İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
banka hesap doğrulama ücretleri gelmeye başladıysa bu ödemelerde gelir

geçmiş olsun arkadaşlar bence vakit kaybetmeden kanalları partnerlere taşıyın,başıma geldiği için söylüyorum..1-2 üst üste işleme girmeyip banlanmıştı benim adsenseler bilen bilir..

Hocam ben senin konuyu okumuştum. Epey yüklü bir miktar gitmişti senin. Vallahi helal olsun onun üzerine hala çalışmaya devam ediyorsun. :) Tahminimce bu Adsense eninde sonunda işleme girecek ama dün dayanamadım bütün kanalları taşıdım partnere.

Bu arada burada ödemelerle alakalı bir şey açılmış. Adam 28 'ine kadar ödeme işleme girmesse o zaman endişelenmeye başlayabilirsin şeklinde bir şey söylemiş.

Hocam ben senin konuyu okumuştum. Epey yüklü bir miktar gitmişti senin. Vallahi helal olsun onun üzerine hala çalışmaya devam ediyorsun. :) Tahminimce bu Adsense eninde sonunda işleme girecek ama dün dayanamadım bütün kanalları taşıdım partnere.

Bu arada burada ödemelerle alakalı bir şey açılmış. Adam 28 'ine kadar ödeme işleme girmesse o zaman endişelenmeye başlayabilirsin şeklinde bir şey söylemiş.

Aynen 28 ine kadar bekleyin diyor her hesap 21 inde yada 22 sinde işleme girmiyor diyor. Hayırlısı bekleyip göreceğiz.

şimdi boyle bir mail geldi
Merhaba

E-postanız için teşekkür ederiz.

Havale ödemeniz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorunla ilgili daha fazla bilgi edinmek için ödeme ekibimize başvurduk. Yeni bir bilgi edindiğimizde e-posta üzerinden sizinle iletişime geçilecektir. Sorun giderme sürecinde bankanız ile iletişime geçmemiz gerekeceğinden, bu sürecin 1-3 hafta kadar sürebileceğini lütfen unutmayın.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Bu süre zarfında size yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olursa veya sorunla ilgili yeni bir bilgi edinirseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

şimdi boyle bir mail geldi
Merhaba

E-postanız için teşekkür ederiz.

Havale ödemeniz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorunla ilgili daha fazla bilgi edinmek için ödeme ekibimize başvurduk. Yeni bir bilgi edindiğimizde e-posta üzerinden sizinle iletişime geçilecektir. Sorun giderme sürecinde bankanız ile iletişime geçmemiz gerekeceğinden, bu sürecin 1-3 hafta kadar sürebileceğini lütfen unutmayın.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Bu süre zarfında size yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olursa veya sorunla ilgili yeni bir bilgi edinirseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
oto hocam oto bağlamışlar gidiyolar

Ya peki isleme girmeme sebebi banka hesaplariyla alakali olabilir mi millet test odemesi icin banka hesabı falan degistirince yatmis ya bizde de banka ile iletisimdr bi sorun oldugundan mi kesinlesmiyo acaba

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

saka maka alayimizi banlayabilirler. kendimizi kandira kandira 3 gun gecti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yabancılarda konuya saldırmış.Fas ve Çek Cumhuriyetinden ödeme alamayanlar.Bu 60 gün ödeme muhabbeti yüzünden olmasın bu işleme girme muhabbeti diye düşünmüyor değilim.

sorun adsensinin ödeme şekli bakın quizde de gecikmeler oldu sonucta quize parayı adsense veriyor adsense hesapları inceliyor saglam olanların parasını yatırdı şüphelendiklerini daha vermedii
Bu benim düşüncem

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] 60 gün olsun valla razıyım :) 2 ayda bi alırız ödemeleri. En azından alırız. Bu işkence bitsin :)

Paralarımız sorunsuz bir şekilde yatacaktır şüphe etmeyin. En kötü ihtimal 2 ayda bir olsada yatacaktır.

752c2fb4432445c5a3a8f881c4b0b902.jpg

Yarın ödenmezse endişeleniriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri