Benim babam sigarayı bıraktı bide beni düşün çiçek kurutup içiyoz![]()
Ödeme gelirse karton gönderirim sana babaya da birkaç paket ver başlamazsa bişey bilmiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim babam sigarayı bıraktı bide beni düşün çiçek kurutup içiyoz![]()
Ödeme gelirse karton gönderirim sana babaya da birkaç paket ver başlamazsa bişey bilmiyorum![]()
Klasik google un ergenlik dönemleri. Karıncalanma var umarım bu gece herkesinki işleme girecek"Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır." yazısı çıktığına göre bir şeyler oluyor![]()
admin konuyu haklı sebeblerden ötürü sildi soruna burada cevap vereyim. [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], değerli hocam beklenen güncelleme geçersiz tıkların hesaplanması üzerine oldu anlaşılan. [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] google forumların da bir yetkilinin "belli bir geçersiz tık yüzdesi olursa hesapların reklam verenlerin çıkarları düşünülerek kapatılacağını" söylemişti. yetişkin kategorilerin de sayfa to oranın yüksek olması bir tehlike teşkil etmiyor olabilir çünkü yetişkinler işine yararsa reklam'a tıklıyor ama çocuk kategorilerin de çocuk bilmiyor habire reklam'a tıklıyor. artık ona göre risk faktörünü değerlendir
bu arada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ısrarlı bir şekilde güncelleme var bekleyin demişti söylediği geçte olsa ortaya çıktı. geçersiz tıkları takip edecek bir güncelleme atmışlar hesapların içine. ama sezgisel ama yazılımcı olduğunun verdiği alt yapıyla doğru tespit yaptı. hakkını vermek lazım.
[MENTION=8608]Grafi[/MENTION], son beş günde ödeme alamayacak olanlar banlandı zaten geçersiz tık mazereti gösterilerek. daha neyin peşindesin anlamadım.
bu konu yine eski haline dönüyo Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 131 (96 üye ve 35 misafir) senaryo oluşturmak yerine yarına kadar bekleyelim ne ümit aşılamaya ne de ümit kırmaya gerek yok
ilk defa adsense işleme girecek mi diye uyumayacağımbelki yarın saat oglen 15:00 gibi beli olacak ama ben bugunden nöbetime başlicam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.