Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk haber verene bende istanbulda meyhaneye götürecem
Beyler ağır gidin. Evini vadedenler bile var. Burada sözverdiğiz vaadleri, borçlar kanununa göre yerine getirmek zorundasınız. Haberiniz olsun.Şaka değil.
cidden öyle okuldayken görmüştük. basın yayın araçlarıyla verilen sözler yerine getirilmek zorunda.Şakada olsa öyle. Adam dava açıp evinizi isterse kalırsınız ortada.sen ne diyon ya aşam aşam![]()
yine ay başında işleme girecek gibi görünüyor. 2 sinde işleme girer 2 - 3 ü yatar diye düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar aranıza az önce katıldım ilk önce [MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION] yakup arkadaşıma çok teşekkür ediyorum yardımları için
aylardır bende takip ediyordum forumu ama dışarıdan bakıp birşey yazamamak çok kötü olmuştu hep saolsun yakup yardım etti.
Konuyu amacından saptırmamak için kısaca kendi fikrimi söylemek istiyorum, yaklaşık 6 senedir adsense ile uğraşmaktayım son 2 yıl yt ile uğraşıyorum ödemelerimde herhangi bir sıkıntı olmadı taa ki son 2 ay'a kadar benim fikrim şahsen yeni geçiş dönemi ile birlikte oluşan bir aksaklıktır bu çünkü dikkat edersek sadece 22si sabah bir parti ödeme yapıldı ayrıca son 2 ayda 22sinde ödeme almayanların sayısı diğer aylara göre daha fazla bu da bir sorun olduğunu gösterir, diğer bir durum ise genellikle asya ülkelerinde bu sorunun yaşanması umudum pazar gecesine kadar devam etmekte
Herkese iyi forumlar..
Benimde içimden bir ses 28 inde işleme girecek diyor inş ödemeleri herkes sorunsuz alır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.