İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
4 haneyle ne alakası var arkadaşlar allah aşkına bu alanların hepsi 4 hanenin altımı yani ?? öyle birşey mi var 4 hanenin altı olupda alamayan sayısı cokmu az ??? harbi merak ettim şimdi

Arkadaşlar 2 gündür araştırmadığım yer kalmadı.Her türlkü forumlara girdim mail vb attım her neyse....

Şuanda kötüye yormadan bekleyelim.Adsense ödemeleri halen devam ediyor ve bitmedi.Ki geçen ayda 22 mayız-2 haziran arasında ödeme alanlar oldu.Şuanda Dünyanın dört bi tarafında bir çok ülkede işleme girmedi.

Girenler çok az %20 lerde - %80 daha işleem girmedi.Spama para ödemicek vb lere kulak asmayın.Dünyanın hertarafında bu sıkıntı var Googlede rayında gitmeyen bazı bişiler var ve düzelecektir zamanla...belkide ödeme tarihleri değişecek ne bilim işte !!!

Ama kötüye yormayalım lütfen ve iyi düşünelim ki iyi olsun !!!!

İYİ DÜŞÜNÜN Kİ, İYİ OLSUN...

işte bu :) teşekkürler hocam, bilgi paylaşımı için..

benim canımı sıkan durum r10'da neredeyse hiç kimsenin bu tür bir sorun yaşamaması. sadece youtube ödemelerini mi böyle süründürüyor google acaba?

Bir iki yıllık adsense kullananlar bilir. Forum ilk açıldığında , o zamanlar adsense hep ayin sonunda ödeme yapıyordu . Ayın sonuna kadar bekleyelim . Birde bazı arkadaşlar haziranın 2 sinde odeme aldıklarını söylüyor. Acaba o adsenseler yeni miydi ? Kaç aylık tı ? Yeni mi girilmişti pinleri ? Umarim ayin sonuna kadar öderler ...

Forum ruhunu yaşayalım ey dostlar, karamsarlığa gerek yok.

Çok iyiki böyle güzel bir forumumuz var ve ufak bir anketle 300 küsür kişinin ödeme alamadığı görülüyor. Bu kadar kişi alamadıysa elbet bir sorun vardır.

Birde ytparanın olmadığını hayal edin, kim ödeme almış, alamamış...

Bence telaşlanmaya gerek yok.

Geçen ay bugun işleme girenlerin saat kaç gibi girmişti acaba? Bir umut belki yarına yatar...

[MENTION=13705]techtasarim[/MENTION] tam hatırlamıyorum ama 6-7 arasıydı galiba.

Su saatde su tarihde gelmis belki yine öyle olur diye diye 1 temmuzu bulacagız heralde :)
Ben umudu kesmedim ama o para ile yapılacak isleri iptal ettim.
Gelirse yine devam ederiz :)

tekrar aradım ve sordum. ellerinde konuyla ilgili bir bilginin bulunmadığı,bu yüzden dönüş yapamadıklarını söylediler ve ödemelerde google kaynaklı bir sorun bulunmadığı.hesabınızda bir para mecvut ise mutlaka ödeme yapılacağını söylediler.ve bide sorunun bankalardan kaynaklanabileceğini söyledi.1-5 gün içerisinde tamamlanıyormuş ödemeler. .gayet samimi bi tavrı vardı ve içiniz rahat olsun dedi Ayhan Bey. şimdilik son haber bu .sürekli aramaya devam edeceğim :)

İşleme girme tarihini adsense panelinden bakıyorsunuz heralde.
Ancak orada amerika saatine göre sanırım.
Çünkü çok iyi hatırlıyorum Pazar gecesi sabaha kadar bekledim 4:32 de işleme girdi. Foruma da ilk yazan bendim. O da ayın 25'i oluyor. Sabah 9:15'te para hesaptaydı.

Bu konuya girince korku filmi izlemiş gibi oluyorum.Çok panik yapan felaket tellallığı yapan arkadaşlarımız var.Sabretmekten başka çare yok banlanırsak da yapcak bişey yok kısmet değilmiş.Biraz oluruna bırakmak lazım.Yaşananların da güncelleştirmeyle alakalı olduğunu ve yeni sistemin tam oturmadığını düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri