İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Sabah 11 gibi telefonda hesaba para geldi bildirimlerini gorecegiz.

ŞUAN MESAJ GELDİ HESAP NUMARAMI SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM
Google'dan merhaba,

25.Haz.2015 tarihinde Google AdSense hesabınıza gönderdiğimiz ödeme başarısız oldu. Maalesef, kayıtlarımızdaki banka hesabı bilgileri yanlış.

Ödeme ayrıntılarınızı kontrol edin ve herhangi bir sorun olmaması için ödeme sağlayıcınızla iletişime geçin. Ödeme ayarlarınızı nasıl güncelleyebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:
AdSense hesabınızda oturum açın.
Herhangi bir sekmenin sağ üst köşesindeki dişli simgesini tıklayıp açılır listeden "Ödemeler"i seçin.
Soldaki bölmeden Ödeme ayarları'nı seçin.
Ödeme şekli bilgilerinizi güncelleyin.
İnternet'te görüşmek üzere,
Google Faturalandırma Ekibi

Google'dan merhaba,

25.Haz.2015 tarihinde Google AdSense hesabınıza gönderdiğimiz ödeme başarısız oldu. Maalesef, kayıtlarımızdaki banka hesabı bilgileri yanlış.

Ödeme ayrıntılarınızı kontrol edin ve herhangi bir sorun olmaması için ödeme sağlayıcınızla iletişime geçin. Ödeme ayarlarınızı nasıl güncelleyebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır:
Herhangi bir sekmenin sağ üst köşesindeki dişli simgesini tıklayıp açılır listeden "Ödemeler"i seçin.

Bu adsense sana mı çalıyor :D Ben geri bildirim yaptım cevap atan yok :S

Google'dan merhaba,

İşleme girdimi ki ödeme gönderilsin ?

Google'dan merhaba,

Bu test ödemesi için mi geldi hocam yoksa normal ödeme mi? Baktığınızda işlemlerde ne gözüküyor?

Bugun bi yerde okumustum harbi oyle arkadas ya

Bizim bakkal bile daha kurumsal.

saat 00:00 itibari ile nöbeti devralıyorum.
Adsense Ödemeleri Beklemede Tamammmmmm!!!!!!

ytpara dedi ki:
still no transaction payment. From : Turkey

Bu kim arkadaşlar :)

ilyas' Alıntı:
az bile söylemiş. yandex gelse bunlar salla başını al maaşı tavır da biter de gelmiyor arkadaş bir türlü. bu ruslar bizi namerde muhtaç ediyor ya :D

Adamlar dev desem dev bile bunlarin yaninda cüce kalir hocam,Yandex'in bunlarla asik atmasi biraz uzak bir ihtimal.

Kim ne derse desin adsenseye rakip çıkacak kadar babayiğit bir firma yok şu an, yandexte bunu yapacak kapasite de yok bence daha fazla stres yapmadan beklemek en iyisi er yada geç ödemelerin ödeneceğinden eminim.

quiz artık açıklamada etiket yazılmasını yasaklamıştı ve bu yüzden google ile sıkıntıya girmişti sanırım değil mi arkadaşlar?

Şu anda destek forumunda yetkilinin cevabı trafikler izlendiği için işleme alınmaması yönünde.

Aslında benim tek sıkıntım bu. Açıklamada etiket basmak başımızı ağrıtır mı? Geçersiz trafik sayılır mı?

yandex tabi google rakip olamaz ama alternatif olduğunu bilir google ofisi. mesela dailymotion nun biraz eli yüzü düzgün olsa spam'a izin verse arayüzü dashbordu rahat olsa dakkasına herkesin ödemeleri gönderilir.

Arkadaşlar muhtemelen işleme girmeyen hepimizin parasının üzerine yatılacak ve ilerleyen zamanlarda; 1-2 hafta gibi, adsense hesaplarımızda banlanacak. Buna kendinizi hazırlayabilirsiniz. Partner hesaplarında da blokeler başlamış. Telif uyarısı olmayan kanala bile bloke konulmuş. O yüzden çok fazla paralarınıza umut bağlamayın kendinizi alıştırın... Tecrübe edinen arkadaşım var bu durumu.

Quizi gaza getirsekde bi arama motoru çıkarsa sonra reklam olayına girse :) tövbe yarabbi ne günlere kaldık ALLAH'ım sen aklıma mukayet ol :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri