güzel konuşuyoruz. bayramda küslük olmaz kavga olmaz.

---------- Spam Engelliyici 19:08 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

@simbus umudunu kaybetme kardeş. güzel olacak inşallah.

[MENTION=11095]simbus[/MENTION] umudunu kaybetme hocam güzel olacak inşallah. bayram demişken çocukluğum aklıma geldi doğuda güzel yaşanırdı bayram metropol hayatı her şeyin tadını kaçırdığı gibi bayramların da tadını kaçırdı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri