İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Yaaa amma cok felaket tellali var arkadas ya :)
Gecen ayda ayni teraneydi bu ayda , bir gun gecikince neden her ay kucuk kiyamet kopartiliyior anlamiyorum ...

Az sabredin ...

3 pini haziranın 5 gibi onaylamıştım içinde 200 geçik para vardı o yatmadı şimdide adsense işleme girmedi. peki bu normal mı hocam 5 haziran diyorum

Dostum pini girdikten sonra 1 hafta içinde yatması lazımdı en başta bunu bil....işlemem girmemesi konusunda kötü senaryo çizmeyelim şimdiden bekleyelim....

3 pini haziranın 5 gibi onaylamıştım içinde 200 geçik para vardı o yatmadı şimdide adsense işleme girmedi. daha önce mailin erişim gitmişti. yönetici başka mail atadım. geçen ayda para kazanmalar gitmişti kanalları kapatıp açtım
işleme girme umudu var mı? daha önce bu durumda kalan var mı yani pini onaylayıp bu kadar zaman para alamayan var mı?
Umut var desin biri!

Benim de daha önce seninki gibi 1 ay boyunca işleme girmemişti ve normal zamanında ( 23ü ) işleme girdi. O zaman da 3 part halinde işleme girmişti ve ilk işleme girenler arasında değildi rahat ol.

işkembeden sallayıp durmayın her ay böyle durumlar olabiliyor yarın yatacaktır

eyvallah umut güzel bişeymiş

Hatta bu olayla ilgili kesin bilgi arkadaslar onaylattıktan sonra 1 hafta içinde ödüyorlar diye bişey yok eğer bir önceki ayın sonunda onaylattıysanız 1 hafta içinde para hesabınıza yatıyor ama Bulunduğunuz ayın Başlarında onaylattıysanız yani ödeme zamanı gelmemişse normal ödeme zamanında alıyorsunuz paranızı.

ödeme günü genelde ayın 23ü dür
bendede hiçbi adsense işleme girmedi, en geç bugün gece saatlernde işleme gireceğinden eminim

Test ödemeleri bile yapılmıyor belliydi bu ay yine böyle birşey yapacakları

geçen ay hariç her ay işlem günü saat 2 4 arası hesapta olan para henüz işleme girmedi

Arkadaslae kasmayin sakin olun yav herkes birbirini atese veriyor sakin olun biraz sabredin yarinda yatabilir

yatarsa bizimdir yatmazsa hiç bizim olmamıştır :) yatmazsa yapıcak bişey yok önümüzdeki adsense hesaplarına bakıcaz yada partner ama endişelenmek için yinede erken

Ya arkadaslar sacmaliyosunuz isleme girmeyen 3 5 kisi degil 140 olmus adsensede . Hatta oylama yapanlarin en 2 adsensesini oldugunu dusunursek ciddi anlamda genel bir sıkıntı oldugu ortada . Bu geceyi bekleyin kasmayin bu kadar

Arkadaşlar fazla kasmaya gerek yok. Geçen ayda böyle oldu. 3-4 gün beklettiler bizi. Ama sonradan çoğumuzun işleme girdi.

Ya arkadaslar sacmaliyosunuz isleme girmeyen 3 5 kisi degil 140 olmus adsensede . Hatta oylama yapanlarin en 2 adsensesini oldugunu dusunursek ciddi anlamda genel bir sıkıntı oldugu ortada . Bu geceyi bekleyin kasmayin bu kadar

150 kişi patlamayız dimi :D

2 yıllık adsense işleme girmedi sorunsuz ödeme alan hesabtı gece işleme girer arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri