Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi para kokusu alıyorum sankisonuc nedir arkadaşlar işleme mi giriyor adsenseler kontrol edelim mi bir ?
var gibi hocam ama tr adsenselerde hareket yok sanki yazan olmadı daha konuya girdi die bizde de bi hareketlilik yok 1-2 sayfa önce [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] arkadaş birşey paylaştı bakarsanız size zahmet![]()
anlamişeminş sıkıntı yapmaz adsense bundan sonra...
İnş. hocam bakalım giricekmi bugün işleme yada bu hafta![]()
2 ödeme gelirse süper olur o foto ve 60 gün mevzusunu da düşünürsek sadece hazirandaki ödeme yatacak gibi kötü olur ama yatsın da mühim değil
![]()
aynen yatsında faturaları ödeyelimkapıcı hergün aidatı istiyor quizden gelen wmz yide bozduramadım daha param var ama fakirim bu aralar
---------- Spam Engelliyici 07:10 ---------- Önceki Mesaj 07:09 ----------
bu konuyu uplayınca ban atılıyor muydu ?
Sohbet konusu adı üstünde hocam burada konuşulur herşey Bir sıkıntı çıkmadı 600 sayfada tabi bazıları rahatsız oldu ama
bende biri vardı cuma günü ödenecek ödenecek diyordu o kişiden bayağı rahatsız olmuştum kaç cuma geçti üstüne![]()
hani bir eskilerden şarkı vardı yine cuma yine gelen gidek yok dienikahına benide çağır sevgilimi söyleyen adam işte onun mevzusu hocam kaç cuma geçti ama gelen giden yok
![]()
bu cumaya elimizde olacak inşAllahümit besen'i diyorsun sen hocam o adamı bende severim
özellikle alttaki video da piano nun arkasındaki sigara dumanı çıkarışı ne zaman aklıma gelse gülerim
https://www.youtube.com/watch?v=clep7EB-yhk
Aynen hocam ümit besen onun şarkısı var o şekilde![]()
inşallah sağ salim alırız paraları artık 2 ödemeli olsun adsense abi
![]()
adsense aylık ödeme sistemini değiştirmez benim hatırladığım kadarıyla 2006 dan bu yana adsense sürekli aylık ödeme yapıyor bu saatten de sonra da değiştireceğini sanmıyorum ha inceleme felan olur bekletme yapar 10 gün 20 gün 1 ay orası ayrı bu ay %80 alabileceğiz gibi görünüyor paraları ama %20 de çok büyük olasılıkeğer bu ayda ödenmezse paralar bu konu ağlama duvarına döner hem gösterimde yaz mesaj sayısında videoyapın konusunu geçer bu konu silinmediği sürece
![]()
ünive rahat parayla gidemicez ödemezse bu ayda içerdeki bakiyeyi![]()
Hocam [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] arkadaşın attığı konudan ben onu çıkardım olurmu olur google politika değişikliği yaptı ve o konu daki resimde bu60 gün mevzusunun kanıtı gibime geliyor ama inşallah yanılırımda 2 ödeme ile rahat rahat ünive gideriz
(Diğer kaynaklarım hariç tabi para konusundaki)
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.