Bu olayın sizin yaşadığınız bir olayla bağdaşması ihtimal dışı. Adsense tarihinde bu kadar çok kişinin birden ödemesinin yapılmadığı henüz olmadı. Ama bir bakıma haklısınız kendimizi hazırlamamız gerek.
Sen oyle san delikanli
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu olayın sizin yaşadığınız bir olayla bağdaşması ihtimal dışı. Adsense tarihinde bu kadar çok kişinin birden ödemesinin yapılmadığı henüz olmadı. Ama bir bakıma haklısınız kendimizi hazırlamamız gerek.
arkadaş doğru konuşmus. hiç saldırmayın. zamanında adsense aynı b*ku yedi çünkü. aralık ayında adsensem işleme girmedi. içerisindeki yüklü miktar para vardı. ve işleme girmemesinden üstünden bir gün sonra banladı hesabı. sadece benim değil bir çok kişinin başına geldi. o yüzden hiç saçma bi yorum yapmamıs. normal bekleyin bence böyle bi durum olabilir..
Birebir aynı olayları yaşamış arkadaşım ve benim yaşamışlığım var. Ben de burda para bekleyenlerdenim ama durum bence bundan ibaret. Yakında hak vereceksiniz. 300 kişi arasından benim söylediğim çıkınca o 300 kişi umarım benim söylediklerime kulak asıp kendini hazırlamış olur.
Yaşına veriyorum..
Aynen katılıyorum bu forumdaki bir çok arkadaşın adsensesi ban yemistir ama daha önce bukadar yüksek hiç olmadı eğer 50 kişi falan olsaydık hiç umudum olmazdı ama 300 kişi çok fazla bence hala umut var Son Kale 3 temmuz benceBu olayın sizin yaşadığınız bir olayla bağdaşması ihtimal dışı. Adsense tarihinde bu kadar çok kişinin birden ödemesinin yapılmadığı henüz olmadı.
belli bir miktarın üstü kazananları incelemeye almış olabilir mi?
belli bir miktarın üstü kazananları incelemeye almış olabilir mi?
Arkadaşlar bence bu inceleme olayı çok saçma ödeme alan kısım incelenmedi eğer bir inceleme olsa bütün hesapların ödemeleri bekletiliyor olmazmıydı. Bence bu bir teknik sorun yada ödeme günlerindeki değişiklikten kaynaklanıyor çünkü başka mantıklı bir açıklaması yok. Arkadaşım ödeme alıyor spam çalışıyor aynı şekilde çalışıyoruz o incelemeden geçerken ben onunla aynı şekilde çalıştığım halde beni mi incelemeye sokuyor çok mantıksız madem ortada bir inceleme var onunda bekletilmesi lazımdı.
Kesinlikle haklısın benle birebir aynı işi yapan kişiler ödemesini aldı beni niye incelesinler onları da incelerlerdi o zaman. Sistem geçen ay kısmı bozuk çalıştı. Bu ay son güncellemelerden sonra baya bir bozuk çalıştı. Bu sebeple işlemi yarıda kesip düzenlediklerini düşüyorum. Geçen ay olduğu gibi en geç ayın 3.nde ödemelerimizi alırız ve bu soruna tekrar yaşamayız. Bunu benimseyelim arkadaşlar şimdilik![]()
İki yıldır bu kadar post girmedim ya gerçektenSabaha az kaldı uyanınca foruma bakmak çok heyecanlı oluyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.