arkadaş sen felaket tellalı mısın?![]()
Ben ay sonuna dek bekleyenlerdendim, hatta ertesi aya kadar da bekledim o işleme girmeyen ay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş sen felaket tellalı mısın?![]()
iki eski hesap ikiside işlemde değil
4 adsense'ten biri girdi işleme o da yattı. o da en ufak ödeme. 1 yıl hiç kanal bağlamadığım tırt bi adsense hesabımdı. kredi kartımı ödüyordu aylık.Ben ay sonuna dek bekleyenlerdendim, hatta ertesi aya kadar da bekledim o işleme girmeyen ayNasıl beklendiğini bilirim geç gelen işleme girmenin. Sonuçta işleme girmedi. En bol haneli ödememi alamadım
Ama dediğim gibi umarım herkesinki işleme girer, emekler boşa gitmez
![]()
Ben Spam'ı neden bıraktım sanıyorsunuz.![]()
Katliam var bu ayBundan beş ay önceydi sanırım ilk katliam
Ah ah, sabır adsense işleme girmeyenlere. Umarım girer herkesinki yarın
![]()
Spam Yapmadığım halde işleme girmedi, Peki buna ne diyeceksiniz ?
Hocam işte sen ve senin gibiler umutlarımızı taze tutuyor![]()
Rahat olun hocam Adsense banlanması bence Topluluk almak'dan oluyor.Yani şu şekilde 5 kanalınız var 2 tanesi topluluk yedi %80 oranında risk teşkil ediyor.Fakat Eşleşen,dünya engelinde oran daha farklı bence, atıyorum 2 kanal değilde 4,5 kanala çıkabilirsiniz.
Bu yüzden bence sakin olun yarın işleme girecektir.Geçen ay Ödeme kısmında gözükmediği halde ödeme geldi bana daha sonra ödeme şu tarih şu saate yapıldı diye yazı çıktı.Belkide ödemeler bu gece gönderildi.
Bi durun arkadaslar ya her ay aynı muhabbet sakin yarın kesinleşir yarın veya çarşamba alırsınız paraları aceleniz ne.
Hocam kesin geleceğini bilelim ay sonunu da bekleriz. Bizim korkumuz 2-3 gün geç alacağımız değil. Acaba alabilecek miyim ? Tüm milletin korkusu bu. Yoksa burada %5i geçmez, aman para geç geliyor diyenler.
Hocam kesin geleceğini bilelim ay sonunu da bekleriz. Bizim korkumuz 2-3 gün geç alacağımız değil. Acaba alabilecek miyim ? Tüm milletin korkusu bu. Yoksa burada %5i geçmez, aman para geç geliyor diyenler.
hocam benim korkum sadece bu ay da değil. varsın bu ay ödemesin ancak bu ay ödeme alamazsak adsense bizim için biter. tek geçim kaynağımız kurur. sadece bu ay ödeme alamayanların değil bu ay ödemesini sıkıntısız alanlar da sıkıntıya girerler ortam çok belirsiz hale gelir.
inşallah yarın bu saatlerde paralarımızı çatır çatır yiyor oluruz. allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.
ben şimdi yatıyorum sabah uyandığımda burda olan 16 sayfa 36 sayfa olucak ve hepside işleme girdi yazıcak hadi iyi geceler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.