İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
hep bi ümit bekliyoruz arkadaşlar ama olumsuz etki bırakmak istemiyorum bende hep alacağız diye düşünüyorum.. dün gece rüyamda işleme girdiğini gördüm :D anca rüyamda göreceğim sanırım :D

ben iyi kazandıran kanalları quize geçiriyorum yavaştan.. baktım işleme girdi ödeme aldım yaparım yeni kanal tek sorunum o olsun :)

Umarım işleme girmeyen herkesin işleme girer..

Valla bende dün gece rüyamda geçersiz tık kesintisi 500 tl gördüm ama para yatmıştı inş. yatar kızıyodum lan bu kadar kesintimi olur diye :)

geçen ay yatanlara yine yattı yatmayanlara yatmadı. en iyisi bir bardak soguk su içelim üstüne

1 ağustos bekleyelim, Sonra 22 ağustos bekleyelim.
Olmadı 1 Eylül olmadı 22 Eylül.
Artık beklemenin bir anlamı kalmadı malesef.
Bende umutluydum ama Buz gibi bir bardak su içip iyi bir partnere taşınyın kanallarınızı.

Ben 2. adsenseyi açtım onu ödermi birdahaki ay görücez kısmetse.
Birindi ödenmeyen adsenseki kanalları Quiz'e taşımıştım bayram öncesi ordan geldi ödeme en azından.
Herkese geçmiş olsun diyorum.

aynen ben de umudum kestim artık. keşke geçene ay taşısaymışım kanalları. adsense pişmanlıktır..

Geçen ay yatanlara yatmış yatmayanlara yatmamış bu ne sacma bir şey bari banlasınlar da kurtulsak

beyler acaba bir sürü mail göndersek adamları bıktırsak olmaz mı? :D En azından ya açıklama yapsınlar ya da banlasınlar.

benim gecen ay yatan hesabima bu ay yatmadi ayriyetten 2 tane farklı adsenseye yine yatmadı beklemek mantıklımı

Benimde geçen ay yatan hesabım bu ay işleme girmedi, milletin ödemeleri geldi bu saatten sonra zor işleme girer gibi duruyor ama yinede beklemedeyim

benim 3 ad adsensem vardı gecen ay alamayıp bu ay bekledığim 2 sinden aldım bugun küçük meblalar eşiği anca geçmişlerdi 1 tane 4 haneli var onu bekliıyorum inş. oda yatar 24 ünde yatardı 24ünü bekliyorum

benim de geçen ay işleme girmedi şimdide yık yok ama

2 yıllık adsensenin tüm hesap öetini açtım şimdiye kadar hiç 21 de işleme girmemiş 22, 23, 24 de girmiş işleme daha çok erken değil mi bu ayda yatmaz demek için

Önümüzdeki 24 saat önemli birsey oldu oldu olmadı yapacak birsey yok sanırım

Mobil

Acaba diğer ülkeler de durum nedir bilgisi olan var mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bende millete bekleyin diyenlerdenim ama artık bekleme falan boş benim 6dan fazla adsensem var bayağı bir emek var.Adsense zaten çalışmıyorum bazı önemli kanallarımda adsensede ama onlarıda çekicem artık.

Bende sabır kalmadıysa millete hiç kalmamıştır zaten artık usandık

benim de geçen ay işleme girmedi şimdide yık yok ama

2 yıllık adsensenin tüm hesap öetini açtım şimdiye kadar hiç 21 de işleme girmemiş 22, 23, 24 de girmiş işleme daha çok erken değil mi bu ayda yatmaz demek için
sen bi takvimi açta bak.

Benim anlamadığım arkadaş bu google bakkalmı manavmı'da boyle pervasızca davranıyor arkadaş bi açıklama yat yuzlerce bınlerce kısı 2 aydır parasını alamıyor de ki su sebeple alamıyorsunuz afedersiniz ama bızı seylerıne bıle takmıyor adamlar .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri