İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
752c2fb4432445c5a3a8f881c4b0b902.jpg

Yarın ödenmezse endişeleniriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

böyle bişey paylaşıldı

Bence sabaha karşı işleme girer öğleden sonra hesaplara yatar Pazartesiye bırakmazlar bu işi, üzerlerinde çok baskı vardır biz bireysel olarak ulaşamazsak bile bunu hissediyorlardır. Burada çok büyük paralar dönüyor belki tek başımıza birşey ifade etmiyor olabailirz ama çok kalabalığız reklam verenler bu adamlara bu parayı verdi, bir şekilde dağıtmaları gerekiyor bunun hukuksal işleride var denetleme mekanizması var varda var. Yarın adama sorarlar neden Haziran ayında bilmem kaç milyon dolar size kaldı ? Spam yapıyorlardı efendim kapattık mı diyecekler. Bugüne kadar neredeydiniz de şimdi kapatıyorsunuz bu kadar hesabı diye adamın bir tarafını çizerler bak çok sinirlendim şimdi daha fazla yazmayacağım.. Yarın alırız merak etmeyin.

"Yarın adama sorarlar neden Haziran ayında bilmem kaç milyon dolar size kaldı ? Spam yapıyorlardı efendim kapattık mı diyecekler."
Yapsa yapar hocam bir şey de diyemeyiz.Rakipleri olmadığı sürece her şeyi yapabilirler yani.Baksana destek vericek eleman bile yok koskoca Google Adsense'te.

Bence sabaha karşı işleme girer öğleden sonra hesaplara yatar Pazartesiye bırakmazlar bu işi, üzerlerinde çok baskı vardır biz bireysel olarak ulaşamazsak bile bunu hissediyorlardır. Burada çok büyük paralar dönüyor belki tek başımıza birşey ifade etmiyor olabailirz ama çok kalabalığız reklam verenler bu adamlara bu parayı verdi, bir şekilde dağıtmaları gerekiyor bunun hukuksal işleride var denetleme mekanizması var varda var. Yarın adama sorarlar neden Haziran ayında bilmem kaç milyon dolar size kaldı ? Spam yapıyorlardı efendim kapattık mı diyecekler. Bugüne kadar neredeydiniz de şimdi kapatıyorsunuz bu kadar hesabı diye adamın bir tarafını çizerler bak çok sinirlendim şimdi daha fazla yazmayacağım.. Yarın alırız merak etmeyin.

İşte yarına umutla uyanmamızı sağlıyacak mesaj. Ama umduğumuzu bulurmuyuz bilemem.

ayın 3 ün de gördükler diyenlerden bir tanesi benim 2 sinde işleme girdi 3 ünde parayı çektik bu ay başı.

sakin olun gençler temmuzun ilk haftasına kadar bekleyin

Hepimizin senaryolari birlestirsek guzel bi film olcak gibi arkadaslar:) saka bi yana Allah insallah parayi almayi nasip eder hepimize.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen 7 milyon milyar sen parayı naaptın google amca? Allahın izni ile yatsaydı gerçekten üzerimde acayip stres var. Yaşın 17 böyle stres görmedim hayatımda ya :(

içimiz dışımız adsense ödeme oldu , kendi kendime geceleri çalışırken çok stresli iş yapıyorum..
Asıl stresi karşılıgında alırken çekeceğim hiç aklıma gelmezdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri