İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Geçen bu ay felan raporları kurcalarken geldi geri raporlar.

atmde emekli maaşı sırasında bi doktor çıkıpta bu ne ya 10bin lira maaşımdan 20 lira kesmişler dese, emekli maaşını çekmek için sırada bekleyenler o doktor hakkında ne düşünür, ne yapar?
kazanç hane paylaşımları yasak.

Hocam kesinti tutarı paylaşmaktamı yasak ???

2 ay sonra en olumlu haber bu kesinti sanirim. Xx.xxx tl 6 tl kesinti ben cok daha fazla beklerdim herneyse odenme umudum %30 lardan %80 lere cikti inceleme sebebi buymus demek ki

Benim adsensede bırak geçersiz trafiği, günlük izlenim bölümü hiç bişey yok sadece ana sayfada kazanç tutarı görünüyor alacağım o kadar, ne olduğunu anlamadım

Benim adsensede bırak geçersiz trafiği, günlük izlenim bölümü hiç bişey yok sadece ana sayfada kazanç tutarı görünüyor alacağım o kadar, ne olduğunu anlamadım

Kardeşim sıkıntı yapma bende de aynı sorun var aksıklık illaki olacaktır düzelir birkaç saate .

benim 2 adsensedede geçersiz trafik falan yazmıyor sevineyimmi üzüleyimmi anlamadım :D

Adsense girince üst kısımda kırmızı uyarı var bende. Bazı performans raporları hala güncellenmedi diye
Bence hepsi iyiye işaret...

Geçen ay açtığım,bu ay 11inde pinleri yola çıkan ve dolayısıyla henüz ödeme almadığım,test ödemelerinde sıkıntı yaşanmayan 2 yt adsenseden;
1inde 15 Temmuz YT geçersiz trafik:5.64TL. (yüklü meblağ)
1inde hiç bir işlem yok,kesinleştiği gibi duruyor öyle...(düşük meblağ)
Diğer 3 senelik web adsensesine bakmadım...

Bunların hepsi genel anlamda eski ve geçen ay işleme girmeyen adsenseler bakımından bence tamamen iyiye işaret...

https://support.google.com/adsense/answer/2808531?hl=tr

Neden kazançlarımdan kesinti yapıldı?
Kazançlarınızdan kesinti yapılmasının nedeni, geçersiz tıklama etkinliği ya da Google politikalarına uygun olmayan etkinliktir. Google, bu tür etkinliğin görülme ihtimaline karşı, yayıncı hesaplarını periyodik olarak incelemektedir. Hesabınızda bu tür bir etkinlik tespit edersek, kazançlarınızda düzenleme yapar ve bu tıklamalar için ödeme yapmış olan reklamverenlere ödemelerini iade ederiz.

Bu kesinti hangi tarih aralığına aittir?
Hesabınıza uygulanan düzenlemenin tarih aralığı bilgisini paylaşmamız mümkün değildir. Şartlar ve Koşullarımız uyarınca, reklamverenleri, biriken geçersiz trafik için fatura tarihinden 60 gün önce alacaklandırdığımızı belirtmek isteriz. Araştırmamızın tamamlanması ve kredilerin işleme koyulmaya başlamasından sonra, kredilerin hesabınızda görünmesi 30 gün kadar sürebilir.

https://support.google.com/adsense/answer/2808531?hl=tr

Neden kazançlarımdan kesinti yapıldı?
Kazançlarınızdan kesinti yapılmasının nedeni, geçersiz tıklama etkinliği ya da Google politikalarına uygun olmayan etkinliktir. Google, bu tür etkinliğin görülme ihtimaline karşı, yayıncı hesaplarını periyodik olarak incelemektedir. Hesabınızda bu tür bir etkinlik tespit edersek, kazançlarınızda düzenleme yapar ve bu tıklamalar için ödeme yapmış olan reklamverenlere ödemelerini iade ederiz.

Bu kesinti hangi tarih aralığına aittir?
Hesabınıza uygulanan düzenlemenin tarih aralığı bilgisini paylaşmamız mümkün değildir. Şartlar ve Koşullarımız uyarınca, reklamverenleri, biriken geçersiz trafik için fatura tarihinden 60 gün önce alacaklandırdığımızı belirtmek isteriz. Araştırmamızın tamamlanması ve kredilerin işleme koyulmaya başlamasından sonra, kredilerin hesabınızda görünmesi 30 gün kadar sürebilir.
Eğer durum bu ise paralar yatacak diyebilirmiyiz hocam ?

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] ozaman hocam kesilen ücretler reklam verenlere verildiğinde bizim ödemeler işleme girer diye düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri